thumper Objavljeno December 17, 2019 Opozori Objavljeno December 17, 2019 io sono non anabolico. bulan u glavo? ni blema..
jskrablin Objavljeno December 18, 2019 Opozori Objavljeno December 18, 2019 https://www.crash.net/motogp/news/935158/1/lorenzo-ill-be-back-paddock Naključje Da mu ni JLo kaj v čaj vrgel... Shillien 1
Shillien Objavljeno December 18, 2019 Opozori Objavljeno December 18, 2019 pred 24 minutami, jskrablin pravi: https://www.crash.net/motogp/news/935158/1/lorenzo-ill-be-back-paddock Naključje Da mu ni JLo kaj v čaj vrgel... mogoće če nebi bla aprilia xD
Nightmare Objavljeno December 18, 2019 Opozori Objavljeno December 18, 2019 Naj bi že prejel ponudbo Yamahe za testnega dirkača. Lp, Samo
TakeALookAround Objavljeno December 18, 2019 Opozori Objavljeno December 18, 2019 Lorenzo je en pravljicar. thumper in Bmflar 2
ukica Objavljeno December 22, 2019 Opozori Objavljeno December 22, 2019 Anabolci nimajo nic ucinka na psiho. Gre za povecanje misicbe mase oziroma moci. zakaj ce pa sam on..
Snečer Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 pred 6 urami, ukica pravi: Anabolci nimajo nic ucinka na psiho. Gre za povecanje misicbe mase oziroma moci. zakaj ce pa sam on.. pa še kako vplivajo, google it
ukica Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 40 minutes ago, Snečer said: pa še kako vplivajo, google it Ja, pa ne na pomiritev. Glej une lubenicarje po fitnesu.
Snečer Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 pred 6 minutami, ukica pravi: Ja, pa ne na pomiritev. Glej une lubenicarje po fitnesu. ja in isto ko pri narkomanu, ko prenehajo s špikanjem, depresija o ostalih stranskih učinkih pa je veliko. napisanega oziroma itak takoj prepoznaš fitnesarja, ki to redno uživa... Demon 1
Shillien Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 pred 13 urami, Snečer pravi: pa še kako vplivajo, google it ne na pozitiven način. vpliv na psiho so stranski učinek ne profit Kugelschreiber 1
Snečer Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 pred 31 minutami, Shillien pravi: ne na pozitiven način. vpliv na psiho so stranski učinek ne profit dejansko gre za škodljivo kemikalijo v vseh pogledih
Shillien Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 pred 18 minutami, Snečer pravi: dejansko gre za škodljivo kemikalijo v vseh pogledih tudi to ne drži. ne da jih zagovarjam ampak pravilno uporabljeni steroidi niso tak bav bav kot večina folka ki nima pojma glede teme misli in če jih ianonne je uporabil smo lahko brezskrbi da so bili uporabljeni pravilno in strokovno ne pa kot neki vaški bodybuilder... da ne govorimo o tem koliko ljudi še vedno ne loči proteinov in steroidov. sicer pa to je že za v drugo temo ukica 1
Snečer Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 heroin se da tudi pravilno uporabljati govora je o zlorabah, ne o zdravljenju zaradi hormonskega neravnovesja
Kugelschreiber Objavljeno December 23, 2019 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2019 Snec, temu se rece kvaliteta. Samo pr vas.
Shillien Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 pred 3 minutami, Snečer pravi: heroin se da tudi pravilno uporabljati govora je o zlorabah, ne o zdravljenju zaradi hormonskega neravnovesja pustima to, se mi zdi da nimaš pojma glde teme in se je brezveze tule kregat glede nje.
Snečer Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 vem le toliko, kolikor sem o tem prebral in se učil in kar nam je razložil profesor, ki se je s tam tudi bavil lahko pa nam ti še kaj več poveš, do sedaj nisi, razen da si se ubadal s soforumaši https://vizita.si/rubrika/zdravje/steroidi.html meni recimo ta razlaga kar zadošča izvoli nadaljevati
Shillien Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 (popravljeno) pred 6 minutami, Snečer pravi: vem le toliko, kolikor sem o tem prebral in se učil in kar nam je razložil profesor, ki se je s tam tudi bavil lahko pa nam ti še kaj več poveš, do sedaj nisi, razen da si se ubadal s soforumaši https://vizita.si/rubrika/zdravje/steroidi.html meni recimo ta razlaga kar zadošča izvoli nadaljevati se mi neda nadaljevati. sicer pa članek ki si ga ti linkal nasprotuje tvojim trditvam tule tk da... izvoli ga sam prebrat še enkrat js sem pa svoje glede tega povedal pa lp ? Popravljeno December 23, 2019. Popravil Shillien
Snečer Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 tudi jaz sem svoje povedal, v glavnem roke proč od te strupov.. verjamem svojemu profesorju, ki se je s tem bavil in se še ter trenira vrhunske športnike zakaj se pa športniki špikajo pa je jasno=novec danes astmatiki zmaguje pro kolesarske dirke... vse je ok samo mi nimamo pojma ko gremo raje na zrak in raje manj in kaj bolj zdravega pojemo bruce lee je tudi te zadeve užival... Gonca 1
Snečer Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 desni je sumljiv in goljuf preveč špagetov Bostjan L 1
TakeALookAround Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 Na sliki je Crutchlow se najbl sumljiv. Joker, Demon in Rossi 3
Snečer Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 pred 2 minutami, DinDiin pravi: Na sliki je Crutchlow se najbl sumljiv. kakšen pirček v pubu pa ja cukne ali?
TakeALookAround Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 Zihr, sej Iannone je pa pac narcis, pa more mal pojest, da je lep
Joker Objavljeno December 24, 2019 Opozori Objavljeno December 24, 2019 pred 13 urami, Snečer pravi: A zato je Iannone tako agresiven! thumper 1
jskrablin Objavljeno December 24, 2019 Opozori Objavljeno December 24, 2019 pred 14 urami, Svetovid pravi: zakaj se pa športniki špikajo pa je jasno=novec danes astmatiki zmaguje pro kolesarske dirke... vse je ok samo mi nimamo pojma ko gremo raje na zrak in raje manj in kaj bolj zdravega pojemo Vrhunski šport je daleč od neke zdrave dejavnosti. Slej ko prej se zadeve zavrtijo v totalne ekstreme... sledijo poškodbe, zanimivi dodatki, kot si omenil je biti astmatik očitno kr dober predpogoj za vrhunskega kolesarja, ipd. In seveda rekreativne owčice veselo sledijo, ker je večina amaterskih športnih dogodkov popolnoma dereguliranih. Pri vsem skup motošporti ponavadi še kr dobro odnesejo, ker očitno niso tako zelo fizično nemogoči, kot kako kolesarstvo. Ki je, resnici na ljubo, navadna farsa. ukica 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se