ČIKO24 Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 če jih pa ne morejo pa kr svojemu partnerju napišejo on pa njemu nazaj pa mata kr 16 kazni v enem dnevu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 za nesrece so največkrat krivi za nesreče vozniki avtomobilov, tovornjakov itd. s tem se ne strinjam. kaj pa ko motoristi v velikih primerih pustijo smerokaze in s tem zavajajo ostale udeležence v prometu? sem bla v avtošoli pred dvema dnevoma in me je inštruktor opozoril na to. no in potem sem se prav ozirala za motoristi. da vam povem... več kot polovica jih je pustilo uključene smerokaze! in to tako v naselju, kot na avtocesti :headbang: tako da niso za vse krivi drugi :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 s tem se ne strinjam. kaj pa ko motoristi v velikih primerih pustijo smerokaze in s tem zavajajo ostale udeležence v prometu? sem bla v avtošoli pred dvema dnevoma in me je inštruktor opozoril na to. no in potem sem se prav ozirala za motoristi. da vam povem... več kot polovica jih je pustilo uključene smerokaze! in to tako v naselju, kot na avtocesti :headbang: tako da niso za vse krivi drugi :trance_33_sleep: Se tudi dogaja ja.. marsikdaj se mi je naredilo da sem mel še par minut za tem ko ga nisem potrebopval več vključen smernik.. tudi v avtošoli je par prjatlov padlo zaradi tega na izpitu.. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 dns me ja pa ustavu modri angel na motorju jst sm purov ene 70 pa sam neke lucke odzad pa me je ustavu zto k sm meu tablco tko zvito da jo z 1ga metra nisi vidu pol sm jo pa se dobro odnesu ku mi je ze mislo dt sodnika za prekrske pa sm jo hitro dol ugniu pa je popustu pol je pa se pizdu kolko mi gre kej motor hehe pa sm mu reku da sm takga ze kupu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 hehe si jo pa pocen odnesu :D kulk ti pa gre motor sicer :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 hehe si jo pa pocen odnesu :D kulk ti pa gre motor sicer :D 120 hehehe sam men nc ne tezijo na tehnicnem no ja bistvu jst motorja nit ne prpelm ke heheh...sosed dela tm :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 120 hehehe sam men nc ne tezijo na tehnicnem no ja bistvu jst motorja nit ne prpelm ke heheh...sosed dela tm :OK: :OK: :OK: hehe,te pa maš dobrega soseda! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ovink majstr Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 js sm ga pa v četrtek pelu na tehničnga pa sploh ni nč gledu kok leti ( gre ene 80km/h), sam bremze je probu in to je blo to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 zelo cudno ponavad zmeri zmerjo kolk gre tko da lohk pol tezijo ce gre kej prevec :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ja,meni so tudi merli pri apn :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 haha mopede vam grejo mert :D ej fric kva maš pa ti use predelan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 poznam enga ko mu je dal v brežicah avtomatika na valerje :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 cilindr, frgazer, filtr, avspuh pa sklopka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 V Nm. avto Krka dajo vsak moped na valerje-očitno v Lj pišejo pravila, v Nm jih pa IZVAJAJO kot vedno nad nami TRAPASTIMI Dolenčki !!!!!!!!! :headbang: :headbang: Ps. zato ker smo trapast so nam tudi cesto "Bratstva jedinstva"vzel-povozil,da zdaj moramo mastno plačevat ,če hočeš do "prestolnice",čakamo samo še da železniško povezavo od Marije Terezije in Franca Jožefa UKINEJO-posodobili jo itak nikoli nebjo. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 hehehe emu modelu je sou apn na valerjih 35 heheheh kok je to moglo it po cesti hehhe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Rešitev težave pozabljenega smerokaza se da rešiti z vgradnjo piskača se pa to včasih zgodi tudi meni, problem predvsem v mestu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 sej moj motor je šou na valčkih 35 sm dau nek kos pleha u škarik in nitr zvrtu 1 luknco niti štartu ni z mesta si ga moral porivat hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 kaj ko bi ti enkrat namesto škarik napisal IZPUH, da bi še laik ki to bere vedel kaj hočeš ti povedat? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 dobro zdej me ti mene zajebavaš z avspuh-škarik k to itak usak razume jat pa sm imel dosti problemu da sm se naučil par vaših izrazou k pa ti tko perfektno brez napake pišeš. se bom potrudu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 na avspuh-škarik pa res ni razumljivo kot ti misliš, mogoče izpuh-avspuh ampak tvoja verzija je pa res težka za razumet, tko d kdor točno ne ve kaj je to ne bo mel pojma o čem se govori, tudi jaz ko sem prvič videl to tvojo škarik nisem imel blage veze o čem govoriš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 dobro tle okoli nikoli ne rečemo avspuh-izpuh za nas je škarik oprostite za nerazumljivost(škarik) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 dimnik ? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Raufnk :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 čepro sm z primorske te besede nism razumu.. drgači pa lohko izpuh aka dimo zbacać :OK: :OK: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 dobro zdej me ti mene zajebavaš z avspuh-škarik k to itak usak razume jat pa sm imel dosti problemu da sm se naučil par vaših izrazou k pa ti tko perfektno brez napake pišeš. se bom potrudu ne zajebavam ampak samo povem. jaz uporabljam izraze kot so morda: fergazer, kuplonga..itd, ki so res vsem jasni. če pa trdiš, da pišem napačno, pol pa TUKAJ prilepi takšen moj izraz (kot npr ŠKARIK - izpuh,(izraz, ki je po tvojem vsem, jasen?) mislim WTF?) pa upam da ne boš zameril, glede na to kako si se odzval. brez panike, lepo pozdravljen! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se