Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
20 minutes ago, Fadil said:

spacer.png

Tega majstra rabim ki dela gratis mi je spusčal radiator in dvignilo parket:angryrant1:

• Haha 2
Objavljeno

:huh:

Opis ni na voljo

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Elektronska vinjeta na uri :huh:

Opis ni na voljo

Objavljeno
pred 18 urami, maus pravi:

:huh:

Opis ni na voljo

jaz pa še nisem dobil te policijske ure, pa ne vem a naj se obrnem na pošto, policijo, ali vlado :hmm:

Objavljeno
pred 45 minutami, ligenjček pravi:

jaz pa še nisem dobil te policijske ure, pa ne vem a naj se obrnem na pošto, policijo, ali vlado :hmm:

nikar na pošto, ker ti bodo dali poštarsko uro :P

• Haha 3
Objavljeno
pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

nikar na pošto, ker ti bodo dali poštarsko uro :P

a te zanima kako zgleda ?

Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

a te zanima kako zgleda ?

po mojem podobno policijski, le da ima vse številke, za policijsko uro so navedli:

od 21 do 6 :P

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

po mojem podobno policijski, le da ima vse številke, za policijsko uro so navedli:

od 21 do 6 :P

pravilno si ugotovil za prvi del, drugi del ... pošta ima tudi svoj odpiralni in zapiralni čas ;) 

Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

pravilno si ugotovil za prvi del, drugi del ... pošta ima tudi svoj odpiralni in zapiralni čas ;) 

od 6-21?

pol pa ravno fajn, poštarsko na levo roko, policijsko na desno in si pokril dan :P

Objavljeno
pred 7 urami, maus pravi:

e nisi ravno podal točnih podatkov.. pošta slovenije doo se nikoli ne ustavi - dejansko če dela en oddelek 24h dela pošta slovenije non-stop..kako so pa posamezne poslovalnice odprte je pa druga stvar..

Objavljeno

Evo sedaj ko smo spili par šnopcev in pivi in kdo ve še kaj zaradi težav na forumu  bi pasalo tole, samo še traktor iščemo

hf_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!