Thundercat Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 a bi ti rad peš hodu :fight2: če bi ga videl kako je v nedeljo popoldan čez ride tačke brusil bi res moral kmalu hodil peš.... :rolleyes: O:-)
SiR Objavljeno September 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2004 a bi ti rad peš hodu :fight2: FZS1000 je najlepši motor na svetu O:-) pa tut najbolj gre :) bi ga pa rad kdaj v živo vidu z drugačno ritko, recimo takole:
Fazer03 Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 :topic: symru: Yamaha ima baje zunaj razpis za vodjo oblikovalnega centra za Evropo; javi se. :devil:
fazerer Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 recimo da je to originalna ritka s pokrovom za sedez. :hmm: , takih ritk srecas na cesti mnogo.
SiR Objavljeno September 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2004 dobro se pelje tudi v dvoje. Edino obraba prednje gume in zavornih oblog/kolutov je v tem primeru nekoliko večja...
SiR Objavljeno September 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2004 pa še deklc za ritko :)
Max Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 FZS1000 je najlepši motor na svetu O:-) pa tut najbolj gre :) ... To se pa moram zelooo s tabo strinjat. :D Je pa treba povedat, da bi FZSju in meni privoscil vec vetrne zascite O:-) :rolleyes: :grim
fazerer Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 probaj z zamenjavo sipe. sam imam vario touring od mra, pa je bistveno bolje, vendar se vedno ni dobro. kaksna touring bi bila po mojem boljsa, samo potem pa ne bi bil vec tako lep.
SiR Objavljeno September 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2004 ena kr u redu založena fejzerca...
vulcan Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 A ima kdo od vas mogoče probleme zvžigom oz. da motor kr nekaj časa vergla, da vžge? :? Kako ste nasplošno zadovoljni z njim? Kakšna je poraba bencina in olja?
fazerer Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 A ima kdo od vas mogoče probleme zvžigom oz. da motor kr nekaj časa vergla, da vžge? :? Kako ste nasplošno zadovoljni z njim? Kakšna je poraba bencina in olja? mrzlo masino obvezno vzigati brez gasa in brez zauga, drugace zalijes svecke in pol imas piz***. tako kot vsak motor pustis nekaj casa teci v prostem teku, da pride motor k sebi. zelo zadovoljen. poraba olja po 20k km nic, poraba bencina nekje med 4.5l in 7l.
krca25 Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Sem novopeceni lastnik fzs 1000 pa me zanima, kaj ste storili okrog vetrne zascite.Je ze mogoce kdo poiskusil vario turing steklo od MRA in kako se obnese(po testih ter razlagi na njihovi strani je ful dobra)? Prejsnji lastnik mi je tudi zagotovil da , ko se motor ogreva v praznem teku se po kaksni minuti ali dveh vklopi ventilator hladilnika , pa bi rad vedel ce je to res ali je kaj narobe? Zanima me tudi kaksne gume vozite ter kaksno olje uporabljate(sintetika , polsintetika) lp.
fazerer Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Sem novopeceni lastnik fzs 1000 pa me zanima, kaj ste storili okrog vetrne zascite.Je ze mogoce kdo poiskusil vario turing steklo od MRA in kako se obnese(po testih ter razlagi na njihovi strani je ful dobra)? Prejsnji lastnik mi je tudi zagotovil da , ko se motor ogreva v praznem teku se po kaksni minuti ali dveh vklopi ventilator hladilnika , pa bi rad vedel ce je to res ali je kaj narobe? Zanima me tudi kaksne gume vozite ter kaksno olje uporabljate(sintetika , polsintetika) - imam natancno to sipco in sem z njo zadovoljen - ja res se vklopijo ventilatorji da spihajo vroc zrak okoli izpuha in motorja. ko das v prestavo se ugasnejo. to ni nic narobe. pazi samo ko bos kaj stelal in brskal pri prizganem motorju da ti kaj ne butne v ksiht. - zaenkrat se z4 tako kot je bilo originalno gori, naslednje bodo z6 - 300v iz preprostega razloga: servis je na 10k km in si zasluzi najboljse in ker sluzi tudi ekstremnim razmeram.
krca25 Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 A mi lahko poves kje si to sipco kupil in koliksna cca. je bila cena. Pa hvala za odgovore.
fazerer Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 zapeljes se v luisa in jo narocis, placas 10% cene ali nekaj takega in jo imas v parih dneh. jaz sem jo dobil v treh dneh in so me o tem telefonsko obvestili. cene se ne spomnim, bila pa je vsekakor cenejsa od taiste, ki so mi jo ponujali v sloveniji in se veliko hitreje sem jo dobil.
RAF Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Torej. Kolega želi namontirati na Fazer 1000 spojler, špico. vsi, ki ste to naredili prosim za pomoč. Hvala, LP... P.S. tudi kakšna slika je dobrodošla
fazerer Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 Kolega želi namontirati na Fazer 1000 spojler, špico. vsi, ki ste to naredili prosim za pomoč. ...doma narejeno na osnovi originala...
Thundercat Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 kr fletno :worship: a nardiš tud za 600-ko :)
fazerer Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 poglej v temo plastika, kevlar in druge smolnate zadeve, tam je menda objavljena tel stevilka kamor se lahko obrnes, drugace pa mi poslji pm pa dobis vse podatke kako in kaj do spojlerja.
tomislav Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 ima mogoče kdo za prodat nosilec za zadnji kovček oz. vsaj sliko nosilca, da ga naredim, kličem v Delta Team za ceno 52000 sit :wacko:
eliminator Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 ima mogoče kdo za prodat nosilec za zadnji kovček oz. vsaj sliko nosilca, da ga naredim, kličem v Delta Team za ceno 52000 sit :wacko: ← poklici se v tc ali v habata, prodajajo givi in kappa nosilce. Ziher so kar precej cenejsi od originala. :)
Vale Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Pejdi v Trst ... DOSTI CENEJE POVSOD ...
tomislav Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 hvala za odgovore, ampak sem ga včeraj kar sam naredil tako, da ob priliki poslikam kako vse skupaj izgleda :OK:
bbrane Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Zdravo! Sem latnik fazer 1000 . Pri spomladanskih vožnjah me kljub zaščiti zelo zebe med nogami. Se tudi vi srečujete z podobnim problemom? Vse latnike pozivam kako rešiti problem. LP, BRANE
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se