francelj Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 en lep pozdrav ! sem na nov na tem forumu pa me zanima kje kupujete zav. ploščice za skuterje kje v lj. je naj cenj pa seveda da so kokr tok vredu. LP Francelj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 on servis "mikmekanik",ne vem točno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 en lep pozdrav ! sem na nov na tem forumu pa me zanima kje kupujete zav. ploščice za skuterje kje v lj. je naj cenj pa seveda da so kokr tok vredu. LP Francelj jas sn kupo na ptuju cena za zadni dve je bla neke čez 4čuke pa pol :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 on je vprasal za lj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Sej mikmekanik pomoje da je v ljubljani :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 jaz sem dal reply na aeroxa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Ni blo vidt, ampak useen sorry :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Vprašaj pri Sinter-ju ... ima marsikaj ...pa še poceni je ... www.sinter.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 jaz sem dal reply na aeroxa pa saj so cene podobne na ptuju in v lj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 16, 2003 Deli Objavljeno Marec 16, 2003 Če imaš kaj od Piaggiota & Co. poskusi pri Trgoavtu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 :arrow: Za piagota sem dal lansko jesen neke 3jurje :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Jas sn si kupo v Stupitu v MB SBS (scandinavian brake system) pakne, ki so na začetku take štime spuščale, ko da bi se dva terminatorja natepavala skoz, ko sem bremzo. Po kakih 1000km se je popravlo in zdaj se ne čuje več, mislim da nada. Dal sn pa tut ene 4.000sit. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
francelj Objavljeno Marec 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2003 hvala za nasvete :D sem jih kr v modrem levu kupu so pa mal man ko 4k sit zdrzijo pa 4k km lp francelj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se