Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 Občina trip Luka66, Quest, Mavti in 29 others 31 1
Popularna objava skalar36 Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 Je rekel, žal že pokojni, član motosveta: Ko odkriješ enduro, se ti odpre nov svet. no jaz ga furam že celo življenje, pa se ne naveličam. ALEŠ M, trebor, Spasku in 29 others 31 1
car_freak Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 pred 20 minutami, skalar36 pravi: Je rekel, žal že pokojni, član motosveta: Ko odkriješ enduro, se ti odpre nov svet. no jaz ga furam že celo življenje, pa se ne naveličam. Kje pa je tole? Nad Vrhniko mogoče?
Popularna objava thumper Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 Občina, 61km .. mladench, Spasku, ChuckNorris in 20 others 22 1
skalar36 Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 Tole je. pred 39 minutami, car_freak pravi: Kje pa je tole? Nad Vrhniko mogoče? Vremenska postaja je Pasja ravan. Hribi v daljavi pa Blegoš, Stari vrh... Poljanska dolina in Škofjeloško hribovje. trebor, RobiRoberto in kaizer 3
vandrovec Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 (popravljeno) pred 1 uro, DAMI34 pravi: Občina trip Nisi šel pogledat novi asfalt proti Lokvam, do konca občine? ...tam bo dirkališče, cesta široka https://www.facebook.com/radovan.velikonja/videos/10218969638208020/ Popravljeno Oktober 31, 2020. Popravil vandrovec DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 pred 3 minutami, vandrovec pravi: Nisi šel pogledat novi asfalt proti Lokvam, do konca občine? ...tam bo dirkališče, cesta široka https://www.facebook.com/radovan.velikonja/videos/10218969638208020/ ni še končano (zapora), pa tudi ko bo, ni preveč varno, folk je brezglav v gozdu. Raje priporočam Rebernice, bo tudi nov asfalt in pista. Zdej sem več po zraku, potem pa bo ludnica. thumper, trebor, vandrovec in 1 other 4
Popularna objava mladench Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 (popravljeno) Čez več občin, ker sem izjema ? hvala JJ. Vseeno sem rogljiček raje v gozdu pojedel. Kaco.press Ko sem se pa ustavil na počivališču, me je pa takoj ena napadla ☺️ malo romantike pa vsak v svojo smer. Popravljeno Oktober 31, 2020. Popravil mladench hitrii, car_freak, Scarabeo 500 in 32 others 27 1 7
thumper Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 z motojem si šu pesek pelat na grob? care... mladench, Scarabeo 500 in Grut 1 2
Popularna objava maus Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 Lublana .. skoz po zadnem hitrii, DAMI34, Satao in 21 others 17 3 1 3
tomaz69 Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 pred 2 urami, DAMI34 pravi: ni še končano (zapora), pa tudi ko bo, ni preveč varno, folk je brezglav v gozdu. Raje priporočam Rebernice, bo tudi nov asfalt in pista. Zdej sem več po zraku, potem pa bo ludnica. samo ne hodit sedaj - od danes info - baje je 2 - 3 km celo makadam trenutno... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 Pravkar, tomaz69 pravi: samo ne hodit sedaj - od danes info - baje je 2 - 3 km celo makadam trenutno... ja, zdej razbijajo podlago, stružijo, šodrajo, ni za motor, sem šel 2 dni nazaj..
Joker Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: ja, zdej razbijajo podlago, stružijo, šodrajo, ni za motor, sem šel 2 dni nazaj.. Je, je! Za 790ADV... DAMI34, tomaz69, bajkr88 in 2 others 1 4
Popularna objava Mavti Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 Danes dopoldne sređivajne prostorijanato fitnes s pripravo drv za kurjavopotem pa na skuter vse v mejah občine Sem se ustavil na pokopališču starih staršev ,stricov in tet ter na domačem pokopališču moje mame,naprvem pokopališču skupaj z mano šest oseb , nadrugem en pozdrav z eno staro teto na daleč nato sem ostal sam DAMI34, Endlich, RobiRoberto in 11 others 13 1
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 (popravljeno) obcinskih 78km IMG_2451.MP4 Popravljeno Oktober 31, 2020. Popravil Roger G. Jagger CINDAPP, kaizer, Grut in 8 others 10 1
thumper Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 pred 58 minutami, tomaz69 pravi: samo ne hodit sedaj - od danes info - baje je 2 - 3 km celo makadam trenutno... mc aam je zakon.. tomaz69, Joker in MARE 65 3
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 Dopoldne ženi pomagal narediti kremšnite, ima probleme z roko očitno vnet živec, pod budnim nadzorom saj nisem glih kuharski tip, sem pa čisto po gradbeniško razmazal maso in smetano, to mi leži . Potem pa sem se začel nervozno potikati po bajti dokler mi moja draga ni rekla pa pejt na motor, do kosila je cca. eno uro, taman, da obvoziš našo veliko občino . In če žena nekaj reče jo moraš pač takoj ubogat. Na hitro se oblečem in gas. Hmm in kam naj grem, ja kam, tako kot včasih z mojim starim Tomosom, za nosom. Fotka ni od mojega je bil pa takšen. Peljal sem se pa tudi tako kot nekoč z njim na easy, včasih na Tomosu se mi je zdelo s to brzino blazno hitro. Skratka odprl spodnji del čelade, da sem začutil tisti prijetni piš v obraz in za nosom (ne nisem raztresal virus okoli, ker sem imel bufff potegnjen preko nosa, da ne bodo kakšne pripombe slučajno) in ugotovil, da je to fenomenalen filing. Tole je pa par fotk s fure, prav dosti se nisem ustavljal ker tako mala občina spet ni, sem zamudil na kosilo eno uro. Žena ni rekla nič...je vedela, da nima smisla . Čudovit razgled vse do triglava Mizica z označenimi smermi do gora, slovenskih mest in svetovnih prestolnic Pogled proti Kamniškim alpam, žal se ne vidi kot v živo In še en postanek pred zgradbo, kjer so se včasih ob vikendih po fešti dogajala čuda C eagle, Luka66, DAMI34 in 21 others 23 1
thumper Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 pred eno uro, tomaz69 pravi: samo ne hodit sedaj - od danes info - baje je 2 - 3 km celo makadam trenutno... pred eno uro, DAMI34 pravi: ja, zdej razbijajo podlago, stružijo, šodrajo, ni za motor, sem šel 2 dni nazaj.. < dej no pusi.... pred 11 minutami, MARE 65 pravi: Dopoldne ženi pomagal narediti kremšnite, ima probleme z roko očitno vnet živec, pod budnim nadzorom saj nisem glih kuharski tip, sem pa čisto po gradbeniško razmazal maso in smetano, to mi leži . Potem pa sem se začel nervozno potikati po bajti dokler mi moja draga ni rekla pa pejt na motor, do kosila je cca. eno uro, taman, da obvoziš našo veliko občino . In če žena nekaj reče jo moraš pač takoj ubogat. Na hitro se oblečem in gas. Hmm in kam naj grem, ja kam, tako kot včasih z mojim starim Tomosom, za nosom. Fotka ni od mojega je bil pa takšen. Peljal sem se pa tudi tako kot nekoč z njim na easy, včasih na Tomosu se mi je zdelo s to brzino blazno hitro. Skratka odprl spodnji del čelade, da sem začutil tisti prijetni piš v obraz in za nosom (ne nisem raztresal virus okoli, ker sem imel bufff potegnjen preko nosa, da ne bodo kakšne pripombe slučajno) in ugotovil, da je to fenomenalen filing. Tole je pa par fotk s fure, prav dosti se nisem ustavljal ker tako mala občina spet ni, sem zamudil na kosilo eno uro. Žena ni rekla nič...je vedela, da nima smisla . Čudovit razgled vse do triglava Mizica z označenimi smermi do gora, slovenskih mest in svetovnih prestolnic Pogled proti Kamniškim alpam, žal se ne vidi kot v živo In še en postanek pred zgradbo, kjer so se včasih ob vikendih po fešti dogajala čuda
Popularna objava C eagle Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 (popravljeno) Včeraj in danes po naši občini.... Včeraj 136km, danes pa 125... Včeraj ene 5-6 motoristov, danes pa sem imel občutek, da se je sezona motoriranja že začela na polno... Štel sem jih do 15, pol pa nehou... ma blo jih je ogromno. In na Črnem Kalu sta mimo pridrsala celo dva vojaška policaja na motorjih... Barve na obalnem zaledju pa so definitivno za napolnit čustva in dušo.... Kot je dejal nekoč Oton Župančič: "Moja duša je židane volje, kot bila bi pila kraški teran." Ma niti koronaglupost mi danes ni pokvarla dneva... Za konec sem pa še nabavu 6 kg domačih mandarin...cena? Ne povem, ker je tako nizka, da mi je bilo nerodno...In ja, če človek proda letni pridelek v enem dnevu, je definitivno pre nizka. Okus pa božanski... Lep preostanek dneva vam želim. Še jutri bo nekaj sonca, pol gre pa borovnička v garažo... Kukr reče špeh.... čau čau obala.... PS: Viki ima nov velik parkir plac... PS2: Zgornji ovinek nad Vikijem (180°) je dobil novo asfaltno prvleko.... Dirkališčevikiburgerpress Popravljeno Oktober 31, 2020. Popravil C eagle DAMI34, Mavti, ligenjček in 22 others 23 1 1
TakeALookAround Objavljeno Oktober 31, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2020 pred 27 minutami, MARE 65 pravi: Dopoldne ženi pomagal narediti kremšnite, ima probleme z roko očitno vnet živec, pod budnim nadzorom saj nisem glih kuharski tip, sem pa čisto po gradbeniško razmazal maso in smetano, to mi leži . Potem pa sem se začel nervozno potikati po bajti dokler mi moja draga ni rekla pa pejt na motor, do kosila je cca. eno uro, taman, da obvoziš našo veliko občino . In če žena nekaj reče jo moraš pač takoj ubogat. Na hitro se oblečem in gas. Hmm in kam naj grem, ja kam, tako kot včasih z mojim starim Tomosom, za nosom. Fotka ni od mojega je bil pa takšen. Peljal sem se pa tudi tako kot nekoč z njim na easy, včasih na Tomosu se mi je zdelo s to brzino blazno hitro. Skratka odprl spodnji del čelade, da sem začutil tisti prijetni piš v obraz in za nosom (ne nisem raztresal virus okoli, ker sem imel bufff potegnjen preko nosa, da ne bodo kakšne pripombe slučajno) in ugotovil, da je to fenomenalen filing. Tole je pa par fotk s fure, prav dosti se nisem ustavljal ker tako mala občina spet ni, sem zamudil na kosilo eno uro. Žena ni rekla nič...je vedela, da nima smisla . Čudovit razgled vse do triglava Mizica z označenimi smermi do gora, slovenskih mest in svetovnih prestolnic Pogled proti Kamniškim alpam, žal se ne vidi kot v živo In še en postanek pred zgradbo, kjer so se včasih ob vikendih po fešti dogajala čuda Mamo lepo a? ?? MARE 65, kaizer, zundapp in 2 others 5
Popularna objava Ella Objavljeno November 1, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2020 Občina tour 1.del?♀️ Grut, raza, MiNa in 26 others 27 1 1
Popularna objava Endlich Objavljeno November 1, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2020 Na vsaki strani obcine sem moral iti malo cez obrnit, da sem nabral 102 km. Sem kar fouš tistim, ki ste v večjih obcinah? hitrii, kaizer, DAMI34 in 20 others 22 1
notranc Objavljeno November 1, 2020 Opozori Objavljeno November 1, 2020 pred eno uro, Endlich pravi: Na vsaki strani obcine sem moral iti malo cez obrnit, da sem nabral 102 km. Sem kar fouš tistim, ki ste v večjih obcinah? Občina Žiri?
Endlich Objavljeno November 1, 2020 Opozori Objavljeno November 1, 2020 pred 1 uro, notranc pravi: Občina Žiri? Ja. Žiri so čisto premajhna občina za korona čase? MARE 65, thumper in notranc 3
Popularna objava maus Objavljeno November 1, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2020 Še mal, pa se bomo lahko samo še po garaži vozili če te pa tkole lepo z ućki pogleda, se greš pa valda mal vn po zadnem vozt RobiRoberto, C eagle, Ella in 7 others 5 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se