Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 13 urami, jvalant pravi:

"rossi je bil bolši, to ni debate to je dejstvo, tako kot je dejstvo da so bile razlike med tovarniškimi ekipami in ostalimi veliko večje"

Kaj ti tule ni jasno? Je lepo napisal da oboje...   Popolnoma jasno pise. In ker se clovek ne strinja s teboj, in ima se dejstva na svoji strani (rezultati Rossija od 2009 naprej) je pa treba zaliti in zmerjati? Zakaj? To ne bo Rossiju pomagalo prav nic.

Itak, da mu bo, prebral bo moje poste in si dvignu samozavest..

pred 14 urami, Shillien pravi:

pa ti si glup ko točak, brezveze tebi kaj govorit.

Je MM tolk boljsi od ostalih, al ima najboljsi material, beri hondo, ki mu je kot ulita? No, vseved?

pred 14 urami, Snečer pravi:

Kakšnemu klovnu? a ni to Rossi v žargonu?

Za motosvet znalce... Za ostale pac ne..

Objavljeno
4 hours ago, a79 said:

Je MM tolk boljsi od ostalih, al ima najboljsi material, beri hondo, ki mu je kot ulita? 

Ja, MM je (bil*) tolk bolsi od ostalih. MM je mel lani po petnajstih dirkah 325pik. 2018 pa 271. Mir, prvak, jih je zbral 171. Za hec, Rossi je mel 2018ega po 15 dirkah 172 tock. pa ko ravno omenjam Rossija. In Hondo. Ko je Valentino prestopil k Yamahi, je HRC dozivel podobn rezultatski bankrot. Z eno razliko.  Hondine probleme je 2004ega Yamaha bogato unovcila. Letos jih ni nihce. Ker nihce ni na podobnem nivoju kot MM.  Prav zaprav so vsi brcali v prazn gol, najmanjkrat je zgresil Mir. IMO je bil edini njegov presezek avstrija 2. Ostalo je bilo v stilu sezone. Hit and miss. 

* Marc isce zdravstveno ekipo za kostno transplantacijo. Ce sm dobro razumel, cloveku navrtajo najvecko kost v telesu, medenico, naberejo material, s katerim “pokitajo” hudo razbite kosti. In cakajo da se zaraste. Rehabilitacija traja najmanj 6 mesecev. Stavim, da bo repsol sezono 21 zacel z Espargarojem in  Doviziosom. A bo v 2022 Marc se tako dober kot v 2019, pa se ne upam ugibat. 

ajd ćao. 

Objavljeno
pred eno uro, Kugelschreiber pravi:

* Marc isce zdravstveno ekipo za kostno transplantacijo. Ce sm dobro razumel, cloveku navrtajo najvecko kost v telesu, medenico, naberejo material, s katerim “pokitajo” hudo razbite kosti. In cakajo da se zaraste. Rehabilitacija traja najmanj 6 mesecev. Stavim, da bo repsol sezono 21 zacel z Espargarojem in  Doviziosom. A bo v 2022 Marc se tako dober kot v 2019, pa se ne upam ugibat. 

ajd ćao. 

žal je to res. Kostni mozeg počrpajo, zmešajo nek beton, pa vmes, kjer se kost ni zarastla. Pri nas smrtnikih traja vsaj 6 mesecev preverjeno :( . Kaj pa so še dodatno MMju zašuštrali al pa je sam, pa kdo ve.

Objavljeno

Že dolgo nazaj sem napisal, da se mu bo enkrat zalomilo...in to ravno malo prej, kot bi presegel Rossija v naslovih. Na silo ne gre nič, Rossi je pa izpustil kar nekaj naslovov, tako da, razlika je velika. :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

No...vsaj enga mu je vzela španjolska Dorna !

Objavljeno
pred 2 urami, Buschi pravi:

No...vsaj enga mu je vzela španjolska Dorna !

a res? katerega že?

Objavljeno

Vsi vemo katerega. Bil kaznovan za stvar, ki je sploh ni naredil!

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 10 urami, Buschi pravi:

Vsi vemo katerega. Bil kaznovan za stvar, ki je sploh ni naredil!

aha, sklepam da govoriš 2015, kaj pa je stvar ki je ni naredil pa je bil kaznovan za njo? ni zanalašč odpeljal dirkača iz proge in posledično povzročil padec?

Rossi 2015 ni bil prvak zaradi njega samega in nikogar drugega.

Popravljeno . Popravil Shillien
Objavljeno (popravljeno)

Na YT je bila 12 minutna razlaga, zakaj Rossi ni naredil nič narobe in se je MM sam skrešal...sicer nagonsko, ampak čisto sam! Frame by Frame. V angleščini.

Napisal sem BILA, ker jo nikakor ne najdem več.

Je pa potem MM naslednjo dirko namerno peljal Rossija regrat nabirat, pa ni bil kaznovan. Ampak, MM je tako kot Dorna, španec in zato nedotakljiv in zaščiten kot kočevski medved.

Popravljeno . Popravil Buschi
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, Buschi pravi:

Na YT je bila 12 minutna razlaga, zakaj Rossi ni naredil nič narobe in se je MM sam skrešal...sicer nagonsko, ampak čisto sam! Frame by Frame. V angleščini.

Je pa potem MM naslednjo dirko namerno peljal Rossija regrat nabirat, pa ni bil kaznovan. Ampak, MM je tako kot Dorna, španec in zato nedotakljiv in zaščiten kot kočevski medved.

Dej ne se zajebavat 5 let stara debata rossiji se vseeno verjamete da ni kriv, prva stvar je bila avstralija, marquez prehiti lorenzona zadni krog, pelje najhitrejši krog dirke in zaradi tega lorenzo pridobi samo 4 točke namesto 9, rossi gre jokat pred novinarje da marquez pomaga lorenzu, če bi mu bi enostavno ostal med njima a ne? v sepangu je rossi dobil 3 kazenske točke zaradi namernega ogrožanja in zaradi tega je izgubil naslov ne pa zaradi vaših teorij zarote, ali je marquez zanalašč vozil počasneje? mogoče, jaz bi se tudi maščeval če bi bil na njegovem mestu, ampak to pove samo še eno stvar, marquez je bil toliko hitrejši od nekoga ki se je boril za naslov da se je lahko norčeval in krožil okrog njega. aja, lorenzo je imel tisto leto tudi več zmag od rossija, (lorenzo 7 zmag, rossi 4 zmage), tako da kar nehajte srati z tem kdo je rossiju vzel naslov, sam si ga je in noben drug.

povedano drugače: rossi nebi gobcal pred novinarji kot že neštetokrat prej (proti drugim dirkačem) in bi svoje bitke boril na motorju namesto pred kamerami pa bi bil danes najveretneje 10x prvak.

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 urami, Shillien pravi:

povedano drugače: rossi nebi gobcal pred novinarji kot že neštetokrat prej (proti drugim dirkačem) in bi svoje bitke boril na motorju namesto pred kamerami pa bi bil danes najveretneje 10x prvak.

saj ko se je boril so ga pa kaznovali - drugih pa ne za isto borbanje.. torej?

Popravljeno . Popravil thumper
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
7 hours ago, Buschi said:

Lej, Rossi je sam rekel, da ga je cakal... Se tudi vidi, da je upocasnil in gledal nazaj. To pomeni, da ga je ZAVESTNO cakal na pisti. Nima veze kaj se je potem zgodilo, ze samo to je narobe, in to zelo. Model je cakal  drugega modela, da ga zrine iz steze? Ne v borbi, ne zaradi borbe in trmarjenja. Zavestno ga je pocakal...  Izlocit dozilvljensko in pika.

Objavljeno
pred 14 urami, thumper pravi:

saj ko se je boril so ga pa kaznovali - drugih pa ne za isto borbanje.. torej?

kje je bil kaznovan za borbanje? ko je upošasnjeval, čakal in namerno peljal izven linije?

Objavljeno

In vi (tako eni kot drugi) še vedno mislite, da boste po petih letih nasprotno stran prepričali v svoj prav? :lol1:

Objavljeno
pred 1 minuto, Joker pravi:

In vi (tako eni kot drugi) še vedno mislite, da boste po petih letih nasprotno stran prepričali v svoj prav? :lol1:

po eni strani maš prav, po drugi pa če so dejstva na moji strani mi je vseeno a prepričam al ne :D in to da je namerno upočasnil. prisilil izven linije in poslednično povzročil padec drugega dirkača so dejstva, ki jih je tudi rossi sam priznal :D

Objavljeno (popravljeno)

Ja edino slepec ni videl, da je zanalašč upočasnil in ga vprašal kaj se gre. Da pa se maček, kot je MM kar tako zavali po tleh je bilo pa najmanj smešno. Takrat je MM v teatralnih vložkih prekosil celo samega maestra Rossija.

Rossijevo otresanje gobca po dirki v Avstraliji je bilo seveda neumno in je sprožilo serijo nadaljnjih dogodkov. Se je pač ujel v lastno past.

Popravljeno . Popravil Joker
  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 1 minuto, Joker pravi:

Ja edino slepec ni videl, da je zanalašč upočasnil in ga vprašal kaj se gre. Da pa se maček, kot je MM kar tako zavali po tleh je bilo pa najmanj smešno. Takrat je MM v teatralnih vložkih prekosil celo samega maestra Rossija.

Rossijevo otresanje gobca po dirki v Avstraliji je bilo seveda neumno in je sprožilo serijo nadaljnjih dogodkov. Se je pač ujel v lastno past.

z večino napisanega se popolno,a strinjam :D

Objavljeno

Ce bi sli po pravilih, tmal sploh neb vozu, ker je take pocel ze v moto2, da je noro. 

Objavljeno
pred 2 urami, a79 pravi:

V kateri ekipi moto gp si zaposlen, al si kje v analizi? Takih kracarij sta sposobna samo dva na MS, s to razliko, da on obvlada slovenscino..

bi mogo bit zaposlen v gp da bi videl kar je videl cev svet razen tebe in še par bedakov ki nevejo kaj je objektivnost?

glede na to da jokaš za vsako objavo ki ne piše kako je rossi najbolši v vsemu ti priporočam da ga poskušaš kontaktirat, sicer dvomim ampak mogoče ti celo dovoi da mu poližeš jajca po dirki, da boš lahko pol vsem razlagal kako so njegova najbol fajn slana, razen po španskih dirkah kjer mu dorna ne posti toliko soli...

Objavljeno
pred 52 minutami, Shillien pravi:

bi mogo bit zaposlen v gp da bi videl kar je videl cev svet razen tebe in še par bedakov ki nevejo kaj je objektivnost?

glede na to da jokaš za vsako objavo ki ne piše kako je rossi najbolši v vsemu ti priporočam da ga poskušaš kontaktirat, sicer dvomim ampak mogoče ti celo dovoi da mu poližeš jajca po dirki, da boš lahko pol vsem razlagal kako so njegova najbol fajn slana, razen po španskih dirkah kjer mu dorna ne posti toliko soli...

Ti v moto gp vids edino to, kako Rossi ne zna dirkat, kako popusi in vse ostalo, kar je povezano z njim...

Drugi del komentarja - si ti 13 star? 

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
pred 21 urami, jvalant pravi:

Lej, Rossi je sam rekel, da ga je cakal... Se tudi vidi, da je upocasnil in gledal nazaj. To pomeni, da ga je ZAVESTNO cakal na pisti. Nima veze kaj se je potem zgodilo, ze samo to je narobe, in to zelo. Model je cakal  drugega modela, da ga zrine iz steze? Ne v borbi, ne zaradi borbe in trmarjenja. Zavestno ga je pocakal...  Izlocit dozilvljensko in pika.

pred 5 minutami, a79 pravi:

Ti v moto gp vids edino to, kako Rossi ne zna dirkat, kako popusi in vse ostalo, kar je povezano z njim...

Drugi del komentarja - si ti 13 star? 

v zadnjem času vsi to vidimo, vedno bolj

Objavljeno
pred 8 urami, Shillien pravi:

kje je bil kaznovan za borbanje? ko je upošasnjeval, čakal in namerno peljal izven linije?

pred 7 urami, Shillien pravi:

po eni strani maš prav, po drugi pa če so dejstva na moji strani mi je vseeno a prepričam al ne :D in to da je namerno upočasnil. prisilil izven linije in poslednično povzročil padec drugega dirkača so dejstva, ki jih je tudi rossi sam priznal :D

"car" od marca ga ni znal po desni prehitet? celo širino mu je pustil pa se je šel še gužvat.. 

pred 2 urami, Shillien pravi:

mal se umiri.. pa potem v malo bolj spoštljivem tonu .. če nisi sposoben nekega vsaj kolikortoliko normalnega komuniciranja s soforumaši - neglede na občutno se razhajujoča stališča - potem se raje ne vpletaj v debato s tako neinteligentnimi in nekulturnimi  izjavami..  ... ???

Objavljeno
pred 1 minuto, thumper pravi:

"car" od marca ga ni znal po desni prehitet? celo širino mu je pustil pa se je šel še gužvat.. 

mal se umiri.. pa potem v malo bolj spoštljivem tonu .. če nisi sposoben nekega vsaj kolikortoliko normalnega komuniciranja s soforumaši - neglede na občutno se razhajujoča stališča - potem se raje ne vpletaj v debato s tako neinteligentnimi in nekulturnimi  izjavami..  ... ???

Zgleda ni dojsti car da bi ga lahko, saj smo videli a ne? Odpelala sta se na rob in je zarezal po tleh, ne prvič in se upam stavit da ne zadnjič. Malo je čudno da pričakuješ da lahko reši vedno vse čeprav je že velikokrat dokazal da niti prebližno ni tako.

Pa drugi del, dol mi visi če je izjava neintelegentna in nekulturna, je pač taka kot a79, samo poglej njegove komentarje za nazaj v tej temi (nerabiš daleč nazaj) pa ti bo jasno zakaj sem mu odgovoril tako kot sem mu. 

Objavljeno
pred 28 minutami, Shillien pravi:

Pa drugi del, dol mi visi če je izjava neintelegentna in nekulturna, je pač taka kot a79, samo poglej njegove komentarje za nazaj v tej temi (nerabiš daleč nazaj) pa ti bo jasno zakaj sem mu odgovoril tako kot sem mu. 

zato ker ti primanjkuje inteligence in taktike.. 

• Haha 2
Objavljeno
pred 56 minutami, thumper pravi:

zato ker ti primanjkuje inteligence in taktike.. 

jah tako je, nismo vsi tako inteligentni kot ti in še par osebkov na tem forumu, ki zgleda pojeste inteligence za 6 obrokov na dan. eni se zavedamo da ne vemo vsega o vsem

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!