Popularna objava Ella Objavljeno Maj 30, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 30, 2020 Počasno utekanje motorja in turistično izletkanje?? TheHound, tomaz69, MiNa in 28 others 30 1
Popularna objava Loba Objavljeno Maj 30, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 30, 2020 DAMI34, ligenjček, Grut in 16 others 19
Popularna objava ftp Objavljeno Maj 30, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 30, 2020 Izogibanje dežju ? notranc, Quest, a79 in 20 others 22 1
Popularna objava Xebec Objavljeno Maj 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2020 Another day in hell... Andrej P, ALEŠ M, MARE 65 in 18 others 19 1 1
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Maj 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2020 Včeraj...Reško jezero - Kostel - Stari trg - Vinica - Žužembek Grut, RobiRoberto, Quest in 20 others 22 1
Popularna objava Darko3g Objavljeno Maj 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2020 Včeraj do Stinice preko Karlovca in Josipdola, ves čas sveže pa ne mrzlo, doli krasno, le praznik in vse trgovine zaprte. Včeraj in danes sem nekaj delal v apartmaju in ugotovil, da moram še enkrat dol,, ker mi nekaj manjka.Potem sem šel na plažo, voda mrzla, da gate vtrga (dobro, da jih nisem imel gor), sonček pa prijetno greje. Opoldne počasi nazaj, opazoval prehitevajoče motoriste in njihove tablice: en je šel KR MIMO, drugi je v NM DOMA, en iz LJ pa nima cele tablice ampak samo KOS. Pa dva iz GO s prekritim delom številke (Hrvati pa si na tablico pripnejo plišaste igračke, da se ne vidi številke). Takoj za Kraljevico proti Delnicam se je ohladilo, cesta proti Delnicam pa nova. Dalje prek Trebnjega, Mokronoga, Sevnice, Šentjurja in Poljčan. Proti koncu je rahlo škropilo, nikjer pa cesta ni bila pretirano mokra, prej suha. Domov sem prišel ob pol sedmih pri 13 stopinjah. Vseeno krasno. Kaj pomenijo tisti beli količki na cesti Dvor - Kočevje? Za zaustavljanje padlih motoristov? Pa kdaj bodo naredili tisti obvoz pri Starem Logu? Tisti ovinek je prav zaguljen. P.S. Na pumpi v Petrini mi je možakar rekel, da se proti Ljubljani splača preko Gotenice, ker ni omejitev. Poznate to cesto? RobiRoberto, skalar36, MARE 65 in 8 others 11
Popularna objava Ella Objavljeno Maj 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2020 Doma tik pred dežjem? MiNa, Loba, apirko in 21 others 24
MARE 65 Objavljeno Maj 31, 2020 Opozori Objavljeno Maj 31, 2020 pred 51 minutami, Darko3g pravi: Včeraj do Stinice preko Karlovca in Josipdola, ves čas sveže pa ne mrzlo, doli krasno, le praznik in vse trgovine zaprte. Včeraj in danes sem nekaj delal v apartmaju in ugotovil, da moram še enkrat dol,, ker mi nekaj manjka.Potem sem šel na plažo, voda mrzla, da gate vtrga (dobro, da jih nisem imel gor), sonček pa prijetno greje. Opoldne počasi nazaj, opazoval prehitevajoče motoriste in njihove tablice: en je šel KR MIMO, drugi je v NM DOMA, en iz LJ pa nima cele tablice ampak samo KOS. Pa dva iz GO s prekritim delom številke (Hrvati pa si na tablico pripnejo plišaste igračke, da se ne vidi številke). Takoj za Kraljevico proti Delnicam se je ohladilo, cesta proti Delnicam pa nova. Dalje prek Trebnjega, Mokronoga, Sevnice, Šentjurja in Poljčan. Proti koncu je rahlo škropilo, nikjer pa cesta ni bila pretirano mokra, prej suha. Domov sem prišel ob pol sedmih pri 13 stopinjah. Vseeno krasno. Kaj pomenijo tisti beli količki na cesti Dvor - Kočevje? Za zaustavljanje padlih motoristov? Pa kdaj bodo naredili tisti obvoz pri Starem Logu? Tisti ovinek je prav zaguljen. P.S. Na pumpi v Petrini mi je možakar rekel, da se proti Ljubljani splača preko Gotenice, ker ni omejitev. Poznate to cesto? Cesta je ok, kot ti je povedal, izogneš se vsem naseljem pred in za Kočevjem. Prideš nazaj na cesto Petrina - Ribnica malo pred Ribnico.
Popularna objava cisco Objavljeno Maj 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2020 (popravljeno) 360 km...ob celi slovenski obali, pa preko Divače na Ilirsko, pa preko Knežaka do Snežnika, pa čez Bloke na Lašče pa domov... vmes 20 km makadama...tko je če človk preveč zaupa ekrančkom.... Popravljeno Maj 31, 2020. Popravil cisco a79, ligenjček, MiNa in 18 others 21
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 Tudi če samo s 25 km/h, in ker vsi ne berete teme Moje izkušnje, zaradi včeraj prevoženih kilometrov in "prostorske slike", ter mogoče ideje za eno od vaših naslednjih voženj, mojo objavo v mojih izkušnjah "objavljam" tudi v tej temi. Grut, Joker, cisco in 8 others 11
Popularna objava drmr69 Objavljeno Junij 1, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 Ker mam "svojo" za kraljico? (morm tko napisat, če ne mi bo ključe odvzela), sem v soboto nalovdov bembaro, včeraj pa še kraljico in sva pičila v dalmacijo do naslednje nedelje. Meja (Petrina)s predhodno najavo vsega skupaj 3 min. Mi je več cajta pa tud nekaj denarja pobral uslužbenec MUP HR, v Mariji Trošt (71km na 40) no ampak veselja, do tripa mi pa ni vzel...jebi ga, če že vlagam v njihov proračun pa naj bo tko da se reče. Čez Delnice proti G.Jelenju, tam pa levo na Križišće, pa vse do Vinodolca po cesti zadaj. En je že pisal o novem asfaltu od Delnic do Jelenja....mast božja jaz sem že prve metre "novega" pozabil, da me je 6km prej policaj štrafal, pa še rekel je, da če bom naslednji kontroli pokazal pildek, da ne bo veljalo. No "naslednjih" ni bilo . Prvi kafe pri Captainu potem dalje pa wiiiijjjjuuu. Karlobag pri BB vse zaprto tako da samo VRHUNSKI produžetak do Pakle. H karirastim prtom ne hodim, je razgled v "Dalmaciji" tik ob vodi precej boljši... Ob 17h pa dalje do Jezera-Murter, ki bo baza do srede, ko pičiva še južneje...danes malo hikinga po murterskih gričih in uvalah ter razvajanja in poležavanja v, na, spred, not nastanitve p.s. če je kdo od tu (radij 30km) pa komot kje kakšnega po grlu spustimo.....kofe sem mislu? ALEŠ M, CINDAPP, skalar36 in 17 others 19 1
TakeALookAround Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 A smo se mi pozdravljal v Karlobagu na parkingu? Sta se ustavila in sla takoj naprej... drmr69 1
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Junij 1, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 ....???✊? IMG_1562.MP4 Grut, cisco, ligenjček in 13 others 15 1
MARE 65 Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 6 urami, drmr69 pravi: Ker mam "svojo" za kraljico? (morm tko napisat, če ne mi bo ključe odvzela), sem v soboto nalovdov bembaro, včeraj pa še kraljico in sva pičila v dalmacijo do naslednje nedelje. Meja (Petrina)s predhodno najavo vsega skupaj 3 min. Mi je več cajta pa tud nekaj denarja pobral uslužbenec MUP HR, v Mariji Trošt (71km na 40) no ampak veselja, do tripa mi pa ni vzel...jebi ga, če že vlagam v njihov proračun pa naj bo tko da se reče. Čez Delnice proti G.Jelenju, tam pa levo na Križišće, pa vse do Vinodolca po cesti zadaj. En je že pisal o novem asfaltu od Delnic do Jelenja....mast božja jaz sem že prve metre "novega" pozabil, da me je 6km prej policaj štrafal, pa še rekel je, da če bom naslednji kontroli pokazal pildek, da ne bo veljalo. No "naslednjih" ni bilo . Prvi kafe pri Captainu potem dalje pa wiiiijjjjuuu. Karlobag pri BB vse zaprto tako da samo VRHUNSKI produžetak do Pakle. H karirastim prtom ne hodim, je razgled v "Dalmaciji" tik ob vodi precej boljši... Ob 17h pa dalje do Jezera-Murter, ki bo baza do srede, ko pičiva še južneje...danes malo hikinga po murterskih gričih in uvalah ter razvajanja in poležavanja v, na, spred, not nastanitve p.s. če je kdo od tu (radij 30km) pa komot kje kakšnega po grlu spustimo.....kofe sem mislu? Ko si že omenil Marijo Trošt, tam je treba pazit imajo redne kontrole tako da od meje proti Delnicam po predpisih. drmr69 in MiNa 2
drmr69 Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 6 urami, DinDiin pravi: A smo se mi pozdravljal v Karlobagu na parkingu? Sta se ustavila in sla takoj naprej... bi znalo bit...sm ti bl slabo odzdravu, k sm se mel tok s "kraljico" za zgovarjat....ji ni hotla baterija crknt??...sory? TakeALookAround 1
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Junij 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 Nedeljski krogec s prijatelji na Kočevsko tomaz69, skalar36, a79 in 13 others 15 1
TakeALookAround Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 7 urami, drmr69 pravi: bi znalo bit...sm ti bl slabo odzdravu, k sm se mel tok s "kraljico" za zgovarjat....ji ni hotla baterija crknt??...sory? Hehe, ni sile Je itak tok hud motor, da tut ce nebi pozdravil, bi jaz buljil...?✌️ drmr69 1
Popularna objava mladench Objavljeno Junij 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 Pipi in Melkijad v lovu na sončne žarke a79, ukica, tomaz69 in 11 others 13 1
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 (popravljeno) A pipi je 797? Popravljeno Junij 2, 2020. Popravil Roger G. Jagger mladench 1
mladench Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 35 minutami, Roger G. Jagger pravi: A pipi je 797? Yes. Frišn. tomaz69, Ella, Grut in 5 others 8
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 Malo naokoli... RobiRoberto, Akito, Grut in 10 others 13
Popularna objava drmr69 Objavljeno Junij 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 Ni da bi govoru... a79, ftp, RobiRoberto in 18 others 21
Popularna objava skalar36 Objavljeno Junij 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2020 No današnji vtis je brez slik. Bistvo bom pa napisal. Se zjutri odločim, da bom opral in očistil motor. Potem pa en kratki krogec, da se osuši. No tist "mali krogec" je potem naneslo 300 km. Sledi pa ponovno čiščenje-. preventivno se ne bom peljal en korg, da ga osušim. ALEŠ M, drmr69, mladench in 10 others 8 5
Popularna objava ligenjček Objavljeno Junij 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2020 Napoved-dež, dež, dež. Policaji akcija napadimo motoriste, nastavimo radarje na omejitve 50 kjer je ravnina takšna, da se vidi so portoroža, kjer o vožnji po omejitvi govorijo samo legende... vsak z zdravo pametjo bi motor pustil parkiran dokler ne naropajo dovolj, da se požeruhi nasitijo... ampak ne morem iz svoje kože ? Hvala bogu za korono, da sem odkril par odročnih cest ?? Grut, Ella, a79 in 10 others 11 1 1
Grut Objavljeno Junij 3, 2020 Opozori Objavljeno Junij 3, 2020 Ob 21. 05. 2020 ob 11:11, Roger G. Jagger pravi: 82km na kavo (Sinji Vrh) a se nisva midva lansk let kla srečala...no,pol sva šele ugotovila to???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se