Frenk 67 Objavljeno Avgust 22 Objavljeno Avgust 22 Žena je bila jezna nate, ko je obešala tvoje cunje. 5
GeeSXer Objavljeno Avgust 22 Objavljeno Avgust 22 pred 12 urami, Frenk 67 pravi: Žena je bila jezna nate, ko je obešala tvoje cunje. jezna na mene pa je naredila kravo?
Frenk 67 Objavljeno Avgust 23 Objavljeno Avgust 23 pred 9 urami, GeeSXer pravi: jezna na mene pa je naredila kravo? Kje bi pa ti molzel tole kravo? 😳
DAMI34 Objavljeno Avgust 27 Avtor Objavljeno Avgust 27 a mislite, da je vse spakiral, al je kaj pozabil? Getting the fatty ready for her first long trip! 1 1 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred 1 uro, DAMI34 pravi: a mislite, da je vse spakiral, al je kaj pozabil? Getting the fatty ready for her first long trip! Tip se seli, žena ga je sterala, ker je vse prihranke zapravu za motor. 1 3
Tedybear Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 8 hours ago, DAMI34 said: a mislite, da je vse spakiral, al je kaj pozabil? Getting the fatty ready for her first long trip! Naj me koklja brcne...danes proti Mokrinam/ Nassfeldu srečal eno podobno kreaturo. Bila pa ja Africa Twin....Naloudan zadaj, spredaj, levo, desno...pa še razsvetljen kot novoletna jelka. Grauž, fuj. 2
pik1 Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 pred 22 urami, DAMI34 pravi: a mislite, da je vse spakiral, al je kaj pozabil? Getting the fatty ready for her first long trip! . ... težko si zamislim grši motor 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se