Jump to content
 • Sign Up

Recommended Posts

Sym50

Skuter je vlekel normalno, vendar se skoraj 1leto ni vozil(samo obcasno) sedaj pa noce vlečt. Zamenjal sem mu valjcke,jermen,sklopko vendar še isti problem. Najprej je vlekel normalno pa v klanc ni hotel vendar ker je to bilo pred zimo se z tem nisem hotel ubadat, spomladi pa se po ravnem ni hotel vlect. Sedaj ko sem zamenjal vse te stvari pride do 20km/h in to je to ne nabira naprej. Pa tudi ko dam gas do konca zacne cukat,rata glasn in se zacne ustavljati. Res nevem kaj nj mu še zamenjam ker nisem nek ekspert za skuterje. 

Ajaa pa ugotovil sem da mu z nek mece gorivo v zracni filter, ne ogromno vendar se vidi da z nek prihaja.

Edited by Sym50

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • mladench
   @dog66 +1 (do gibratarja, maroka in turčije nazaj, pa še v rusijo in gruzijo) @DAMI34 +1 jaz + 1 pa še kdo... pa smo delali 15k+ na sezono z sxom. Vsi smo si po višini (tudi sopotnic) različni. Jaz bi rekel da je za dva.  Navora in moči dovolj. Dovolj špotren, dovolj potovalen.  težko ga boš dobil za testno vožnjo. Uvoznik je pa tudi "šalabajzer" in jim ni za neko promocijo.
  • vandrovec
   Vidi se, da motorista prehitevata, ...zadnji je še v smeri izza avtomobila.
  • thumper
   kupiš tega za b kategorijo.. https://www.kamra.si/images/mmelementi/dokumenti/15494_AS_S-V_78.pdf glede na podatke iz prvih ust je bilo to o količini turistov sfejkano - tist list mu je pa komot nekdo za fotko namerno gor zalimal.. jaz sem oskrboval mamo iz domžal v kamnik enkrat tedensko - kp tablic v našem koncu kolikor hočeš ..če bi se mi dalo bi jih slikal tudi jaz in kaj potem ? objavil in sikal , da primorci nosijo korono od italjanov v centralni konec države?  to je bilo inscenirano namerno - lahko da imajo take finte pripravljene vnaprej saj osebno pač ne vem , če ob fotki piše datum - pa jih ponucajo ko jih rabijo..  nemože im korona ništa-- mogoče oni 14 dni na leto ne ležijo ..  poglej število opravljenih testov - čg 16000 /mio prebivalcev , slo pa 36000 .. ko izenačiš razmerje je čg  prek 900 okuženih na mio - kar bi pomenilo končni rezultat X2 - okuženih , verjetno tudi umrlih in bi verjetno imeli po uradnih podatkih tudi aktivne .. gostota prebivalstva , ki pomoje tudi nekaj vpliva na širjenje je v čg 45preb/km2 , v sloveniji 103 ..  
  • BlackDoc
   Še dobro, tisti asfalt med Livkom in Livškimi ravnami je bil slabši kot makadam
  • thumper
   kako pa potem lahko določiš , katera verzija je resnična - ni problem če se ve kje je to  ..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!