Kristjan R Objavljeno Marec 17, 2020 Opozori Objavljeno Marec 17, 2020 Imam piaggio zip, ki malo slabo dela na minimumu vendar dela uredu ko dam gas. Ko se vozim dela na začetku uredu potem pa začne čez nekaj časa malo trokirati če imam gas do konca...Uplinjač je nov, ventili čisti...bi mi znal kdo pomagat odpravit problem... LP
Bostjan L Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 Slabo nastavljen prosti tek motorja in posledično preveč zraka/bencina pri full gasu. • najprej nastavi prosti tek............ Poglej na youtubu nekaj v tem smislu
Kristjan R Objavljeno Marec 18, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 Ja to vem ampak nimam takega karburatorja, na mojem ne najdem vijaka za minimum... imam pa sicer tak karburator: en vijak je ob strani drugi vijak pa je pri zajli in ne razumem kaj naj naredim...
Bostjan L Objavljeno Marec 18, 2020 Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 Kaj narediti? Na netu poišči podatke o tvojem frgazerju in ga nastavi kot je uradno napisano. Na Youtubu poišči svoj frgazer kako se ga nastavi. • Če se boš še vedno spraševal Kaj naj naredim?........, rabiš profesionalca na servisu. Mogoče je nalažje, da greš do tistega ki ti je šaril po frgazarju in ga prosiš, da ga vrne v prejšnje delujoče stanje.
Kristjan R Objavljeno Marec 18, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2020 hvala za odgovor, Karburator sem kupil nov in zato ni bil naštiman kot bi bilo prav. Bom pa pogledal na yt... Sicer se na motorje amatersko kar uredu spoznam in sam delam servise na vseh motorjih vendar v življenju še nisem srečal takega tipa karburatorja...
Edi Zip Objavljeno September 22, 2020 Opozori Objavljeno September 22, 2020 Ob 17. 3. 2020 ob 21:38, Kristjan R pravi: Imam piaggio zip, ki malo slabo dela na minimumu vendar dela uredu ko dam gas. Ko se vozim dela na začetku uredu potem pa začne čez nekaj časa malo trokirati če imam gas do konca...Uplinjač je nov, ventili čisti...bi mi znal kdo pomagat odpravit problem... LP Ti je uspelo rešiti problem? Če si mi lahko prosim posleš link od fergazerja ker imam jaz isti problem
Kristjan R Objavljeno Oktober 14, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2020 On 9/22/2020 at 9:17 PM, Edi Zip said: Ti je uspelo rešiti problem? Če si mi lahko prosim posleš link od fergazerja ker imam jaz isti problem Pri menije biu problem v slabi mesanci zraka in benzina. Sem dal manjse šobe not pa dela kot more.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se