Mare_994 Objavljeno Maj 29, 2020 Opozori Objavljeno Maj 29, 2020 Pozdravljeni, mene pa zanima sledeče... Kupil sem SYM ORBIT 2 4T EURO4, firbec kot firbec sem začel brskati o teh modelih glede blokad, normalno hitrost imam 50-52kmh, zanima pa me, če kdo ve kako/ščim/kje se da odmaknit blokade, da bi šel malo hitreje? Bral vse možne forume, eni pravijo tako, drugi drugače,tretji spet po svoje itd,.. Baje se CDI nesplača zamenjati ker pridobiš bolj malo na hitrosti? Kaj bi se dalo še kaj naštimat da bi šel malo hitreje? Izpuh? Variomat? Zelo bi bil vesel, če bi kdo z izkušnjami tega modela, ali pa nasploh z izkušnjami teh euro4 motorjev znal pojasnit par zadev... Hvala vnaprej za odgovore...
Žirafa Objavljeno Maj 19, 2021 Opozori Objavljeno Maj 19, 2021 zdravo, euro4 symi imajo dellorto ECU, ne CDI, in kolikor jaz vem je to edina blokada, neomejen ECU pa stane med 130 in 200 evri. To je kao treba zamenjat pa je to to, samo pač problem je prit do tega. Zdaj mehanik mi je reko da je to edina blokada, za druge pa nisem prepričan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se