Endlich Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Tole sem zasledil v novicah. Se obcinski redarji bodo lahko kontrolirali prehod obcinskih mej. Previdno... Policija je v preteklem tednu izvedla številne nadzore in izrekla mnoge kazni, je še povedal Hojs in za konec dodal še izjemno pomembno novost: Poleg policije in zdravstvenega inšpektorata bodo lahko po novem nadzor nad prehodi občinskih meja opravljali tudi občinski redarji. Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/prehod-v-drugo-obcino-po-novem-vas-bodo-nadzirali-tudi-obcinski-redarji-356280 - www.zurnal24.si Tex, Satao in DAMI34 1 1 1
Popularna objava Tex Objavljeno November 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 6, 2020 (popravljeno) 6 hours ago, BIF said: V 11 sec. videa si šel mimo odcepa desno....ta pelje proti Šumiku oz. naprej proti Klopnemu vrhu ali Osankarici. Lepa...malo rumplasta...mogoče za dva ni najbolja....za solo pa super. Ql, thnx! Ta slika je nastala točno na tej poti, ki jo omenjaš, ampak nisva prišla pretirano daleč. Naju je nekaj zmotilo po poti .. Naslednjič greva naprej ali pa solo z XTjem. Thnx za feedback! Do Šumika sem ponavadi hodil z Ruške strani .. Popravljeno November 6, 2020. Popravil Tex Endlich, Quest, Grut in 8 others 10 1
Popularna objava Grut Objavljeno November 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 6, 2020 pizda,prva,druga,tretja prestava pa sva bla v kar nekj občinah ... ligenjček, notranc, Loba in 14 others 15 1 1
BIF Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 (popravljeno) pred eno uro, Tex pravi: Ql, thnx! Ta slika je nastala točno na tej poti, ki jo omenjaš, ampak nisva prišla pretirano daleč. Naju je nekaj zmotilo po poti .. Naslednjič greva naprej ali pa solo z XTjem. Thnx za feedback! Do Šumika sem ponavadi hodil z Ruške strani .. Za prvič ti priporočam, da greš sam v izvidnico z xt-jem. Ta cesta ni prav pogosto vzdrževana (je pa popolnoma legalna za vožnjo z motornimi vozili) in zna dež včasih sprat določene predele pač do mere, ko kar lepo štrlijo ven kamni, moraš malo slalomirat...Pa tudi gozdarji jo radi uporabljajo za izvlek in nakladanje hlodov. No pač po izbiri. Začetek izgleda sicer kar perspektivno potem pa se zadeva poslabša. Sem jo pa jaz, ki imam baje v glavnem bolj gobec kot kar koli drugega ?...več krat prefural z motorjem, pa se nikoli nisem imel za motorista, tako, da nekaj zahtevnega že ne more bit. Popravljeno November 6, 2020. Popravil BIF MiNa, MARE 65 in Tex 2 1
Satao Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 6 urami, DAMI34 pravi: Vtiskam Kera igračka za povsod.. Ja vem..na tablici piše IA vosu za krmilom in osliček med nogami.. ?komu si pa to vrgu rokavico te je kdo razkuru pa si ga izval kak sesalc-skuter?? pa ja ni bla kaka kasačica?? ampak moram priznat da lučke ma pa lepe zgleda k kakšen sršen..? DAMI34 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno November 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 6, 2020 lepa jesen je, še bo par dni wroom wruum pok pok Tex, Quest, Grut in 16 others 18 1
MARE 65 Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 7 urami, Endlich pravi: Tole sem zasledil v novicah. Se obcinski redarji bodo lahko kontrolirali prehod obcinskih mej. Previdno... Policija je v preteklem tednu izvedla številne nadzore in izrekla mnoge kazni, je še povedal Hojs in za konec dodal še izjemno pomembno novost: Poleg policije in zdravstvenega inšpektorata bodo lahko po novem nadzor nad prehodi občinskih meja opravljali tudi občinski redarji. Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/prehod-v-drugo-obcino-po-novem-vas-bodo-nadzirali-tudi-obcinski-redarji-356280 - www.zurnal24.si Jao še ti pajaci bodo dobili pooblastila za kontrolo MiNa 1
Popularna objava Satao Objavljeno November 7, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 7, 2020 ...kaj sej ma motor in to yamaho....? MARE 65, hitrii, Spasku in 8 others 10 1
Popularna objava IF7 Objavljeno November 7, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 7, 2020 včerajšnji izlet po vzhodnem delu ljubljanske občine... notranc, MARE 65, maxiscooter in 12 others 14 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 7, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 7, 2020 Občino poznam že na pamet..sem mogu mal vn..cca 500m skalar36, Tedybear, hitrii in 16 others 18 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 7, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 7, 2020 Ma kar sam je zavil..jest neč kriu mladench, RobiRoberto, Grut in 15 others 17 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno November 7, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 7, 2020 Občina je že zelo lepa, ampak maaala... Tako da kar je preko meje se ne slika da ni kje kakega špiclja ? Mavti, Scarabeo 500, a79 in 19 others 21 1
Endlich Objavljeno November 7, 2020 Opozori Objavljeno November 7, 2020 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Občino poznam že na pamet..sem mogu mal vn..cca 500m Ce si že šel ven iz občine 500m, je pa cisto vseeno, če bi šel še par km... ? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno November 7, 2020 Opozori Objavljeno November 7, 2020 pred 28 minutami, Endlich pravi: Ce si že šel ven iz občine 500m, je pa cisto vseeno, če bi šel še par km... ? z razdaljo se veča tveganje da srečam kakega paznika Sicer pa imam tok cest tule okrog..cel Trnovski gozd lahko prefuram... MiNa, Endlich, IF7 in 2 others 4 1
Popularna objava Tex Objavljeno November 7, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 7, 2020 Današnji vtisi precej podobni prejšnje-tedenskim, ampak kaj čmo, korona & co dela svoje .. tokrat vse legalno, znotraj občine .. Hudič kar sam zapelje na brezpotja, na ne-asfalte. Ne vem no, kaj je to ... motor ji pa itak sledi sam od sebe, je kar domač .. ALEŠ M, hitrii, Spasku in 17 others 18 2
maus Objavljeno November 7, 2020 Opozori Objavljeno November 7, 2020 pred 3 urami, Tex pravi: sam to sliko lajkam RobiRoberto, Spasku, Grut in 5 others 7 1
Tex Objavljeno November 7, 2020 Opozori Objavljeno November 7, 2020 (popravljeno) 14 minutes ago, maus said: sam to sliko lajkam Priden. Ko bom velik, bom tudi jaz kot @Mauc.. Edit: who is @Mauc?!?! To je neki bug .. vaaaljda sem mislil kot @maus! Kki mauc?? ? Edit2: sam lajkal pa nisi, a ne da ne .. Popravljeno November 7, 2020. Popravil Tex maus 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 8, 2020 Brezveze kaizer, Mavti, Scarabeo 500 in 21 others 23 1
Popularna objava gasperX Objavljeno November 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 8, 2020 Pa sm si reku da se letos nam vec vozu.... ma kurac, dolgcas doma grem se mal pelat.... Sem se do motocross proge Fresach mal pofirbcat, ker mi je res zelja enkrat probat to pelat, pa se nisem dobil te priloznosti.... Sem mislil da je proga ze zaprta pa pridem do proge... pa kva ga to smrkovci pokajo... So me tolk zrajcal sm hotu z mojim eng rog odpelat. Bileti cez ta pru uvink direkt na intenzivno ?.... No potem pa mal naprej pelat proti Windische höhe tm zagledam eno potko brez kake table ali rampe.... takoj po bremzi obrnem in v makedam.... klinc po kakem kilometru je blo vsega veselja konec. Sem obrnil nazaj in preko Bad Bleiberg nazaj v Villach in domov.... Motor sm glih dobr spucu je spet usran.... napaka KTM mora bit usran. LunaticFringe, DAMI34, tomaz69 in 25 others 27 1
Popularna objava mladench Objavljeno November 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 8, 2020 Kaco, mislim, da v gozdovih nastajajo partizanski odredi. dog66, Loba, Mavti in 18 others 8 11 2
Darko3g Objavljeno November 8, 2020 Opozori Objavljeno November 8, 2020 Kaj so na cestah označene občinske meje? Kako naj sicer vem ali sem še v Mariborski občini ali že v Selniški, Pesniški, Dupleški, Hoški ali Ruški? (če vidim morje, takoj vem, da se šel predaleč) RobiRoberto, MiNa, DAMI34 in 3 others 6
Snečer Objavljeno November 8, 2020 Opozori Objavljeno November 8, 2020 pred 25 minutami, Darko3g pravi: Kaj so na cestah označene občinske meje? Kako naj sicer vem ali sem še v Mariborski občini ali že v Selniški, Pesniški, Dupleški, Hoški ali Ruški? (če vidim morje, takoj vem, da se šel predaleč) Sem predvidel takšna vprašanja ... ligenjček, kaizer in DAMI34 2 1
Tex Objavljeno November 8, 2020 Opozori Objavljeno November 8, 2020 (popravljeno) 31 minutes ago, Darko3g said: Kaj so na cestah označene občinske meje? Kako naj sicer vem ali sem še v Mariborski občini ali že v Selniški, Pesniški, Dupleški, Hoški ali Ruški? (če vidim morje, takoj vem, da se šel predaleč) Jaz grem dol z motorja, stopim nazaj, pogledam tablico in če še vedno piše MB na njej, sem ql! Gremo naprej! Baje da je to uradno odobren kriterij. Popravljeno November 8, 2020. Popravil Tex Ella, Endlich, tomaz69 in 6 others 1 8
DAMI34 Objavljeno November 8, 2020 Opozori Objavljeno November 8, 2020 pred eno uro, Darko3g pravi: Kaj so na cestah označene občinske meje? Kako naj sicer vem ali sem še v Mariborski občini ali že v Selniški, Pesniški, Dupleški, Hoški ali Ruški? (če vidim morje, takoj vem, da se šel predaleč) običajno so table, dobrodošli v občini recimo Nova gorica..pol vem, da sem čez.. Tex in Spasku 2
Popularna objava HyperJack Objavljeno November 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 8, 2020 V šumi hitr zgubiš orientacijo...kontrole nisem srečal...vse poti so bile označene v navigaciji! Sam nisem ziher če nisem imel po nesreči TOPO uklopljen, ker me je ene par ovinkov fajn zjebalo. 80 km... res da ni velik, sam k 10x pobereš 165 kg, si hitr moker in prezebel. Sem letel domov na toplo.. Je bilo fajn bit po dolgem času nazaj na "cesti". mladench, Joker, MiNa in 19 others 20 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se