hotschko Objavljeno Marec 16, 2003 Deli Objavljeno Marec 16, 2003 8) :arrow: = saj je kul ... gremo dalje napišite pomene raznih kombinacij smeškotov, ki jih uporavljate/mo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 16, 2003 Deli Objavljeno Marec 16, 2003 :shock: :oops: -k to vidm mi je kr nerodn!!!! :shock: :oops: :!: :idea: -valda........ posvetl se mi je!!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :evil: = JEBI SE! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :D :D :D :roll: :arrow: Zelo sem srečna. Zakaj že???!! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :D :D :D :roll: :arrow: Zelo sem srečna. Zakaj že???!! :wink: 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :evil: - še dva meseca moram čakati na motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :twisted: = "Kva s'm spet prjavu madonca! hehehe" :wink: = "bo že, bo že... " :lol: = "veselje in radost se budita v meni" :shock: = "sam debeu gledam pa n'č preveč ne rečem..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :D :? :shock: :) :o 8) :lol: :( :o :D :) :lol: :twisted: :x :P :evil: :cry: :oops: :wink: - jea še en post več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :lol: :lol: :lol: = ha, ha, ha, he, he, he, hi, hi, hi :roll: = jst nic kriva :oops: = imam vrocino :twisted: = kolk sem jst žleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :oops: = kak kmet sem jst :shock: = ne morm verjet :o = matr sem zaspan :P = oglej si moje mandeljne :D = pogled na moje bele zobke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :roll: :kaj sem že hotu :? :men se zdi da bi lahko bilo :P :uauuu jest bi tud :evil: : svinje 8) : tko je pa pika :wink: : heh, mene že ne boste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 :drinking: :arrow: :silly: včerej sm ga pil, zato mam mačka! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 :P :twisted: - blaaa hahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 :o - kaj?ne fukaj! :? - no ja... :shock: - ne morem verjet 8) - pizda sem as :evil: - pizda ti... :twisted: - pizda sem žleht :wink: - brez zamere :?: :!: :idea: - wake up and smell the coffee :cry: - žalosten green - naj ga hitro nekdo potolaži :roll: :arrow: :?: - imam vprašaj nad glavo :shock: - serjem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 :microwave: kok bi en burek pojedu zdele Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 :fist: don't fuck with the chuck! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 :2gunfire: Fuck tha police! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se