Frips Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Nič večjih kot pri nas. Ok...pri nas ti položnico napiše, tam moraš pa keširat. Konec koncev....na istem si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Sam če te dubi s predelanim si velik bol najebu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 ja pri nas :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Pa u italiji tud tm majo take zakone glede tega da gre motor pod stiskalnco a si vidu u italiji koga k si upa met predelan motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Videl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 u italiji ma ful teh mulcou predelane skuterčke itak če jim ga sprešajo pol enga ukradenga kupjo pa je hehe :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 No bom zdej bolj gledu ker kukr sm zdej vidu so mel skor usi stock usaj izpuhe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KukO Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Zanima me če lahko dobiš kazen če nimaš ogledal gor... vsi mi pravijo da je levo obvezno ... ==???? :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Za H kategorijo niso obvezni špegli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Ja jest sm zdej levga razbiv ker sm telebnu in sm dov ubadva dol in tud ce bodo policaji tezil jim bom powedu kwa se je zgodl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Zarad špeglov ne bodo, niso obvezni. Za A pa je obvezen vsaj levi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 aha pol pa ql Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KukO Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 hvala Komu si pa ti reku hvala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KukO Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 hvala NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 Danes sem potegnila pri zeleni...samo za sekundo 60km/h, da sem speljala iz križišča...v tem vidim civilni policijski avto iz katerega zaflešne rdeč fleš...kaj to pomeni?so me slikali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 A ni bla bl podobna uni policijski lucki ker za rdec flesh se nism slisu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 (popravljeno) A ni bla bl podobna uni policijski lucki ker za rdec flesh se nism slisu reča kvadrat...not pa rdeča krožnica....na zadnji šipi avta.....je kot fleš zasvetla... Popravljeno Junij 23, 2007. Popravil frfljot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 s takim rdečim flešom slikajo tudi iz tistih radarjev na avtocesti. sem videla enega večera, ko sem se s prjatlco peljala na morje... se je tak rdeče zasvetlo... samo ne vem, če so že kaj dobili domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 aja... še to... če so te slikali, ko si se peljala z motorjem... in to od spredaj... se nimaš kaj sekirat. itak nimaš tablice gor na sprednji strani :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kit_80ccm Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 lp, včeri se je men pripetilo eno srečanje s policaji, in namreč: palu sem gumo sredi mesta, nakar me ustavijo policaji, grozijo da mi bojo motor odpelal, pa da mi bojo na moje stroške vse nazaj povrnl, pol mi je težiw za gumo da nima profila, pa rečem: ja seveda ga nima če sem jo zapalu :naughty: , pol mi teži da je kao 100.000 biwših sit kazen za znucano gumo, pol nazadne sem pa dobu kazen 250 eur pizda ej, ka js delam za kazni? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 edino laser je lahko bil da je posvetil ravno v tebe in je zgledal kot fleš kit80 kaj 250€ za zlizano gumo kaj se jim je zmešalo si preveril a imaš 1mm profila?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kit_80ccm Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 edino laser je lahko bil da je posvetil ravno v tebe in je zgledal kot fleškit80 kaj 250€ za zlizano gumo kaj se jim je zmešalo si preveril a imaš 1mm profila?? stari to je bla kazen sam zarat tega k sem uničevaw okolje ˇkaoˇ100k sit bi mi dau zarat gume ka mam slajs zej:D pa te kapsi so čis ponorel s temi kaznimi, mene jebejo ja ka mam rumeno tablco, če bi pa kak teškaš kuro bi pa sam gledal,pizda ni blo placa za pobeg, so me zaparkiral k največjega kriminalca :headbang: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 drugič mirki kut gumo palš :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kit_80ccm Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 stari, bom ne, hvala za nasvet :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se