sunnygirl Objavljeno Junij 23, 2019 Opozori Objavljeno Junij 23, 2019 Živjo. Iščem družbo za v Grčijo (posameznik/posameznica/ ali družba), cca 14 dni v avgustu. Ostale detajle bi se še dogovorili. zore89 1
zore89 Objavljeno Avgust 11, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2019 zdravo, jaz imam namen iti do grcije 15ga avgusta start iz Slo , potujem sam, kdaj imas namen bi lahko sla skupaj?
zore89 Objavljeno Avgust 11, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2019 Lp 15avgusta imam namen iti sam z motorjem v Grčijo in bi mi prav prisla kaksna druzba. je kaksen interesent za zraven? plan je nekje do grcije po jadranki, nazaj pa po vsej verjetnosti trajekt do benetk ni pa nujno.
sunnygirl Objavljeno Avgust 11, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2019 pred 2 urami, zore89 pravi: zdravo, jaz imam namen iti do grcije 15ga avgusta start iz Slo , potujem sam, kdaj imas namen bi lahko sla skupaj? Zivjo. Sem dobila druzbo in sem ze na poti v grcijo.
zore89 Objavljeno Avgust 11, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2019 Ok, do kdaj pa ste dol? ter kje ste se peljali? mogoče se kje srečamo, grem po jadranki in čez albanijo, in še malo zbiram info kje prespati in po katerih cestah-lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se