GeeSXer Objavljeno nedeljo ob 18:14 Objavljeno nedeljo ob 18:14 ta današnja mladina 🙄 jaz sem iz teh časov, kaki comodor, kaki spektrum 6
Kugelschreiber Objavljeno nedeljo ob 18:27 Objavljeno nedeljo ob 18:27 11 minutes ago, GeeSXer said: ta današnja mladina 🙄 jaz sem iz teh časov, kaki comodor, kaki spektrum Fak, to sm lih zamudil. To je bil napajalnik za TV, in ga je blo treba prej uzgat, a se OK spomnim? Je minilo par minut predno si sliko videl?
Tedybear Objavljeno nedeljo ob 19:24 Objavljeno nedeljo ob 19:24 (popravljeno) 1 hour ago, Kugelschreiber said: Fak, to sm lih zamudil. To je bil napajalnik za TV, in ga je blo treba prej uzgat, a se OK spomnim? Je minilo par minut predno si sliko videl? Mi smo to imeli. Ni pa bil napajalnik, ampak stabilizator električne napetosti. Na njem piše, da je vhodna napetost lahko višja/nižja do 20%. Takrat, v 60.ih in 70.ih je le ta ob kakšnih špicah porabe rada zanihala. In če ni bilo te napravice, je TV rad ugasnil. Še rajši pa je skurilo kakšno elektronko ( pazi: ne elektroniko). Ja, najprej je bilo potrebno užgat stabilizator. Popravljeno nedeljo ob 19:30. Popravil Tedybear 3
MARE 65 Objavljeno nedeljo ob 21:14 Objavljeno nedeljo ob 21:14 pred 1 uro, Tedybear pravi: Mi smo to imeli. Ni pa bil napajalnik, ampak stabilizator električne napetosti. Na njem piše, da je vhodna napetost lahko višja/nižja do 20%. Takrat, v 60.ih in 70.ih je le ta ob kakšnih špicah porabe rada zanihala. In če ni bilo te napravice, je TV rad ugasnil. Še rajši pa je skurilo kakšno elektronko ( pazi: ne elektroniko). Ja, najprej je bilo potrebno užgat stabilizator. Ja, če je sosed začel švasat je elektrika žmrkala, pa je ta stabilizator pomagal 1
Kaldu Objavljeno ponedeljek ob 06:27 Objavljeno ponedeljek ob 06:27 pred 11 urami, Tedybear pravi: Mi smo to imeli. Ni pa bil napajalnik, ampak stabilizator električne napetosti. Na njem piše, da je vhodna napetost lahko višja/nižja do 20%. Takrat, v 60.ih in 70.ih je le ta ob kakšnih špicah porabe rada zanihala. In če ni bilo te napravice, je TV rad ugasnil. Še rajši pa je skurilo kakšno elektronko ( pazi: ne elektroniko). Ja, najprej je bilo potrebno užgat stabilizator. Ko sta starša prišla iz gledališča, je oče samo potipal stabilizator in točno vedel do kdaj sva s sestro gledala TV😉. 4
Frenk 67 Objavljeno ponedeljek ob 07:55 Objavljeno ponedeljek ob 07:55 Kolk sem tega šita prešpilu 😳 1 2
Buschi Objavljeno ponedeljek ob 13:06 Objavljeno ponedeljek ob 13:06 Mater, eni ste pa res stari ! Jaz sem začel s tem: Še prej pa s tem: 1
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 14:38 Avtor Objavljeno ponedeljek ob 14:38 Huh...Pol sm pa mlad...al pa pozno začel. DOOM je bil zakon. Tut celo noč.Na prvi pcjih prešvercanih iz Trsta. Na 286 je laufala zadeva, takoj zatem pa predhodnica need for speedy, torej Test drive...Al neki tacga. Še bolj zanimivo acad in 3D programi so rabili cca 12 ur da so zrendirali eno stavbo in sprintali v 3d. Itak na igličenem printerju. Pa flight sim verzije ena je takrat prišel ven...zlati cajti 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se