vuk76 Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 1 minute ago, skalaprava said: Kaj je drugače na tem vtisu iz dnevne vožnje od mojih prejšnjih vtisov iz dnevne vožnje? ............................. Sem sel v garazo preverit, ce je se moj tam. Srecno voznjo!!! Barve ze najlepse skalaprava, MARE 65, amateur in 2 others 1 4
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 pred 12 minutami, skalaprava pravi: Kaj je drugače na tem vtisu iz dnevne vožnje od mojih prejšnjih vtisov iz dnevne vožnje? ............................. nove hlače maš srečno vožnjo, če so nove skalaprava 1
skalaprava Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: nove hlače maš srečno vožnjo, če so nove Pri meni ni nikoli nič novega, še hlače ne
Tedybear Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 pred eno uro, skalaprava pravi: Kaj je drugače na tem vtisu iz dnevne vožnje od mojih prejšnjih vtisov iz dnevne vožnje? ............................. Včasih si se slikal v glavnem na asfaltu. skalaprava 1
Schvarc Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 (popravljeno) 7 hours ago, Vito23 said: Imaš KR-MIMO reg? Res je Vrejtno si bil zamano do Postojne, pa nisem vedel ce si ti. Ker sm bl motor gledu k maš res lepga Drugič greva pa drugič na kavo, da mi BMW-jeve fore razložiš haha. Popravljeno Maj 11, 2020. Popravil Schvarc Vito23 1
Vito23 Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 pred eno uro, Schvarc pravi: Res je Vrejtno si bil zamano do Postojne, pa nisem vedel ce si ti. Ker sm bl motor gledu k maš res lepga Drugič greva pa drugič na kavo, da mi BMW-jeve fore razložiš haha. Se mi je zdelo. Prepoznal po kufru/nalepki. Tudi ti imaš lep motor Seveda morva it! Schvarc 1
Popularna objava Quest Objavljeno Maj 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 Sobota RobiRoberto, skalar36, skofk in 12 others 15
MARE 65 Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 pred 18 minutami, Quest pravi: Sobota In kako zgleda asfalt na novem delu iz Sviščakov proti Ilirski Bistrici ? Quest 1
Quest Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 pred 36 minutami, MARE 65 pravi: In kako zgleda asfalt na novem delu iz Sviščakov proti Ilirski Bistrici ? Top. Zelo lepa cesta. Ovinki lepo speljani, gladek asfalt, nič peska. Ker ceste ne poznam lepo z zmerno hitrostjo ovinkal. Uživaška, za možgane sprostit. Nisem pričakoval asfalta. Nazadnje sem se tam z ATVjem kotalil pozimi nekaj let nazaj. amateur 1
Joker Objavljeno Maj 12, 2020 Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 Pa so mi spet zjebal eno cesto.... MitcH' 1
The67Rock Objavljeno Maj 12, 2020 Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 pred 22 urami, skalaprava pravi: Kaj je drugače na tem vtisu iz dnevne vožnje od mojih prejšnjih vtisov iz dnevne vožnje? ............................. Nekam višji se mi zdiš skalaprava 1
skalaprava Objavljeno Maj 12, 2020 Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 pred 7 minutami, The67Rock pravi: Nekam višji se mi zdiš To pa pride, če te vsi po vrsti nategujejo P.S. Morda je pa samo motor nižji..... The67Rock 1
Popularna objava The67Rock Objavljeno Maj 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 Speedy je doma, žena vesela juhuhu Afrika pa v generalni remont od vzmetenja do ležajev...pri Dr. Rok Servis Motorjev Marincspeedshop Ktm še vedno rešujejo na operacijski mizi? Speedya nisva matrala 5mesecev, nalimam vinjeto, pred vrati pa že kolega in njegova lepša polovica. Kar po AC do Sl. Konjic k našemu profesorju za LT-je . Takoj zagrabimo in kar preventivno naredimo velike servise, namečemo v kovčke rezervne dele,orodje in še je ostalo prostora za telefon in eno majčko.?? En LT bo sigurno prišel na cilj, zato se vozimo v skupinah. Sonce na nebu in mravljinci v riti, ajde Igor potegni in razkaži to okolje z 0.5 promila v zraku.? Rogla, solidno obiskana, čik in naprej. Z temi trajekti bi skoraj potrebovali policijsko spremstvo.? Pravi, vodja tolpe(Igor) da je pred nami najslabši del poti(makedam) ? Osebno uživam drajsanje makedama s tem trajektom. Na Osankarici kratek postanek in foto šuting. Uletimo k Trem Kraljem(Pohorje) kjer se poje in veseli staro in mlado z harmoniko, lepo po slovensko.? Kljub temu, da ravno ne poslušam to zvrst sem vesel, da se vsaj nekje ohranjajo običaji in kulturna dediščin. Fantje so bili že ob 10h zjutraj zelo zelo veseli. Video priložen.?(če bo delal) 10000000_2582269532088388_4163595327620209558_n.mp4 Vsem lastnikom bifejev in gostiln!!! Začnite z naročili alkohola, da se slučajno ne bo zgodilo, kot z maskami!!!? S Pohorja se spustimo v Šmartno. Pajki mi že mreže pletejo in takrat postanem neugoden...? Igor me že pozna in hitro skočimo do Ribiškega doma Konjišče. Baje najdebelejši hrast v Sloveniji, ki ga je naplavila reka... Tam skočim v restavracijo da naročim. Eno solato s postrvjo prosim. "Zakaj pa imate masko čez oči?" Zato, da ne vidim bureka ji pravim? Trivo se je tak najedu, da je šel direkt domov.? Midva z ženo pa k Igorju v Vinarje. Do desetih sem lepo spil kakšen pirček pa 0.5dcl vode potem pa se več nič ne spomnem...? Vrjetno imajo res nekaj promilov v zraku.? Ob 7h auf. Vsi se vse spomnejo sam jaz nič, smo ugotovili pri kavi.? Hvala Igor za gostoljubje in hvala Niki, ki je poskrbela za najino psičko ter nam odstopila posteljo Hello Kitty z vsemi igračami....uf kak je blo fajn se zjutri mal poigrat z Barbikami.? Je bla moja kar mal ljubosumna. Ko enkrat začnem motorirat, ne znam nehat. Ajde gremo, žena ne ugovarja,Vili (Beli Angeli) pa tud nima kej?hočem pizzo v Zoisovem gradu in pika. Hvala Vili za top pizzo in seveda družbo.? Policaju kolegu ukradem can-ama in greva proti Bohinju. Beštija je nevarna dokler se je ne privadiš in leti k petarda.? Hvala Mezi za to izkušnjo, mi je všeč. Ampak sem bolj stare šole pa bom ostal kar na enoslednemu aparatu.? 10000000_283460412659298_7386478761979385637_n.mp4 Pozdravimo se in že letiva, drviva domov. Se enkrat grožnja po življenju iz strani ljubljene... Samo prodaj Speedya, ode glava mali.? Domov po dveh dneh skurjen k mlad maček k se goni. Tako dobro mi je že šlo, 7let nisem kadil, pil in tekal za ženskami. Potem me je mama nekega dne odpeljala v šolo in...takrat se je vse to začelo. Lp S&V amateur, motom, motozajebant in 16 others 18 1
Popularna objava motozajebant Objavljeno Maj 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 Ob 9. 5. 2020 ob 22:14, motozajebant pravi: No, dans je bil dan za morje. Vstanem zame zelo zgodaj... 7.15, žena že prej, sam mene ni lahko zbudit 7.40 že kava v lokalčku, usput me srečata dva soseda in oba začudena, JA KAJ PA TI TOLK ZGODAJ POKONCI?? pust me, kavo rabim! Po kavi še kakanje, lulanje, štimanje pričeske in ostale pi*darije v kopalnici (hecam se, pričeske nisem štimal, sem čelav )... vmes klikne @Snečer ,sem v lukovici napiše... ok, dobiva se na Barju... ob ene 9.30 štart proti mojemu nesrečnemu mestu...ja...PIRAN Laganini sportski, srečamo malo morje motoristov, OMW Postojna dotočim in gremo dalje, brez kave. Sami divjaki so bli tam, ni to za naju s Snecerjem V Dekanih me Snecer posnema izpred parih let... direeekt naravnost namesto desno proti Kopru... oleeee, še en motozajebant ? no, on je to naredil namerno in šel svojo pot, midva pa proti izgubljenemu mestu V Piranu pa standard, kava na punti, šetnja do Fiese, čevapi pri kolegu in spet na eno ledeno kavo na punto.... vmes še malo pomočim noge v morje... kaj si nor! Ledenik! Od kolega tamala, pa neumorno čofota v vodi ? Okol 18.30 štart nazaj. Isto kot za doli. Samo nimam več časa tipkat, moram nekaj za službo narest in spavanje... jutri Štajerska ? Prijetnih 320 km. Ps. Če vas že ravno zanima, ja, grdoba od MB tablice je še gor Še v video obliki izibajker, VS800, MARE 65 in 9 others 11 1
Popularna objava krucymucy Objavljeno Maj 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 Sem skocil na primorsko stran na hitro po sihtu. Za na hitro je ... KyoKon, ligenjček, a79 in 9 others 12
krucymucy Objavljeno Maj 14, 2020 Opozori Objavljeno Maj 14, 2020 Globja je bila kot sem mislil ... maus, MARE 65, ligenjček in 6 others 3 1 5
DAMI34 Objavljeno Maj 15, 2020 Opozori Objavljeno Maj 15, 2020 pred 18 urami, krucymucy pravi: Globja je bila kot sem mislil ... do jaja? Al je že moped zakašljal? Kok sploh lahko gazi, a to so kaki podatki?
krucymucy Objavljeno Maj 15, 2020 Opozori Objavljeno Maj 15, 2020 6 minutes ago, DAMI34 said: do jaja? Al je že moped zakašljal? Kok sploh lahko gazi, a to so kaki podatki? Ni kasljal, se vodno hlajen ni bil. Moram pogledat kje ima zajem zraka, na kaksni visini.
Lipstick Objavljeno Maj 15, 2020 Opozori Objavljeno Maj 15, 2020 Gasss na zadnjega, gre takoj bol po globokem.....
Snečer Objavljeno Maj 15, 2020 Opozori Objavljeno Maj 15, 2020 pred 22 urami, krucymucy pravi: Globja je bila kot sem mislil ... vedno bolj mi je všeč...
Whiskey Objavljeno Maj 16, 2020 Opozori Objavljeno Maj 16, 2020 (popravljeno) pred 16 urami, krucymucy pravi: Ni kasljal, se vodno hlajen ni bil. Moram pogledat kje ima zajem zraka, na kaksni visini. Kruci, boš moru drugič ribiške škorne sabo vzet ? Popravljeno Maj 16, 2020. Popravil Whiskey
Popularna objava Ella Objavljeno Maj 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 Pošiljam vam en lep pozdrav! ? Roger G. Jagger, HyperJack, RobiRoberto in 19 others 18 1 3
Snečer Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 pred 29 minutami, Ella pravi: Pošiljam vam en lep pozdrav! ? vrlo lepo kak je napram prejšnji?
Ella Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 pred 22 minutami, Snečer pravi: vrlo lepo kak je napram prejšnji? Hvala? Šele testiram...napišem v naslednjih dneh kaj v temo Ninja650? IF7 in DAMI34 2
krucymucy Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 Po sledeh doktorjev in znanstvenikov z bliznjega vzhoda... Levo hrvaska, desno slovenija. Nikjer nikogar, ni policije, ni vojske, se doktorjev ni. Hrvaske potke ... Nase parcele po arbitrazi. Nejasno oznacena meja. Ponavadi moras vsaj pristavit, ce ze ne osebne pokazat. Ampak teh znanstvenikov tudi nihce ne kontrolira ocitno. Banda nemarna ... mladench, a79, Quest in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se