RAN Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Bravo Lojzi ! Ko enkrat dobiš tako izjavo, potem je to to in je nič ne more spremeniti, tudi kasnejša zanikanja. Recimo je punca tolk na psu, da ji kar naenkrat zanimiv postaneš. Malo morgen, ne bi hotel tega. Kar pa ne pomeni, da ji ne moreš biti prijatelj. Lahko ji ob priliki tudi poveš, da pravzaprav ne veš, kaj si sploh na njej videl, da bi ti lahko bila punca. Šele prava reakcija na to izjavo, ti morebiti lahko odpre pot k drugačnim odnosom. 8)
MotoManiac Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Kaj je to dons, da ste vsi nekam nadpovprečno pametni. A bo spet polna luna? 8) MotoManiac 8)
J Objavljeno Marec 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Malo sem jaz izgleda zgodbo ovil v meglo, oprostite! Bila sva skupaj 3x, bilo je v glavnem kava, pogovor in hanky-panky, jaz sem postal malo resen, ona v komplicirani vezi zato je tudi imela postransko vezico,itn... Refren: Šel bom, vmes bom našel dodaten razlog za obisk prestolnice - 2 muhe 1 mah...Še enkrat se najlepše zahvaljujem za mnenja in nasvete! Opekel se ne bom, ker stisnem ušesni mešiček in sem hologram! Hvala še enkrat vsem! Zdaj pa KLONK! če se le da? Lp
RAN Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Kaj je to dons, da ste vsi nekam nadpovprečno pametni. A bo spet polna luna? 8) MotoManiac 8) Za druge smo vedno najbolj pametni. :D
Max Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Kaj je to dons, da ste vsi nekam nadpovprečno pametni. A bo spet polna luna? 8) MotoManiac 8) Za druge smo vedno najbolj pametni. :D Itaq...
kekec III Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 yep, danes je polna luna........ pa še plodne dni imam... spet...
Max Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 yep, danes je polna luna........ pa še plodne dni imam... spet... Kekc a ti tud :oops: :lol:
klimbra Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 yep, danes je polna luna........ pa še plodne dni imam... spet... To se ti pa pogosto dogaja......ma ne grem se več.......ALIMENTI so prevelik strošek!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Max Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 yep, danes je polna luna........ pa še plodne dni imam... spet... To se ti pa pogosto dogaja......ma ne grem se več.......ALIMENTI so prevelik strošek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Alla Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 Kwa zdej.....je že padla kava al ne? :wink: :D Alla
Anubis Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Jaz bi ravnal takole: -pripravil popoln "spored" -šel na kavo -podaljšal kavo na nekaj ur -zrušil, postavil na novo in presegel njena dognanja o meni -šel domov in jo pustil v norem ugibanju:"Kaj pa je bilo sedaj to??" -počakal, da pride sama po "desert" in pogledat kaj se skriva za vsem tem -umrl z nasmeškom :twisted: Ja, Adonis, pardon Anubis, vsak od nas bi si kdaj želel, da je Ona kot trdi disk. Narediš format C/:, potem pa instaliraš po svoje naprej, postaviš na novo in si urediš podatke po svoje. Samo, kaj si potem dobil? A ni Njen čar ravno v karakterju, drugačnosti, stvareh, ki jih prosojna tančica diskretno skriva, ti pa jih odkrivaš dan za dnem,leto za letom. Hehehe...Lojzi, kdo pa nima te pobožne želje... Ampak nisva se dobro razumela - zrušil in na novo postavil bi njene ugotovitve, ki bi bile jasno prirejene samo zaradi revanša. Nato bi ugibala. To, da je pa vsaka posebna ravno zaradi karakterja, majhnih napak in stvari, ki jih odkriješ sčasoma - hvala bogu da je tako... Tega res ne gre spreminjat.
J Objavljeno Marec 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Jaz bi jo pa iz prve poslal v tri krasne, ne gledena to kaj bi mi pomenla! :roll: Ja! sicer ne iz prve, ampak to je končni rezultat in konec ugibanj! "I feel good!" Hvala vsem, čau!
pupa Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 No no no.... daj malo več povej..... zdej nas bo vse firbec dajal, kaj se je dogajalo točno!!!
BRANE Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 za 5 (pet) strani foruma jo bi jest še pod pazduho, ne sam kavico!! :twisted:
smeško Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 za 5 (pet) strani foruma jo bi jest še pod pazduho, ne sam kavico!! :twisted: a ti gre že tko slabo?? :twisted:
BRANE Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 za 5 (pet) strani foruma jo bi jest še pod pazduho, ne sam kavico!! :twisted: a ti gre že tko slabo?? :twisted: zlo :(
Ice Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 a napisem trpi?! :twisted: ........ ma ne bom...... ker si glih ti. :lol:
BRANE Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 eh, hvala Ice, ma vseeno trpim.. :? :wink:
J Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Jaz sem se ohladil! Zgodba je, da ni več zgodbe! pika konec hvala Lp.
Zarja Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Jaz sem se ohladil! Zgodba je, da ni vecˇ zgodbe! pika konec hvala Lp. Ne, ne, ne, ne...ne bo slo tako gladko. We want details. :) :wink:
RAN Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Jaz sem se ohladil! Zgodba je, da ni vecˇ zgodbe! pika konec hvala Lp. Ne, ne, ne, ne...ne bo slo tako gladko. We want details. :) :wink: Točno tako. :P Ti si se naguštiral, kaj pa mi ? :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se