Jump to content
 • Sign Up
 1. MiNa

  MiNa

 2. izibajker

  izibajker

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Kugelschreiber
   Pronicljiv opazovalec!!! Nimam izgovora.   mene so navadli u morju? Je blo pa to delč nazaj, tik po sedemdesetih. Pelat mulca na morje, brez bazena...Taki eksperementi so zdaj najbrž socialno nesprejemljivi. Al misliš de je ata hotu svojo napako popravt z "nesrečo"
  • motozajebant
   Za take razmere, kot ste jih imeli letos, ne rabiš ravno pretiranega poguma. Oblečeš se in greš... res pa je, da ti mora bit zadeva všeč... nekaterim je, drugim ne...  Bravo vsem, ki ste bili gor..spoštovanje.... pogrešam kakšno fotko, boste kaj naložili?  
  • DAMI34
   po pločnikih divjajo e skiroji  pa peciklni. Ma ti krosk ne slišiš, da skačejo iz grmoula? Peš skoz gozd jaz? Ne boš me vidu. Pa še ta izjava: Včeraj 5 krosk, dva mopedina in en SUV brez kakršnihkoli tablic...a to vsi iz grma, al je bila to pot?Ker načeloma, po poti pričakujem da bo kak avto al pa kamion prišel. Sicer ne podpiram vsesplošnega divjanja, po gozdovih, mam pa kr filing, da se spet ustvarja ena fama, kot se je z vetrnicami, ki morijo tiče, pa podobno. Seveda morajo neke omejitve obstajati, ampak naši sosedje lepo služijo s tem, mi pa reguliramo, al pa enostavneje, kar prepovemo. Tudi verjetno ne moremo enačiti vožnje po utrjenih poteh (gozdne poti in podobno) ter brezglavim divjanjem po travnikih. Lahko bi celo določili cone za free vožnjo. Mogoče bi več vedeli povedati taki, ki se z offroadom bavijo.      
  • Dr_Jakob
   Anlas gume sm js mel na Hongdi PisOfŠit in so se super dobro odrezale. Kar se mene tiče, je Anlas nekje tik pod Mitasom, kateremu kar zaupam. Ko so razmere take kot letos, ima praktično vsakdo priliko, da sproba Mamutovanje, brez da bi kako hujše poškodoval sebe in/ali motor. P.s. Kot sem opazil, tebe ni bilo... Pa bi lahko bil. V čem je pa to finta? (tisti, ki so prišli letos, ko je brez snega, so vsaj prišli, zakaj nisi tudi ti zbral poguma?) p.p.s. Če si že uporabil primerjavo z napol praznim bazenom... kje pa misliš, da se neplavalci sprva naučijo plavat, v ultra globokem bazenu ali v takem?
  • Bmflar
   Dami, pojdi za spremembo peš na sprehod skozi gozd in naj ti nasproti prileti kroska iz doline , ti pa se komaj umakneš, saj je ne vidiš pri teh hribih in dolinah. Vozi se jih ene 3-4 skupaj, tako ne veš iz katerega grma bo hudič priletel. Verjemi, zelo slaba izkušnja ! Včeraj 5 krosk, dva mopedina in en SUV brez kakršnihkoli tablic... Potemtakem lahko z motorji divjamo tudi po pločnikih, zakaj pa ne ???
 • Similar Content

  • Dr_Jakob
   By Dr_Jakob
   Kot se je večkrat pokazalo, je Mamutovanje zbor, na katerem je "Eh, saj bo" ZELO slaba ideja. Po drugi strani pa imamo željo po bolj prvinskem doživetju. Ali se da na Mamutovanju varno prespat brez šotora? DA. Ampak ne brez priprav:


    

    

    
  • Dr_Jakob
   By Dr_Jakob
   Katero pijačo priporočate za na Mamute? Seveda brez The Mamutovih solz ne gre, ampak za drugače? Šnopc, vinčk, pir? Kaj mešanega?
  • Dr_Jakob
   By Dr_Jakob
   NOVO MAMUTOVANJE!!

   NOVE DOGODIVŠČINE!!

   WIIII

   Mamutovanje 2019, 8.-10.2.2019

   Gremo!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!