Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

To sredo prihaja... slovenska motoristična legenda... 20030120_ktm_02.jpg

Miran Stanovnik.

Pripravite vprašanja :) :) ali samo natrenirajte čeljusti, da vam ne bodo "popadale dol" oz. se vam preveč odpirale, ko bo pripovedoval o letošnjih dogodivščinah na rallyju vseh rallyjev, Paris Dakarju... Kako je dosegal fantastične uvrstitve, nekajkrat celo v samem vrhu, kako je proti koncu Dakarja padal, kako je dobil nekaj ur kazenskega pribitka in vseeno pristal na odličnem 17. mestu skupaj in drugem v svoji kategoriji, in kako je zadnji dve etapi prepeljal s polomljenimi rebri in natrganimi prsnimi mišicami, s poškodbami, po katerih še vedno počasi okreva...

Bodite točni - začnemo ob 20.30!

PS: Za video projekcijo bi potrebovali kakšno veliko TV in VHS videorekorder... Se ne spomnem kako je bilo lani - a smo mi prinesli ali so nam v OLP dali? Kokerkoli že, skočim danes v OLP se zmenit kako in kaj.

PSS: Nekaj govora bo tudi o prvi slovenski, 14-dnevni, motoristični odpravi po sledeh tunizijskega dela Dakarja, ki se pripravlja za 1.-novembrske praznike, zelo verjetno pa bosta prisotna tudi člana Mamut-teama, prve slovenske avtomobilistične Dakarske posadke, ki se na Dakar odpravlja v prihajajočem letu...

Udeležba obvezna za vse ljubitelje Dakarja in puščavskih pustolovščin! :)

Objavljeno

Hoćko, ozvočenje :oops: :oops: :oops:

(please...)

--> povej, če je treba prit zadevo kam iskat? :)

Objavljeno
Hoćko, ozvočenje :oops: :oops: :oops:

(please...)

--> povej, če je treba prit zadevo kam iskat? :)

ni bljem bom dostavil ob 20h

Objavljeno
PS: Za video projekcijo bi potrebovali kakšno veliko TV in VHS videorekorder... Se ne spomnem kako je bilo lani - a smo mi prinesli ali so nam v OLP dali? Kokerkoli že, skočim danes v OLP se zmenit kako in kaj.

8)

hehe, skaci Noise, skaci ... priden!!! :wink: :D

ce se spomnis, je v OLPju na koncu sobe pod stropom stacionirana tv, na katero se da prikljuciti videorekorder. videorekorder smo lani prinesli sami in kdor bo poskrbel letos za to, naj ne pozabi na razdelilec oz. podaljsek. :roll:

ND, poklici me, ce ti lahko kako pomagam, da ne bos po nepotrebnem skakal. :idea: :? :lol:

Objavljeno

Še boljš pa bi bilo, če bi dobl unga, ki ga imajo v pritličju :twisted:

Objavljeno
ce se spomnis, je v OLPju na koncu sobe pod stropom stacionirana tv, na katero se da prikljuciti videorekorder. videorekorder smo lani prinesli sami in kdor bo poskrbel letos za to, naj ne pozabi na razdelilec oz. podaljsek. :roll:

Tisti TV je premajhen... Zato rabimo VEČJEGA :D (plazma spodaj je zakon ja... bom videl, kaj se da narest)

Objavljeno
Bodite točni - začnemo ob 20.30!

Zakaj se mi zdi, da bos ti zamudil, prav tako, kot jaz?! :wink: :D

Objavljeno

Je tisto spodaj plazma ali projekcijska krava (po mojem je to..) ?

SymRu, prav imaš - projekcijska krava, v primerjavi s plazmo nič prida...

Sicer pa - Stanovnik in Dakar v OLP-u... YEEEESSSSS!!! :P :D :P :D :P :D :P :D

Objavljeno

Sem bil v OLP. Pravijo, da imajo samo tisti TV zgoraj. Ta majhen.

Podaljške bodo zrihtali, dodajajo.

Nearrain prinese video, Hočko ozvočenje... ima kdo kakšen star velik TV, ki bi se ga dalo prinest zgoraj v OLP? Drugače bomo pač na ta malem gledali... prinesite očala :(

Objavljeno

Tisti TV je premajhen... Zato rabimo VEČJEGA :D (plazma spodaj je zakon ja... bom videl, kaj se da narest)

Uni bumbarji, ki vsako sredo gledajo nogomet obleceni v nogometne drese in navijajo (se derejo k pr.uknjeni) te bodo prefukali.

Tadej

Tadej,

moj prijatelj Mario G. sprašuje če so tvoji podatki točni in ob kateri uri začnejo...

Objavljeno

ok,prinesem svojo domačo "kravo" od TV-ja......(diagonala 72)........ampak samo pod pogojem, če mi jo pomagate nesti gor in potem nazaj dol........

Objavljeno

tooooo :!:

bmw je *man of action* 8)

...in potem nazaj dol........

hja, najbrz bo res treba, ja, ker okna so premajhna ... :oops: :twisted: :wink: :lol:

Objavljeno

nego kaj......a kdaj mogoče nisem bil "man of action"?

Objavljeno

Kaj pa je pol tista velika stvar dol? Pomivalni stroj al kaj?

No ja zgleda, da ima nogomet vecjo prednost pred Stanovnikom. Zalostno :cry:

Tadej

Objavljeno

Kaj pa je pol tista velika stvar dol? Pomivalni stroj al kaj?

No ja zgleda, da ima nogomet vecjo prednost pred Stanovnikom. Zalostno :cry:

Tiste krave tudi jaz po moje ne bi upal sem-ter-tja spravljati.. vse zgleda full krhko in jalovo pritrjeno... sem včeraj gledal...

BMW = CAR

Torej, Near zrihta video (upam da tudi kablovje), BMW kravji TV, Hočko ozvočenje... mater bomo znosli gor ene krame... kam bomo pa vsi šli potem??? Madona madona... :roll:

V glavnem, Miran prihaja :D

Objavljeno

ze samo zato bi se skoraj splacalo prideti v OLP,da vas vidim,kako mi prostor delate,ko bo vse tako polno. :twisted:

.........ni panike,me ne bo. :mrgreen:

Objavljeno
ze samo zato bi se skoraj splacalo prideti v OLP,da vas vidim,kako mi prostor delate,ko bo vse tako polno. :twisted:

.........ni panike,me ne bo. :mrgreen:

ej če prideš pridem tudi jaz! :oops: 8)

Objavljeno

Odlično... komaj že čakam... Brrrmmmmmmmmm....

Objavljeno

Bilo je res krasno. Miran je car da ga je treba iskat. Na motorju in off motorja...

Drugače pa, hvala hočkotu za ozvočenje, BMW-ju za TV, Nearrainu za backup-video, OLP-ju pa za drugi TV in še en video...

Pa Alji in Perotu za _učinkovito_ strežbo.... Pa seveda vsem vam motosvetovcem, ki ste se v izjemnem številu udeležili zadeve... a je kdo štel? Nas je bilo tam okrog 100...

Objavljeno

Pa najlepsa hvala tistim, ki so vceraj kljub temu, da smo imeli pomembnega gosta, veselo na ves glas klepetali in se krohotali, da se vprasanj, ki smo jih postavljali ni cisto nic slisalo.

Eni, ki jih ni zanimalo so bli fer in so sli klepetat ven oz. dol, enim se je pa sladko jebalo. Hvala vam.

Tadej

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!