Popularna objava Mavti Objavljeno April 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 13, 2020 (popravljeno) Danes popoldne pa v hribe( samo do meje občine) ,katere še iz mladosti poznam kot svoj žep ampak jih zadnja leta premalo obiskujem Odlično je bilo Moram večkrat ponovit glede na to da ima občina 78,9 km2 lahko karantena še kar traja, idej za izlete še pa še Zadnja slike je mravljišče v velikosti 3m2 Popravljeno April 13, 2020. Popravil Mavti MARE 65, RobiRoberto, notranc in 10 others 13
truckdriver Objavljeno April 13, 2020 Opozori Objavljeno April 13, 2020 pred eno uro, honda 750 pravi: tudi jas po brežiški obćini tri dni ,samo 250 km,vendar strogo po občini. Potem sva se prav gotovo kje srečala. Tudi jaz sem veliko križaril po brežiški občini, le da je mene zaneslo tudi v nekatere sosednje občine.
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 No pa začnimo z motorizmom, takole je bilo danes med dolgim transferjem? Evo danes nisem več zdržal brez hrane in sva šla z ženoza jogurtom in burekom.? Izogibam se cest, ljudi in se držim bolj zase, po naravi sem bolj vase zaprt in sramežljiv.? Šla sva preko Horjula na Toško čelo... ...in naprej mimo Katarine... ...na Sv. Jakob... ...iz tam pa preko Trnovca na Škofjo loko in z prijateljem @skalar36 na Sv. Ožbolt. ...kjer sva zmolila eno na hitr, da bi bilo dane situacije karseda hitro konec. On ima šmrkljo letnik 2019 jaz pa staro damo letnik 1999, šli smo se medgeneracijsko solidarnost, zato me k sebi povabi na kozarec vode.....ja šmrklje so drage, ni to stara dama, ko jo nehaš jahat, ti še palačinke speče Na Sv. Jakobu in Ožboltu sem bil prvič in moram reči lepo. Kakor kaže bomo letos bolj raziskovali Slovenijo saj je izredno lepa in kljub temu, da sem videl na motorju že veliko sveta moram reči, da me Slovenija še vedno preseneti z lepoto in skritimi kotički za katere nisem vedel. Za vse vas pa vam prilimam še link, ko se bojo odprle občine za prosto gibanje.... https://vigozavarovanje.si/12-najlepsih-moto-poti-po-slov…/… Nazaj pa mal okrog riti v žep... Na Toškem čelu sva za nazaj uživala ob čaju in domači potički na terasi nad Ljubljano. ...pa na Polhov gradec in domov. Z ženo sva si hotela malo popestriti življenje pa sva nasrkala.... Naj vam še napišem kaj je ljubezen: Da greš z ženo po koncu karantene še na dopust.? No ko sem to napisal mi je žena skoraj primazala šamar, šamar pa veste kaj je......informacija iz prve roke.? Lp do naslednjič... gasperX, Mavti, Quest in 15 others 16 2
tomaz69 Objavljeno April 14, 2020 Opozori Objavljeno April 14, 2020 pred 22 urami, DAMI34 pravi: Cest mi zmanjkuje kam si pa tuki rinu?? "zaprta" na Predmejo? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 14, 2020 Opozori Objavljeno April 14, 2020 pred 34 minutami, tomaz69 pravi: kam si pa tuki rinu?? "zaprta" na Predmejo? točno, plaz tomaz69 1
MitcH' Objavljeno April 14, 2020 Opozori Objavljeno April 14, 2020 (popravljeno) pred 19 urami, MiNa pravi: Ščitniki za roke niso pomagal?? Sem tako "butast" padel, da mi ščitniki niso nič pomagali. Kol je prišel pod ščitnik iz spodnje strani Popravljeno April 14, 2020. Popravil MitcH' MiNa 1
Popularna objava Vito23 Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 (popravljeno) Včerajšnji ftis na tleh Popravljeno April 14, 2020. Popravil Vito23 RobiRoberto, skofk, truckdriver in 8 others 11
MARE 65 Objavljeno April 14, 2020 Opozori Objavljeno April 14, 2020 pred 14 minutami, Vito23 pravi: Včerajšnji ftis na tleh Všeč mi je posnetek, ne padec. truckdriver, Vito23, Mavti in 1 other 4
Mavti Objavljeno April 14, 2020 Opozori Objavljeno April 14, 2020 (popravljeno) Tale cesta je super za vozit jo parkrat na leto dam čez , moraš probat po večji poletni nevihti ,ko cesto dobro izluknja voda kakšen iziv se je peljati po tistih velikih šudrih pa samo povšrek uleče in drifta je kar iziv za tista moja mala kolesa ,ko cela v špuro padejo ,drugače pa enkratni razgledi in odlično pivo v koči Par metrov od koče je razgledni stolp,razgled pa fenomenalen Trenutno je žal u drugi občini Popravljeno April 14, 2020. Popravil Mavti MiNa, truckdriver, MARE 65 in 1 other 4
Vito23 Objavljeno April 14, 2020 Opozori Objavljeno April 14, 2020 pred 5 minutami, Mavti pravi: Tale cesta je super za vozit jo parkrat na leto dam čez , moraš probat po večji poletni nevihti ,ko cesto dobro izluknja voda kakšen iziv se je peljati po tistih velikih šudrih pa samo povšrek uleče in drifta je kar iziv za tista moja mala kolesa ,ko cela v špuro padejo ,drugače pa enkratni razgledi in odlično pivo v koči Par metrov od koče je razgledni stolp,razgled pa fenomenalen Trenutno je žal u drugi občini Ja dobra sploh bolj za začetnike edino sneg me je uniču ampak nek se je treba mal naučit. ☺️ truckdriver, Mavti in MARE 65 3
honda 750 Objavljeno April 14, 2020 Opozori Objavljeno April 14, 2020 pred 22 urami, truckdriver pravi: Potem sva se prav gotovo kje srečala. Tudi jaz sem veliko križaril po brežiški občini, le da je mene zaneslo tudi v nekatere sosednje občine. SOBOTA brežice okolica velika dolina okolica ,,NEDELJA dobova pohanca pečice vinska cesta pavlova vas bizeljsko orešje sela pri dobovi,,PONEDELJEK DOBOVA cerkle pirošica vinji vrh skopice brezina artiće kapele sela pri dobovi, truckdriver in DAMI34 2
ligenjček Objavljeno April 16, 2020 Opozori Objavljeno April 16, 2020 Dragi prijatelji motoristi, na cestah bodite še posebej previdni. Iz prve roke dobil informacijo, da so policaji spet dobili direktivo da morajo kasirat.. pa srecno vsem ki lahko izkoristite te lepe dni ? Billibob, DAMI34, truckdriver in 4 others 6 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2020 Vtisi so brutalni..Domžale Lj in nazaj ? No, potem sem pa na skuter sedel...dobesedno tak filing. Čudovitih 240km defolt, Frenk 67, J.a.m.e.s in 18 others 18 2 1
Popularna objava MiNa Objavljeno April 17, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2020 Sva morala zamenjat "luft" v gumah in malo filtre prezračit ter olje premešat. Sicer imava že 2kkm podlage, ampak ne z najinimi motorji... Takole je "Mica" zabeležila. Upam, da ni šlo pri teh 66km kje čez občinske meje... ChuckNorris, Ella, skalaprava in 23 others 26
Ella Objavljeno April 17, 2020 Opozori Objavljeno April 17, 2020 pred 12 urami, DAMI34 pravi: Vtisi so brutalni..Domžale Lj in nazaj ? No, potem sem pa na skuter sedel...dobesedno tak filing. Čudovitih 240km A si mel 1.servis za SX pa so ti dal "nadomestnega" za probat? OMG H2, my dream bike!??? truckdriver in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno April 18, 2020 Opozori Objavljeno April 18, 2020 pred 8 urami, Ella pravi: A si mel 1.servis za SX pa so ti dal "nadomestnega" za probat? OMG H2, my dream bike!??? Za probat, pa nekaj nujno dostavit. Tega "nujno" sem se držal tudi pri vožnji na AC Nora zadeva, žal samo za pulit. Takrat pa vse drugo izgine in spuhti...samo še glas in gasss, pa tunel wiiii. truckdriver in Ella 1 1
Popularna objava Ella Objavljeno April 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2020 pred eno uro, DAMI34 pravi: Za probat, pa nekaj nujno dostavit. Tega "nujno" sem se držal tudi pri vožnji na AC Nora zadeva, žal samo za pulit. Takrat pa vse drugo izgine in spuhti...samo še glas in gasss, pa tunel wiiii. Ja ja, je motor za 400 po ravnem? Matibožja, kok more biti pa hudo s tistim superchargerjem tulit?? Men je noro lepa? ...za ovike bo pa 650ka še vedno bl zabavna? Pa še ena fotka? Kmet2, RobiRoberto, skalar36 in 11 others 14
DAMI34 Objavljeno April 18, 2020 Opozori Objavljeno April 18, 2020 Min grin blek mšin In teš6 truckdriver, Ella, ligenjček in 5 others 5 3
Popularna objava Vito23 Objavljeno April 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2020 Dost sem imel. Sem šel krog pred kosilom. Dovžanova soteska pa domov tudi malo po makadamu. ? Srečal ene par svercarjev čez občino pa tudi par policajev ampak nobene zasede. MiNa, notranc, HyperJack in 16 others 19
Popularna objava skofk Objavljeno April 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2020 Vsepovsod po občini me je pouhn HyperJack, DAMI34, ligenjček in 16 others 19
Popularna objava jvalant Objavljeno April 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2020 67 krogov po poligonu, ker je obcina smotana za vozit... a79, sohen, Ella in 12 others 15
Popularna objava mladench Objavljeno April 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2020 Trening za TET ? ligenjček, ChuckNorris, Kmet2 in 16 others 19
Popularna objava raza Objavljeno April 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2020 pred eno uro, jvalant pravi: 67 krogov po poligonu, ker je obcina smotana za vozit... Sem vidu nekaj en drajsanje po poligonu. Midva sva letos prvič sedla na motor in odklobasala maksimalni možni vozni obseg. Dobrih 53 km je meril. Občina, da se reče. Razpotje na Križevcu Sankaška proga v Savskih jamah. DAMI34, MiNa, jvalant in 20 others 23
Popularna objava ligenjček Objavljeno April 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2020 Še tamali si je zaslužil sprehod ??? ChuckNorris, mladench, CINDAPP in 14 others 17
sebenc Objavljeno April 18, 2020 Opozori Objavljeno April 18, 2020 pred 5 urami, jvalant pravi: 67 krogov po poligonu, ker je obcina smotana za vozit... Od kdaj pa izpitni center Jesenice tudi na soboto dela, ali so že šola vožnje na črno začela delat na poligonu ?. Sem samo malo sem fovš k ne morem legalno se pripeljat do poligona ?. jvalant 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se