Popularna objava Tedybear Objavljeno April 14 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14 bankir, Akito, bajkr88 in 10 others 13
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 15 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 15 British Star Wars Akito, Alla, MARE 65 in 8 others 11
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 15 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 15 Frenk 67, RobiRoberto, maxxa in 9 others 12
Popularna objava Fadil Objavljeno April 15 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15 MARE 65, Akito, VS800 in 7 others 10
Popularna objava Sam dePihlja Objavljeno April 18 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18 Akito, VS800, RobiRoberto in 7 others 10
Tedybear Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 13 hours ago, Frenk 67 said: Če je fotomontaža, potem OK. Če pa ni, je moje mnenje, da moraš za tako registrsko plus ostala obeležja na avtu biti hud pacient. Zadnjič sem na AC prehitel povsem tak avto, kot je moj. Še barve enake. Registrska pa KR- ASNIQI. ( Krasniči). Beljak. Kugelschreiber, Scarabeo 500, Akito in 2 others 2 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 19 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 19 VS800, Kugelschreiber, pik1 in 7 others 10
Frenk 67 Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 pred 7 urami, Tedybear pravi: Če je fotomontaža, potem OK. Če pa ni, je moje mnenje, da moraš za tako registrsko plus ostala obeležja na avtu biti hud pacient. Zadnjič sem na AC prehitel povsem tak avto, kot je moj. Še barve enake. Registrska pa KR- ASNIQI. ( Krasniči). Beljak. Scarabeo 500, RobiRoberto, Tedybear in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno April 19 Avtor Opozori Objavljeno April 19 schwantz, dr.looney, RobiRoberto in 5 others 7 1
Darko3g Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 pred 12 urami, Tedybear pravi: Če je fotomontaža, potem OK. Če pa ni, je moje mnenje, da moraš za tako registrsko plus ostala obeležja na avtu biti hud pacient. Zadnjič sem na AC prehitel povsem tak avto, kot je moj. Še barve enake. Registrska pa KR- ASNIQI. ( Krasniči). Beljak. Pa so pri nas sploh dovoljeni Q, X, Y, W na tablicah?
Tedybear Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 32 minutes ago, Darko3g said: Pa so pri nas sploh dovoljeni Q, X, Y, W na tablicah? Khm....očitno so, ali pa ⅙se najde kakšen obvod. Večkrat vidim tudi KR- XXXX, ena Bavarska zatemnjena X4.
Fadil Objavljeno April 20 Opozori Objavljeno April 20 GeeSXer, Kawasaki_rider, RobiRoberto in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se