Sam dePihlja Objavljeno December 27, 2024 Objavljeno December 27, 2024 Zjutraj ni lepšega od vonja po pi*** in dvotaktnem motorju 😅 4
Tedybear Objavljeno December 31, 2024 Objavljeno December 31, 2024 Če se ne vidi dobro, notri je nekaj, kar dela Paloma... 1 4
smasher Objavljeno Januar 19 Objavljeno Januar 19 pred eno uro, DAMI34 pravi: Vsi ga imamo un sumim da imamo tudi enako serijsko. 1
DAMI34 Objavljeno Januar 19 Avtor Objavljeno Januar 19 pred 8 minutami, smasher pravi: Vsi ga imamo un sumim da imamo tudi enako serijsko. to je že moderna doba, jaz sem še iz časov Kommodorja, oz Spectruma 1 1
Darko3g Objavljeno Januar 19 Objavljeno Januar 19 (popravljeno) No, jaz sem začel na temle Popravljeno Januar 19. Popravil Darko3g 3 2
smasher Objavljeno Januar 19 Objavljeno Januar 19 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: to je že moderna doba, jaz sem še iz časov Kommodorja, oz Spectruma Ja jaz sem zelo mlad, imel sem windows na disketah.. 😁 Ali je bil 95 že na cdju? 1
DAMI34 Objavljeno Januar 19 Avtor Objavljeno Januar 19 pred 1 minuto, smasher pravi: Ja jaz sem zelo mlad, imel sem windows na disketah.. 😁 Ali je bil 95 že na cdju? nope, na flopijih. ampak win je bil že moderen. commodorje smo še na kasete poganjali pred 6 minutami, Darko3g pravi: No, jaz sem začel na temle jz pa tole 2 1
Gricko Objavljeno Januar 19 Objavljeno Januar 19 (popravljeno) 95 ne vem, če je bil na disketah..... ker če se ne motim so bili 3.1 na disketah..... nekih 11 komadov si jih rabil in pri tazadnji se je ponavadi zgodil "error"😝 pred 13 minutami, DAMI34 pravi: nope, na flopijih. ampak win je bil že moderen. commodorje smo še na kasete poganjali ali pa na starih "tavelikih" disketah🤣 ali pa na starih "tavelikih" disketah🤣 Popravljeno Januar 19. Popravil Gricko 1
DAMI34 Objavljeno Januar 19 Avtor Objavljeno Januar 19 pred 5 minutami, Gricko pravi: 95 ne vem, če je bil na disketah..... ker če se ne motim so bili 3.1 na disketah..... nekih 11 komadov si jih rabil in pri tazadnji se je ponavadi zgodil "error"😝 ali pa na starih "tavelikih" disketah🤣 neki tacga ja, ponavad je bla zadnja slaba
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se