Skoči na vsebino

Policaji in kazni

nagajiček

Priporočene objave

Pa zih je policaj napisal v zapisnik prevelika hitrost :headbang: :headbang: , matr so neumni, tko je enmu frendu napisov je mev isti problem kt ti.

in kaj je imel na sodiscu, ali kaj so mu povedali

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa zih je policaj napisal v zapisnik prevelika hitrost :headbang: :headbang: , matr so neumni, tko je enmu frendu napisov je mev isti problem kt ti.

bos se kaj rekel ? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ti boga dns sm gledu kazni....+30km/h čez omejitev u naselju....1000€+

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

1.) Pravilnik o meroslovnih zahtevah za merilnike hitrosti v cestnem prometu

http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=200225&dhid=40999
2.) Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o meroslovnih zahtevah za merilnike hitrosti v cestnem prometu
http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=200590&dhid=78300

Pripeta datoteka na strani 9 (sporočilo #121) je 1.).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Zanima me, kaksne so moznosti da dobim kazen z voznjo 130 km/h izven naselja, policist je vozil za mano v civilnem avtomobilu v sluzbenem oblacilu ? Ker je bil v civilnem avtomobilu sklepam, da radarja ni imel, torej prehitre voznje ne more dokazati ?

Ali sem, na kratko povedano, najebal ? :alien1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me, kaksne so moznosti da dobim kazen z voznjo 130 km/h izven naselja, policist je vozil za mano v civilnem avtomobilu v sluzbenem oblacilu ? Ker je bil v civilnem avtomobilu sklepam, da radarja ni imel, torej prehitre voznje ne more dokazati ?

Ali sem, na kratko povedano, najebal ? :alien1:

dokazat nemore torej nemoreš dobit (mogoče sploh ni bil še u službi ampak je šel komaj u službo hehe)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...
zanima me kolk je kazn če me dobijo na 600ccm motociklu brez izpita?

po novem te usmrtijo na licu mesta :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

yo yo

Mene pa samo nekaj zanima. Kupil bi si 125ccm scooter (ker je večji, bolj varen, hitrejši ;)) in se mi ful ne da delat izpita.. Kolk je šans, da me policaji ustavjo, če vozim po predpisih, imam registrsko in čelado, oz. da me ustavjo "iz nč"? Pa kolk je kazen za vožnjo brez izpita?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

500€, po novem zakonu ko bo , pa še enkrat toliko. Odvisno kak srečko si, mene v 1500km niso ustavili, potem pa sem že imel izpit :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

yo yo

Mene pa samo nekaj zanima. Kupil bi si 125ccm scooter (ker je večji, bolj varen, hitrejši ;)) in se mi ful ne da delat izpita.. Kolk je šans, da me policaji ustavjo, če vozim po predpisih, imam registrsko in čelado, oz. da me ustavjo "iz nč"? Pa kolk je kazen za vožnjo brez izpita?

Mislim... kakšno vprašanje :slap: Kot kaže še vedno ni zmanjkalo cepcev s podobnimi idejami :ninja:

Za denar, ki bi ga dal policajem, pejdi raje naredit izpit, ki ga boš potem imel za vedno... no, če ne boš delal neumnosti in bi ti ga vzeli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha hvala.. ta zakon bo pa že aprila ane, če se prov spomnem? :headbang: pa bo še vedno tako, da če plačaš takoj, da je pol manj?

Hehe a pol te še zmer niso ustavli, ko si mel izpit? :) A je kej od motorja odvisno kere bolj ustavljajo, kere manj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma pa če se mi ne da spet drkat s tem izpitom, pa še nov zakon pride, da se mi ne bo avtomatično priznal pol za A kategorijo.. Sam mal preverjam kolk kej ustavlajo, sej verjetn bom šel res izpit delat, sam useen :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma pa če se mi ne da spet drkat s tem izpitom, pa še nov zakon pride, da se mi ne bo avtomatično priznal pol za A kategorijo.. Sam mal preverjam kolk kej ustavlajo, sej verjetn bom šel res izpit delat, sam useen :D

sigurn je sigurn :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz se vozim s skuterji in motorji od leta 1998. Policisti so me ustavili:

- leta 1998 ali 1999, peljal sem Italjet Formula 50, kontrola prometa, vse vredu :OK: (sem se zanalšč zapeljal mimo policista, če me bo ustavil... ni bilo drugega vozil in me je res ustavil)

- leta 2006, peljal sem Piaggio X9 250, kontrola, vse vredu :OK: (imela sta tudi radar, peljal sem verjetno prehitro, pa mi ni nič rekel)

- leta 2007, peljal sem Yamaho TDM 900, kontrola prometa, vse vredu :OK: (v Kočevju sem peljal za dvema SS motoristoma, sem mislim, da so imeli kje skrit radar, pa ga nasrečo niso imeli)

Vedno so samo pogledali dokumente. Nikoli niso npr. iskali nehomologiranih delov ali npr. spraševali po prvi pomoči.

Zaenkrat je tale statistika kar vredu :grim

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz se vozim s skuterji in motorji od leta 1998. Policisti so me ustavili:

Vedno so samo pogledali dokumente. Nikoli niso npr. iskali nehomologiranih delov ali npr. spraševali po prvi pomoči.

Zaenkrat je tale statistika kar vredu :grim

mene so vprašal za prvo pomoč pa rezervne žarnice :slap: seveda nič od tega nism mel :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi na motociklih ne rabiš žarnic. Samo prvo pomoč in npr. na Hrvaškem signalni jopič. Oboje vozim s seboj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!