Marto22 Objavljeno Avgust 25, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2020 Zivjo, a bi mi znal kdo pomagat in sicer jaz bi svojemu avtomatiku 87 letnik zmanjšal hitrost na 25km/h. Trenutno imam zadaj veriznik z 26 zobmi, ali bi bilo dovolj ce dam zadnji veriznik 33zob (od flexerja). Ce to ne bi bilo dovolj, kaj svetujete da ni nobenih vecjih predelev in se z lahkota da nazaj na normalno hitrost? Hvala
franc Objavljeno Avgust 31, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2020 Če bi ga rad "legaliziral" na 25 km/h, raje kar pozabi na to. Konstrukcijsko je 45 km/h in je cel podvig (časovno, finančno in papirologija) in ni rentabilno (z veliko "sreče" se baje celo da, ne poznam pa nikogar, ki bi mu dejansko uspelo) . lp
Marto22 Objavljeno Oktober 7, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2020 Mi ga je uspelo homologirati in registrirati na 25km/h. Hvala za nasvate lp RobiRoberto 1
1upMaj Objavljeno Oktober 29, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2020 oj Marto kako ti je uspelo? tudi jaz bi rad registriral avtomatika na 25
Marto22 Objavljeno Oktober 29, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2020 Najprej je potrebno motor homologirat normalno, nato pa potrebujes potrdilo uradnega servisa da je motor predelan. Ta predelava se potem napise v homologacijo.
B r a n k o Objavljeno September 25, 2022 Opozori Objavljeno September 25, 2022 Ob 29. 10. 2020 ob 12:53, Marto22 pravi: Najprej je potrebno motor homologirat normalno, nato pa potrebujes potrdilo uradnega servisa da je motor predelan. Ta predelava se potem napise v homologacijo. Ali bi lahko izvedel kdo ti je izdal potrdilo? In seveda za kakšno ceno? Hvala!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se