DAMI34 Objavljeno Januar 12 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12 pred 2 urami, franc pravi: Samo kombinacija fičo/brako, ne gre skupaj. Če ti je šlo tako slabo, da si nisi mogel privoščiti kaj boljšega (vsaj škodo) si tudi brako nisi mogel privoščiti. Fičo/šotor je bolj realno. lp sem mel yugeca. Je vleku neki časa prikolo, neki časa pa prikola njega , pa brakici sem dal premo od mini morisa. Je letela ko sneta sekira pol, ko smo do mal boljših avtov prišli RobiRoberto 1
Frenk 67 Objavljeno Januar 12 Opozori Objavljeno Januar 12 pred 2 urami, franc pravi: Samo kombinacija fičo/brako, ne gre skupaj. Če ti je šlo tako slabo, da si nisi mogel privoščiti kaj boljšega (vsaj škodo) si tudi brako nisi mogel privoščiti. Fičo/šotor je bolj realno. lp Pr nas je bla stoenka, spiš v avtu. 😂
franc Objavljeno Januar 12 Opozori Objavljeno Januar 12 pred 38 minutami, Frenk 67 pravi: Pr nas je bla stoenka, spiš v avtu. 😂 Mi tudi + takole brako (sva s fotrom uvežbala, sva jo postavila z baldahinom vred v 20 min, je enkrat enemu sosedu v kampu skor čelust odpadla) : Kaldu, GoBobi, smasher in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 12 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12 Frenk 67, Akito, kaizer in 1 other 1 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 12 Opozori Objavljeno Januar 12 (popravljeno) pred 4 urami, DAMI34 pravi: sem mel yugeca. Je vleku neki časa prikolo, neki časa pa prikola njega , pa brakici sem dal premo od mini morisa. Je letela ko sneta sekira pol, ko smo do mal boljših avtov prišli Tud mi smo imela Yugeca 45, in kar nekajkrat je revež vlekel prikolico v Kamp Medulin pri Puli. Prikolica je bila take velikosti, kakor na priloženi fotografijiverjetno "eno generacijo" starejša, še z "gladkimi stranicami". Nazaj proti domu, po "Črnokalskem klancu" se je za nami naredila kar dooolga kolona, in zaradi tega smo kasnje vozili proti Medulunu zeeelo zgodaj zjutraj, in nazaj iz Medzulina proti domu bolj pozno zvečer. Popravljeno Januar 12. Popravil RobiRoberto
DAMI34 Objavljeno Januar 14 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14 če bi Titanic potonil 2023 leta pik1, Mavti, GoBobi in 5 others 8
Popularna objava Buschi Objavljeno Januar 14 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14 pred 2 urami, DAMI34 pravi: če bi Titanic potonil 2023 leta Bi imel dost reševalnih čolnov. Radiovezist nebi bil zaseden s pošiljanjem telegramov in bi normalno posredoval opozorilo o ledenih gorah kapitanu. Ker se premog nebi vžgal, se jeklen trup nebi kalil in bi se ob trku ukrivil, ne počil kot steklo. Radar bi na kilometre zaznal tisto ledeno gmoto. Jack pa Rose bi normalno seksala v enoprostorcu...če ma Buši pa Zmaj dost placa... Kawasaki_rider, Mavti, RobiRoberto in 9 others 12
Popularna objava Alla Objavljeno Januar 15 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15 pik1, GoBobi, DAMI34 in 8 others 10 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 15 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15 dobra u 3pm Kaldu, Kawasaki_rider, Zivnorc in 7 others 2 8
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 15 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15 MARE 65, tomaz69, Scarabeo 500 in 11 others 1 13
Popularna objava Sam dePihlja Objavljeno Januar 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 16 4000 let kasneje in spet smo pri istem jeziku 😅 Akito, RobiRoberto, VS800 in 9 others 1 10 1
DAMI34 Objavljeno Januar 16 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16 spet ena resnična VS800 in Zivnorc 1 1
DAMI34 Objavljeno Januar 17 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17 Marko P., pik1, Zivnorc in 4 others 5 2
Sam dePihlja Objavljeno Januar 18 Opozori Objavljeno Januar 18 😅 DAMI34, MARE 65, Zivnorc in 4 others 4 3
VS800 Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 1 uro, DAMI34 pravi: pred 19 minutami, Frenk 67 pravi: DAMI34 in Frenk 67 1 1
DAMI34 Objavljeno Januar 19 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19 pred 20 minutami, Frenk 67 pravi: prjatu...tvoja žena ma kasno paljenje, moja je će zdavnaj zvila količke pred 1 minuto, VS800 pravi: kaj se pa ti zastopš u žensko logiko. Bolje 2x kot nobenkrat VS800 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Januar 19 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 19 Instrument, na katerem so komponirane skladbe za Murkota, Wernerja..etc. VS800, Mavti, boki brm in 13 others 2 14
dr.looney Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 Akito, Kawasaki_rider, DAMI34 in 3 others 1 5
Frenk 67 Objavljeno Januar 21 Opozori Objavljeno Januar 21 Bosanci 😂😂 smasher, Kawasaki_rider, pik1 in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se