Frenk 67 Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 pred 42 minutami, pik1 pravi: . ... težko si zamislim grši motor Najbrž so sem moral tud pr BMWju precej pomatrat. 😂 1 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 pred 36 minutami, Frenk 67 pravi: Najbrž so sem moral tud pr BMWju precej pomatrat. 😂 Očitno so angažiral enga dizajnerja k je pr Legotu nogo dobil 😜 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 28 Avtor Objavljeno Avgust 28 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Očitno so angažiral enga dizajnerja k je pr Legotu nogo dobil 😜 tale dizajner je "best buy" če ga najameš. Namreč, najprej nardi skrpucalo, ampak...beri ampak, pol pa v dodatno opremo doda 1000, 100 in eden dodatek, ki točno v tisto lukno paše, ker to je pa že upgrejd, ki ga nujno moraš imet, da bo zadeva dobro izgledala, pa tudi da se ve konkretno, zakaj je tista lukna v faking rezervarju. Brihtn tip, kapo dol. Se mi zdi ,da so ga snel iz Ikee ...en kup šare...sam če ti rata vse povezat in sklopit in zmontirat, si pa car Pol pa sam še gasa do prve gostilne pred 18 urami, Tedybear pravi: Naj me koklja brcne...danes proti Mokrinam/ Nassfeldu srečal eno podobno kreaturo. Bila pa ja Africa Twin....Naloudan zadaj, spredaj, levo, desno...pa še razsvetljen kot novoletna jelka. Grauž, fuj. Kaj maš ti prot polno natovorjenim mopedom? jaz mam na fotki vse, edin 3 cele knjige sem vrgel ven in babi reku: lahko vzameš žepno izdajo, če jo stlačiš v usnje Ampak...ko sem dal gas, je pa letelo po zadnji 1
Tedybear Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 9 minutes ago, DAMI34 said: tale dizajner je "best buy" če ga najameš. Namreč, najprej nardi skrpucalo, ampak...beri ampak, pol pa v dodatno opremo doda 1000, 100 in eden dodatek, ki točno v tisto lukno paše, ker to je pa že upgrejd, ki ga nujno moraš imet, da bo zadeva dobro izgledala, pa tudi da se ve konkretno, zakaj je tista lukna v faking rezervarju. Brihtn tip, kapo dol. Se mi zdi ,da so ga snel iz Ikee ...en kup šare...sam če ti rata vse povezat in sklopit in zmontirat, si pa car Pol pa sam še gasa do prve gostilne Kaj maš ti prot polno natovorjenim mopedom? jaz mam na fotki vse, edin 3 cele knjige sem vrgel ven in babi reku: lahko vzameš žepno izdajo, če jo stlačiš v usnje Ampak...ko sem dal gas, je pa letelo po zadnji Kje pa so prednje stranske torbe na roll barih? Torbica za orodje? Nosilec ročke za gorivo? Ledic pa takrat se ni bilo... 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 28 Avtor Objavljeno Avgust 28 pred 1 minuto, Tedybear pravi: Kje pa so prednje stranske torbe na roll barih? Torbica za orodje? Nosilec ročke za gorivo? Ledic pa takrat se ni bilo... ajoooj, se posipam s pepelom, najbrž ni blo dovolj denarja za vse nabaut 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se