Skoči na vsebino

Predelava skuterja longija roma

Priporočene objave

Objavljeno

pozdravljeni sem nov na forumu. Spoznam se na predelave tomos mopedom ampak na skuterje pa ne... rad bi predelal skuter longija roma, gledal sem ze na youtubu kjer staknejo zico iz cdi enote vijolicna pride ampak jaz te zice sploh nimam. Inate kaksen predlog oz. Kako bi najceneje pa najbolje predelal da ne bi sel samo 25 da bi okoli 50kmh sel. 

Hvala za vsak odgovor

• 4 let pozneje...
Objavljeno

imam skuter longie roma l 2024 na servisu so mi dali vse omejevalce dol ter spustili selinder za 4mmm˙˙struženje´.menjali so tudi bat.zdaj ko se je razlaufal gre cc 115h kar mi je več kot dovolj.a ja pa stikalo imam če bi policija kaj težila da gre samo 25 avspuh je na videz isti vendar je not cel preurejen

pred 2 minutami, jožejože pravi:

imam skuter longie roma l 2024 na servisu so mi dali vse omejevalce dol ter spustili selinder za 4mmm˙˙struženje´.menjali so tudi bat.zdaj ko se je razlaufal gre cc 115h kar mi je več kot dovolj.a ja pa stikalo imam če bi policija kaj težila da gre samo 25 avspuh je na videz isti vendar je not cel preurejen

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!