andraz1402 Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pozdravljeni sem nov na forumu. Spoznam se na predelave tomos mopedom ampak na skuterje pa ne... rad bi predelal skuter longija roma, gledal sem ze na youtubu kjer staknejo zico iz cdi enote vijolicna pride ampak jaz te zice sploh nimam. Inate kaksen predlog oz. Kako bi najceneje pa najbolje predelal da ne bi sel samo 25 da bi okoli 50kmh sel. Hvala za vsak odgovor
jožejože Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami imam skuter longie roma l 2024 na servisu so mi dali vse omejevalce dol ter spustili selinder za 4mmm˙˙struženje´.menjali so tudi bat.zdaj ko se je razlaufal gre cc 115h kar mi je več kot dovolj.a ja pa stikalo imam če bi policija kaj težila da gre samo 25 avspuh je na videz isti vendar je not cel preurejen pred 2 minutami, jožejože pravi: imam skuter longie roma l 2024 na servisu so mi dali vse omejevalce dol ter spustili selinder za 4mmm˙˙struženje´.menjali so tudi bat.zdaj ko se je razlaufal gre cc 115h kar mi je več kot dovolj.a ja pa stikalo imam če bi policija kaj težila da gre samo 25 avspuh je na videz isti vendar je not cel preurejen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se