50ccm Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Fora je pr teh kaznih ko jih domu dobis pa teh zadevah ... te ustavjo in pol ti ne dobis pou leta nc domu in si ze vs veseu da nebos nc dubu pol pa dobis ko si ze pozabu ka je blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 če te dobijo z 50kubičnim pol ni nč (ponavadi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 konc avgusta so radarji ponavadi pri šolah :naughty: in v začetku septembra! kokr jst vem glede tega če si mladoletn..ne dobiš nč za plačat niti starši. Dobiš sodnika za prekrške, ki ti v tem primeru dodeli ukor.Usaj tko je blo pr mene parkrat ko sm biu tm :) brezskrbi, da bojo staršem poslal... zakaj nebi, če jim je do dohodek? misliš, da bodo zastojn delal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 jah ne vem kako je to drugje..samo v Ljubljani, če si mladoleten ne plača nobeden nič :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 jah ne vem kako je to drugje..samo v Ljubljani, če si mladoleten ne plača nobeden nič :whistle: V lj sploh nobenga ne ustavjo. Tist 1% ne šteje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 ja očitn da šteje če sm dubu 500€ kazni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Mal vec povej..... si v kak avto prletu ob zdrzsu? ne nisem v avto priletu desni ovinek, pesek, in mi je odneslo zadnjo gumo bila sva lazje poskodovana policaj je rekal da bova mogla oba na sodisce kaj pa bodo povedali ? al vprasali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Ce imas ti izpit in vse ok in ce lahko peljes na svojem motorju sovoznico (nevem pr skuterjih je tko da mors met 2 let izkusen po tem ko naredis izpit)...in ce je mela sovoznica celado, mislm da nebo njo doletela nobena kazen . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Ojla! Uprašanje,ali lahko 14 letna oseba z izpitom za skuterja prestopi mejo s svojim motorčkom (rumena tablica )sam ali v spremstvu polnoletne osebe,oz. ali je in kako izvedljivo in za katere mejne prehode? Vprašanje posredujem od mojega kolega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Mislim da moraš bit 15 star če češ sam čez mejo. Drugače pa ob spremstvu lahko če starš oz skrbnik napiše neko potrdilo da lahko gre.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Ce imas ti izpit in vse ok in ce lahko peljes na svojem motorju sovoznico (nevem pr skuterjih je tko da mors met 2 let izkusen po tem ko naredis izpit)...in ce je mela sovoznica celado, mislm da nebo njo doletela nobena kazen . do 16 leta ne smeš vozit nikogar zadaj. sem ravno zadnjič brala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Mislim da moraš bit 15 star če češ sam čez mejo. Drugače pa ob spremstvu lahko če starš oz skrbnik napiše neko potrdilo da lahko gre.. A to velja tudi tako,da se sam pelje s svojim motorčkom in v spremstvo drugega motorčka čez mejo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 A to velja tudi tako,da se sam pelje s svojim motorčkom in v spremstvo drugega motorčka čez mejo? Ugibam da ne..pametno bi bilo povprašati... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 do 16 leta ne smeš vozit nikogar zadaj. sem ravno zadnjič brala. nwem če lih kdo upošteva to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 nwem če lih kdo upošteva to Preverjeno nihče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Pr nas ne pa ceprov je frend dubu posto za sodisce :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 nwem če lih kdo upošteva to zadnjič se je fantov bratec vozil z motorjem... izpit ima manj kot 1 mesec, pa še eno deklino je vozil zadaj brez čelade. :angry: smo mu malo zagrozili... upam, da bo pomagalo in da bo to upošteval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 17, 2007 Deli Objavljeno Avgust 17, 2007 zadnjič se je fantov bratec vozil z motorjem... izpit ima manj kot 1 mesec, pa še eno deklino je vozil zadaj brez čelade. :angry: smo mu malo zagrozili... upam, da bo pomagalo in da bo to upošteval. To brez čelade je čist druga stvar :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Deli Objavljeno Avgust 17, 2007 ne nisem v avto priletudesni ovinek, pesek, in mi je odneslo zadnjo gumo bila sva lazje poskodovana policaj je rekal da bova mogla oba na sodisce kaj pa bodo povedali ? al vprasali Pa zih je policaj napisal v zapisnik prevelika hitrost :headbang: :headbang: , matr so neumni, tko je enmu frendu napisov je mev isti problem kt ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Avgust 17, 2007 Deli Objavljeno Avgust 17, 2007 OJ banda,ena dobra stran za odgovore je,http://www.varnostvprometu.org/. Pa čimmanj opravka z ..... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 18, 2007 Deli Objavljeno Avgust 18, 2007 To brez čelade je čist druga stvar :whistle: ja vem ja... jst sem napisala, da smo mu ravno s tem, da ni dovolj star zagrozili ne pa s čelado :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 18, 2007 Deli Objavljeno Avgust 18, 2007 ja vem ja... jst sem napisala, da smo mu ravno s tem, da ni dovolj star zagrozili ne pa s čelado :whistle: mah dovolj star, jaz sn se vozo že tak mali, da me je sestrična na apn-a gor dala, ker sn bil premali da bi gor zlezo pa do tal segno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 moja prijatelica ima tatu policaja pa smo vrgli debato pa je reku da njega ne briga al gre motor 300 (50ccm) al 45 njega briga čelada, prometna, vozniška to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 tk k blo že eneparkrat rečeno... odvisno je čist od vsakega polcajaaa :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 ampak tukaj v N.G ne poznam niti 1 ki ga bi ustavli zaradi prevelike hitrosti (50ccm) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se