DAMI34 Objavljeno November 14 Avtor Opozori Objavljeno November 14 GoBobi, RobiRoberto, GeeSXer in 1 other 4
Fadil Objavljeno November 14 Opozori Objavljeno November 14 GoBobi, MARE 65, corleone48 in 5 others 1 7
Sam dePihlja Objavljeno November 15 Opozori Objavljeno November 15 RobiRoberto, GoBobi, Frenk 67 in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno November 17 Avtor Opozori Objavljeno November 17 Akito, Buschi, kaizer in 3 others 5 1
Fadil Objavljeno November 18 Opozori Objavljeno November 18 (popravljeno) Popravljeno November 18. Popravil Fadil kaizer 1
Popularna objava Sam dePihlja Objavljeno November 18 Popularna objava Opozori Objavljeno November 18 DAMI34, smasher, Frenk 67 in 9 others 3 1 8
Popularna objava Fadil Objavljeno November 19 Popularna objava Opozori Objavljeno November 19 Frenk 67, Akito, RobiRoberto in 10 others 12 1
Fadil Objavljeno November 19 Opozori Objavljeno November 19 GeeSXer, RobiRoberto, MARE 65 in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno November 22 Avtor Opozori Objavljeno November 22 RobiRoberto, Quest, MARE 65 in 1 other 4
Frenk 67 Objavljeno November 24 Opozori Objavljeno November 24 (popravljeno) Nori prednovoletni popusti, đabe daju 🙂, za banano še razumem, k je plagiat 😜 Popravljeno November 24. Popravil Frenk 67 DAMI34, franc, Tedybear in 2 others 5
MARE 65 Objavljeno November 24 Opozori Objavljeno November 24 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Nori prednovoletni popusti, đabe daju 🙂, za banano še razumem, k je plagiat 😜 Uauuuu, stari poklič Justin San - a, on vse pokupi. A jebi ga, enkrat je rekel kolega, če se "umetnik" usere na ulici je to umetnost, če se pa jaz, me pa odpeljejo v posebno ustanovo RobiRoberto in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno November 24 Avtor Opozori Objavljeno November 24 pred 41 minutami, MARE 65 pravi: Uauuuu, stari poklič Justin San - a, on vse pokupi. A jebi ga, enkrat je rekel kolega, če se "umetnik" usere na ulici je to umetnost, če se pa jaz, me pa odpeljejo v posebno ustanovo no zdj vidiš kaj pomeni prodajat sranje pravi klienteli MARE 65, RobiRoberto in Tedybear 2 1
Fadil Objavljeno November 25 Opozori Objavljeno November 25 Frenk 67, DAMI34, RobiRoberto in 3 others 6
Fadil Objavljeno November 25 Opozori Objavljeno November 25 RobiRoberto, Marko P., Frenk 67 in 4 others 7
Frenk 67 Objavljeno November 25 Opozori Objavljeno November 25 MARE 65, boki brm, Mavti in 2 others 1 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se