Popularna objava ChuckNorris Objavljeno Oktober 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2020 Dneve kot je današnji je treba izkoristiti. Čeprav sije sonce, mu ni ratalo posušiti vseh skrith ovinkov. Zraven je še listje, tako da po senčnih legah previdno. Danes je šlo po domači regiji. Sevica - Krško - Kostanjevica - Cerklje - Čatež - Brežice - Bizeljsko - Čez hribe nazaj V Krško in pa domov. Upam da bo še kakšen tako lep dan preden grem na zimsko spanje. MiNa, RobiRoberto, Scarabeo 500 in 18 others 20 1
Popularna objava Endlich Objavljeno Oktober 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2020 Proti Jezerskemu in nazaj srecal samo 3 motoriste in polno kolesearjev. Ne vem, ali so kolesarji bolj trpežna sorta? ? Poznana mineralna vodana Jezerskem nekoliko podobna donatu Spasku, RobiRoberto, kaizer in 15 others 17 1
Popularna objava car_freak Objavljeno Oktober 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2020 Prvič na Krim. Folka in kolesarjev tolk, kot da je kaj zastonj na vrhu... Scarabeo 500, Satao, mladench in 20 others 22 1
Popularna objava thumper Objavljeno Oktober 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2020 (popravljeno) Furca treh dolin osrednjeslovenske regije - trojanska, tuhinjska in črniška/črnivec se je raztegnila na 4 .. dodal kamniško bistrico pa mi je bilo kar malo žal.. vsaj 90% folka brez mask kot da je reunion..134 km celga hudiča ur , najbolj zajeban spust pri 20cm blata poktitega s 3 cm listja .. fak nikol mi ni bilo težje- trojane / motnik.. Popravljeno Oktober 25, 2020. Popravil thumper Tedybear, Satao, Scarabeo 500 in 24 others 26 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Oktober 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2020 Sem šel pogledat severno pa zahodno mejo, skoz Preddvor pod goram: v Tržič tankat, pa na Ljubelj pogledat, gužva v free shopu, na meji pretočno, šest jodlarjev čez BP. spet pod gorami v Begunje pa Žirovnca, Đesenajs, pa pojdem na Vršič prometna samo gorenjska stran, proti jugu žive duše ni videti. srečal dva italijana na multištrudlih, pa če sem že tu, pa grem pogledat še Avstrijce Free shop oblegan z obeh strani, še sam sem šel not firbcat, na meji dva žandarja mahata mimovozečim. in če sem že tu še Italijane pogledat: Od boga pozabljena carina in prazna cesta do Trbiža. Grem še na Bled gužvo delat, pa nič posebnega, večino kolesarji Soriška malo "sprehajalcev" v gojzarjih se je pa pooblačilo in še Sorica je bolj žalostna videti V Železnikih ni veliko ljudi, imajo pa vsi maske. Zavijem v Dražgoše. in naprej proti Kropi Ujamem še Jamnik in del gorenjske. Skozi Kropo in v Lipnici levo v breg in čez Mišače v Zaloše v Podnart, pa domol. Pa se jih je nabralo mal čez 300 km. Če cesta ni bila na soncu je mokra, pa listje veter nosi in driča. Menda bo v sredo spet sonček... ligenjček, hitrii, RobiRoberto in 26 others 28 1
Popularna objava Quest Objavljeno Oktober 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2020 Ma nič. Zaprta cesta zaradi obnove. Šel mimo, rinil naprej. Blato pa pomešan pesek z blatom. 5 km. Prekopana cesta ne gre mimo. Vrnitev v dolino. 5km blato, blato pesek. GS ima težak prvi konc. Grem drugam. Spet zapora ceste. Obnavljajo. Obrnix. Slika po pristanku na asfaltu. Še imam kar nekaj ° rezerve. MiNa, maus, Grut in 23 others 25 1
Popularna objava Satao Objavljeno Oktober 26, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 malo po kosilu-rebercah...? Grut, Vito23, mladench in 20 others 22 1
Satao Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 pred 11 urami, Quest pravi: Ma nič. Zaprta cesta zaradi obnove. Šel mimo, rinil naprej. Blato pa pomešan pesek z blatom. 5 km. Prekopana cesta ne gre mimo. Vrnitev v dolino. 5km blato, blato pesek. GS ima težak prvi konc. Grem drugam. Spet zapora ceste. Obnavljajo. Obrnix. Slika po pristanku na asfaltu. Še imam kar nekaj ° rezerve. kam si pa rinu... na gače? bazo?
mladench Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 a ste lahko malo bolj odgovorni. Zdravstveni sistem poka po šivih, vi pa tako... foušššš DAMI34, maus, bajkr88 in 6 others 7 2
Satao Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 pred 28 minutami, mladench pravi: a ste lahko malo bolj odgovorni. Zdravstveni sistem poka po šivih, vi pa tako... foušššš A vidiš da se z masko fjakamo?
kaizer Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 pred 1 minuto, Satao pravi: A vidiš da se z masko fjakamo? pa tri metre distance...
Satao Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 (popravljeno) pred 17 minutami, kaizer pravi: pa tri metre distance... Saj noben blizu ne upa ko tak havdram po cesti? Popravljeno Oktober 26, 2020. Popravil Satao kaizer 1
Quest Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 pred 5 urami, Satao pravi: kam si pa rinu... na gače? bazo? Pendirjevka(cerov Log)-Trdinov vrh. Tik pred križiščem Pendirjevka-Gaberje prekopano. Rihtajo odvodnjavanje z bagrom. Vse mehko.Pomešan pesek z blatom. Gume Conti TA3 niso za v blat.
Popularna objava n_majk Objavljeno Oktober 26, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 nedelja..mal do morja... Joker, Quest, Mavti in 26 others 24 3 1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 Portopicollo..nora lokacija za nore fotke. skofk, Spasku, Ella in 2 others 5
Popularna objava MitcH' Objavljeno Oktober 26, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 100 km okoli Menine planine, kopanje v potoku pa nisem vtisnu ? skofk, MiNa, a79 in 16 others 18 1
Popularna objava IF7 Objavljeno Oktober 26, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 Pred zapiranjem v občine še malo po gozdnih poteh po Krimu... n_majk, skofk, mladench in 16 others 18 1
Satao Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 pred 4 urami, Quest pravi: Pendirjevka(cerov Log)-Trdinov vrh. Tik pred križiščem Pendirjevka-Gaberje prekopano. Rihtajo odvodnjavanje z bagrom. Vse mehko.Pomešan pesek z blatom. Gume Conti TA3 niso za v blat. Pa bi ga čez Gabrje vsekov gor? Quest in Spasku 1 1
Quest Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 (popravljeno) pred 41 minutami, Satao pravi: Pa bi ga čez Gabrje vsekov gor? Pendirjevka mi je pred pragom. Blata sem imel v salonarčkih pa čist dost. Sem nadaljeval Semič-Dolenjske t-pa velik naokrog do doma.? Od jutri zaprti v občine. Hm Gaberje v drugi. Ma zamudil, al pa na šverc. Lopatko s sabo pa poglihat? Popravljeno Oktober 26, 2020. Popravil Quest
Popularna objava gasperX Objavljeno Oktober 29, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2020 Servus! Jeben dopust vse se zapira povso strasijo z lockdownom, moja motoristicna sezona je bla brezvezna... KTM adventure rally 2x prestavljen.... Moto Tunizijo sm sam skenslal... Vceraj vseno pa km odpelal potem motor se spucal.... eve 5000km leto, to je najmn do sedajneki nimam vec luste za letos tako da bom vrjetno jutri ali naslednji teden odjavil in pospravil za cez zimo..... Naslednje leto pa ce se najo se naprej norca delal jih bom 30 jurjov naklepu ?? Se zmer sm zalublen u ta motor se zmer mam najbolesji motor med motorj zakaj??? ker je moj tuki sm se pelu: https://goo.gl/maps/t96MSQNNKx2sFeDC6 skofk, MARE 65, Ella in 33 others 34 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2020 Retrospektiva vtisov s 1. November.. Snečer, Endlich, vuk76 in 11 others 1 10 1 2
MARE 65 Objavljeno Oktober 30, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2020 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Retrospektiva vtisov s 1. November.. Zato ga pa obnavljajo, da boš lahko prišel drugo leto. Bmflar 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2020 Pravkar, MARE 65 pravi: Zato ga pa obnavljajo, da boš lahko prišel drugo leto. bo takrat spet kak val VS800 in kaizer 1 1
Bmflar Objavljeno Oktober 30, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2020 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: bo takrat spet kak val Bo, za deskarje VS800 in MARE 65 2
Popularna objava ChuckNorris Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 Ena čist na hitro včeraj po službi. Sicer omejena po odloku našega fuhrerja. Tudi ti večerni vtisi niso ničkaj napačni. Ella, ligenjček, hitrii in 16 others 17 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se