twom Objavljeno Avgust 10, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2019 Spomladi, poleti, jeseni? Kakšni pomsleki za trip do Grćije konec septembra ali oktobra, ali še kasneje, v novembru? Lp
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 10, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2019 3 minutes ago, twom said: septembra ali oktobra, ali še kasneje, v novembru Septembra pade tema ze pred 19;00.....ce te to ne moti, je vse ok.
ftp Objavljeno Avgust 10, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2019 Notranjost Grčije je kar hribovita, tako da tudi oni imajo pravo zimo. V novembru pa je mrak ža po 16 uri. Za pohajat je maj in junij, za poležavanje ob morju julij, avgust. Drugače pa odvisno od vremena. Načeloma se lepo da od aprila do oktobra. Scarabeo 500 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 10, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2019 V bistvu imaš 4 možne odgovore na letni čas ? Upam da ne bo še kdo odprl teme z naslovom, kaka so primerna oblačila za Grčijo. ps. Za prvomajske, kot vsi kraji, kjer je poleti vroče. To je edini in pravi odgovor.
sesir Objavljeno Avgust 10, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Upam da ne bo še kdo odprl teme z naslovom, kaka so primerna oblačila za Grčijo. Jz pa glih hotu 4 teme odpet glede opreme za tricikl glede na letni cas...hehe...nisi fajni ko nas zacetnikov noces razumet...?
twom Objavljeno Januar 25, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2020 Je kdo za dvotedenski skupni trip v Grčijo maja ali junija? dkee46 1
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 Ob 25. 1. 2020 ob 9:20, twom pravi: Je kdo za dvotedenski skupni trip v Grčijo maja ali junija? jaz grem 1.5-10.5 dol...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 45 minutes ago, motozajebant said: jaz grem 1.5-10.5 dol... Gres po cesti? Al do Benetk?
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi: Gres po cesti? Al do Benetk? Dol grem po cesti (hrv,mne, alb) nazaj pa trajekt.. IGO-VEN.... Kugelschreiber in Bostjan L 2
Snečer Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 34 minutami, motozajebant pravi: Dol grem po cesti (hrv,mne, alb) nazaj pa trajekt.. IGO-VEN.... Pričakujem kvaliteten potopis na MS, ne dvomim Maj zna bit ok, odvisno od vreme enkrat sem imel poletje, drugič monsun, res pa je, da se ob obali hitro razvedri.
maus Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred eno uro, motozajebant pravi: Dol grem po cesti (hrv,mne, alb) nazaj pa trajekt.. IGO-VEN.... veseu sm zate .. sam da boš najdu do ke motozajebant 1
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 34 minutami, Snečer pravi: Pričakujem kvaliteten potopis na MS, ne dvomim Maj zna bit ok, odvisno od vreme enkrat sem imel poletje, drugič monsun, res pa je, da se ob obali hitro razvedri. Pa, verjetno ga bom kar napisal, če ne drugega že zaradi tega, ker ga je par let kasneje gušt prebrati... zdaj, kvaliteto pa drugi ocenjujejo pred 1 minuto, maus pravi: veseu sm zate .. sam da boš najdu do ke Če ne najdem... grem v Piran maus in Joker 2
gasperX Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 Jest grem junija dol komi cakam KTM adventure Rally pred 1 minuto, motozajebant pravi: Če ne najdem... grem v Piran glej da naus na konc u Slzburgu vn prlezu motozajebant in maus 2
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 38 minutami, Snečer pravi: Pričakujem kvaliteten potopis na MS, ne dvomim Maj zna bit ok, odvisno od vreme enkrat sem imel poletje, drugič monsun, res pa je, da se ob obali hitro razvedri. aja, če bom videl, da grem v dež/monsun, pol verjetno ne grem dol
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 2 minutami, motozajebant pravi: Če ne najdem... grem v Piran v Zadar ne hodi..mi ga nismo našli https://motosvet.com/tabla/topic/42166-do-zadra-albanija-grčija-by-kmet2-in-dami/
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 18 minutami, DAMI34 pravi: v Zadar ne hodi..mi ga nismo našli https://motosvet.com/tabla/topic/42166-do-zadra-albanija-grčija-by-kmet2-in-dami/ ha ha... sem bral ja... vrhunsko vam je uspelo No, jaz grem takole.... manjka trajekt do Benetk in kuča https://goo.gl/maps/XpYrWWQMY6Fo9fTX7 DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 ja, 10 dni je kar kul in dovolj za vse kjer greš, a karte za trajekt boš kupil vnaprej? Ker trajekt je tak dooooolgčas, pa če maš lepo vreme, lahko komot spet po kopnini domol, po sredini Albanije.
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 51 minutami, DAMI34 pravi: ja, 10 dni je kar kul in dovolj za vse kjer greš, a karte za trajekt boš kupil vnaprej? Ker trajekt je tak dooooolgčas, pa če maš lepo vreme, lahko komot spet po kopnini domol, po sredini Albanije. Trajekt bom kak teden prej rezerviral (odvisno od vremena)... Zdej tko je, da bi se vsak dan vozil 500km+, mi lih ni.... prvi in drugi dan bo skupaj cca 1400km (mengeš-lefkada). Lahko bi šel načeloma nazaj tudi po kopnem, a to pomeni, da bi moral prosti dan na Lefkadi in Atenah izpustiti. Kar pa mi ubistvu ne sede. Atene bi si rad ogledal (kolikor bo to pač mogoče), na Lefkadi pa sem ubistvu že bil in ravno zato želim tam še en dan čist na easy... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 sej časovno je isto, razen če se t ne da vozit,potem je pa trajekt zmaga
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: sej časovno je isto, razen če se t ne da vozit,potem je pa trajekt zmaga ja, soboto in nedeljo bi moral furat.... tako kot prva dva dni... cca 1400km.... iskreno povedano, se mi verjetno ne bo dalo in bom šel kar na trajekt. Sicer pa, mogoče se pa še premislim in furam celo pot po kopnem...
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 1 minuto, motozajebant pravi: ja, soboto in nedeljo bi moral furat.... tako kot prva dva dni... cca 1400km.... iskreno povedano, se mi verjetno ne bo dalo in bom šel kar na trajekt. Sicer pa, mogoče se pa še premislim in furam celo pot po kopnem... al pa po AC direkt do doma
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: al pa po AC direkt do doma Ne govor, sem šel 2012 dol po AC... nikad više DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se