Gregs Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 A mogoce kdo ve, kako bi se dalo dobiti kaksen cenejsi let kot je 158.000 SIT od Ljubljane do Pariza od 8.-11. aprila 2003? Lahko tudi iz trsta, Celovca in podobno, pa da me vse skupaj pride cenejse?! Ryanair leti iz Milana, ampak po vseh preracunavanjih pride skoraj isto (najem, parkiranje, taksi in podobno)... Vsi drzavni prevozniki imajo cene drazje kot Adria Airways... tako da Austrian in Alitalia odpadeta.... Ima kdo kaksno resitev? Hvala!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 To pa skor ne verjamem, da se ne bi dalo dobit kakega prostega sedeža na kakem čarterju :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 Adria ima ponavadi akcijo (vikend mora bit vmes) ko dobiš 2 karti za cca 50.000 SIT. Vprašaj na Adrio. Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 17, 2003 Ce vkljucim spanje sob-ned, pride karta 67.000 SIT. Ampak to me ne zanima... zanima me samo med tednom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 Poskusi leteti preko Zuricha ali Frankfurta. Utegneš sicer nekaj časa čakati na povezavo, vendar pride lahko dosti ceneje. Prijatelj je iz Pariza priletel z agencijo Wasteels, ki pri nas skrbi samo za železniške karte. Letel je pa s Swiss airom in je bilo menda 30 ali 40 % ceneje kot direkten let z Adrio. Je pa tega že nekaj let in ne vem, če še drži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 Probi kaj najdit na www.odklop.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se