Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ta današnja mladina 🙄

jaz sem iz teh časov, kaki comodor, kaki spektrum 

tv-stabilizator-i.jpg.e4258473b2a19652f6ac6e05e98dda9d.jpg

• Haha 6
Objavljeno
11 minutes ago, GeeSXer said:

ta današnja mladina 🙄

jaz sem iz teh časov, kaki comodor, kaki spektrum 

tv-stabilizator-i.jpg.e4258473b2a19652f6ac6e05e98dda9d.jpg

Fak, to sm lih zamudil. To je bil napajalnik za TV, in ga je blo treba prej uzgat, a se OK spomnim? Je minilo par minut predno si sliko videl? 

Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, Kugelschreiber said:

Fak, to sm lih zamudil. To je bil napajalnik za TV, in ga je blo treba prej uzgat, a se OK spomnim? Je minilo par minut predno si sliko videl? 

Mi smo to imeli. Ni pa bil napajalnik, ampak stabilizator električne napetosti. Na njem piše, da je vhodna napetost lahko višja/nižja do 20%. Takrat, v 60.ih in 70.ih je le ta ob kakšnih špicah porabe rada zanihala. In če ni bilo te napravice, je TV rad ugasnil. Še rajši pa je skurilo kakšno elektronko ( pazi: ne elektroniko).

Ja, najprej je bilo potrebno užgat stabilizator.

Popravljeno . Popravil Tedybear
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, Tedybear pravi:

Mi smo to imeli. Ni pa bil napajalnik, ampak stabilizator električne napetosti. Na njem piše, da je vhodna napetost lahko višja/nižja do 20%. Takrat, v 60.ih in 70.ih je le ta ob kakšnih špicah porabe rada zanihala. In če ni bilo te napravice, je TV rad ugasnil. Še rajši pa je skurilo kakšno elektronko ( pazi: ne elektroniko).

Ja, če je sosed začel švasat je elektrika žmrkala, pa je ta stabilizator pomagal :OK:

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 11 urami, Tedybear pravi:

Ko sta starša prišla iz gledališča, je oče samo potipal stabilizator in točno vedel do kdaj sva s sestro gledala TV😉.

• Haha 4
Objavljeno

Kolk sem tega šita prešpilu 😳

image.png

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno

Mater, eni ste pa res stari !

Jaz sem začel s tem:

msdos_Dangerous_Daves_Risky_Rescue_1993.gif

Še prej pa s tem:

fullsizeoutput_6f6f-scaled.jpeg

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Huh...Pol sm pa mlad...al pa pozno začel. DOOM je bil zakon. Tut celo noč.Na prvi pcjih prešvercanih iz Trsta. Na 286 je laufala zadeva, takoj zatem pa predhodnica need for speedy, torej Test drive...Al neki tacga. 

Še bolj zanimivo acad in 3D programi so rabili cca 12 ur da so zrendirali eno stavbo in sprintali v 3d. Itak na igličenem printerju. Pa flight sim verzije ena je takrat prišel ven...zlati cajti

• Hvala 1
Objavljeno

473833975_547100258306924_868830697642769580_n.jpg

• Haha 1
  • Žalosten 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!