RobiRoberto Objavljeno Januar 26 Objavljeno Januar 26 To mi je najdu moj najbolši prjatu Google ... Tudi jaz imam še vedno Jugoslovansko potrdilo o ustreznosti ...
Buschi Objavljeno Januar 27 Objavljeno Januar 27 Ob 25. 1. 2025 ob 11:54, smasher pravi: Moj "marvel" ko sem bil mali, sta bila tadva legende: 1 1 7
MARE 65 Objavljeno Januar 28 Objavljeno Januar 28 pred 2 urami, bajkr88 pravi: Nasmejal sem se ja...kaj pa resničnost... 1
Akito Objavljeno Januar 29 Objavljeno Januar 29 pred 15 urami, smasher pravi: ...gre brez problema s tapravim strojem 😉... 1
Buschi Objavljeno Januar 29 Objavljeno Januar 29 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Na sliki je Buzz Aldrin, drugi človek na luni ! Ljudje so že dovolj zabiti, ne rabimo jih poneumljati še bolj ! Slikal je pa Neil... 3
DAMI34 Objavljeno Januar 29 Avtor Objavljeno Januar 29 pred 2 urami, Buschi pravi: Na sliki je Buzz Aldrin, drugi človek na luni ! Ljudje so že dovolj zabiti, ne rabimo jih poneumljati še bolj ! Slikal je pa Neil... hvala se mi je zdelo, da mora biti neka finta
Buschi Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami A ni lep pogled iz Kredarice, ki se prebuja v nov dan... 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se