Hanzi Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 VOZI TAKO, DA LAHKO POPRAVLJAŠ NAPAKE DRUGIH :!: PA SE ŠE ZGODI, DA TI JIH NE RATA POPRAVIT :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Kaj bi jaz dodal še klele!Probam se ne usest na motor z manjvrednostnim kompleksom in kadar sem resnično razkurjen, ker takrat je nesreča hitr na vidiku!!! 8) 8) Ciao,by Pero Se popolnoma strinjam s tabo. To je eno izmed osnovnih pravil. :? Vedno ko se tako počutim 10x globoko zadiham in si rečem: zberi se!!! LP, Teya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šoško Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Ne podcenjuj počasnih ovinkov sredi marca :lol: zadeva me je na prvi vožnji nadvse...... presenetila :shock: brznina 30-40km/h in sssššš...fff in mi zadnjo gumo prestavilo za 1/2 metra :?: :shock: :lol: komi ujel :oops: uffffff.....THX...go... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se