kekec III Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Pupa ti ga pa vseeno jemlji malo z rezervo. So na Tajskem tudi bolezni, ki imajo malo daljšo inkubacijsko dobo. :idea: :wink: :twisted: :P res je,sam sem bil na Tajskem na poročnem potovanju.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Pupa ti ga pa vseeno jemlji malo z rezervo. So na Tajskem tudi bolezni, ki imajo malo daljšo inkubacijsko dobo. :idea: :wink: :twisted: :P res je,sam sem bil na Tajskem na poročnem potovanju.. Pa si virus kr sabo prnesu ali si ga tam pustu :roll: :?: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Pupa ti ga pa vseeno jemlji malo z rezervo. So na Tajskem tudi bolezni, ki imajo malo daljšo inkubacijsko dobo. :idea: :wink: :twisted: :P res je,sam sem bil na Tajskem na poročnem potovanju.. Pa je bilo konec inkubacijske dobe po devetih mesecih ne????? :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Dejmo stvar spolitizirat: da niso to bombice pred vojno v Iraku ? :) Saj veste - če se kriza v Iraku izpridi in ne bo vojne, je potrebno imeti neko novo fronto, na kateri bodo lahko ZDA "blestele" . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Pupa ti ga pa vseeno jemlji malo z rezervo. So na Tajskem tudi bolezni, ki imajo malo daljšo inkubacijsko dobo. :idea: :wink: :twisted: :P res je,sam sem bil na Tajskem na poročnem potovanju.. Kekec, danes žal ne morem s tabo v OTP. Mogoče kdaj drugič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Pupa ti ga pa vseeno jemlji malo z rezervo. So na Tajskem tudi bolezni, ki imajo malo daljšo inkubacijsko dobo. :idea: :wink: :twisted: :P res je,sam sem bil na Tajskem na poročnem potovanju.. Kekec, danes žal ne morem s tabo v OTP. Mogoče kdaj drugič... Quisling- saj se mi izpuščaji že zaraščajo,u lkusi celijo in tudi tresem se ne veččččč..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Virus akutnega oteženega dihanja... al neki tacga, so ga definiral japončki... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Virus akutnega oteženega dihanja... al neki tacga, so ga definiral japončki... :wink: Vzemite BRONHI - lakše se diše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se