Tedybear Objavljeno September 8 Opozori Objavljeno September 8 On 8/27/2024 at 10:09 PM, Frenk 67 said: Celo poletje nisem prižgal klime v bajti. Ponoči vse odpremo, da se shladi, čez dan vse zaprto. V bajti 22-23 C. Dobra izolacija. Jaz je nimam, je pa bajta v vročini prav prijetno hladna. Itak leta 1827 niso uporabljal ne siporexa, ne zidakov, ne volne 😜, ampak zdravo kmečko pamet. Pa obrnili bajto glede na sonce. corleone48, Frenk 67 in Buschi 3
Popularna objava skalar36 Objavljeno September 19 Popularna objava Opozori Objavljeno September 19 V dobro voljo me spravlja motosvet. Edini "socialni medij", ki ga imam. Tko kot sem včeraj prosil @Tedybear-a da me pelje mal po novih krajih(vrhunsko je bilo!!!), sem že velikokrat prosil koga drugega, ki sem ga spoznal na motosvetu... vseh ne bom našteval... se bom onregnil še ob @DAMI34, s katerim sva že nekajkrat "prespala" skupaj () in je tudi zelooo fajn vodič. Veliko sem vas uspel spoznat, koga bom pa še. Sami fajn ljudje. Upam, da nekoč k bom star, da še mene kak mladec pobara, naj ga peljem kam, kjer še ni bil. TNX vsem! Quest, Kaldu, Kugelschreiber in 11 others 11 3
mladench Objavljeno September 19 Opozori Objavljeno September 19 a k ti pa jst zatežim, pa moped prodaš! pfffff Kugelschreiber, DAMI34, skalar36 in 2 others 1 4
skalar36 Objavljeno September 19 Opozori Objavljeno September 19 (popravljeno) Ahahaha. Sej res. Mladen... Cakam da se kdo opogum pa proda cf 450, ce pa ne, pa januarja v akcijo, k te mam v mislih, pa doga66, da vaju pelem na blegoš na ocvirkovco! Ce pa ne na ocvirkovco, pa ni hudic, da 3 mejhne motorje damo v kombi pa na velebit...druh let... Popravljeno September 19. Popravil skalar36 schwantz, RobiRoberto in mladench 1 1 1
DAMI34 Objavljeno September 19 Opozori Objavljeno September 19 pred 57 minutami, skalar36 pravi: V dobro voljo me spravlja motosvet. Edini "socialni medij", ki ga imam. Tko kot sem včeraj prosil @Tedybear-a da me pelje mal po novih krajih(vrhunsko je bilo!!!), sem že velikokrat prosil koga drugega, ki sem ga spoznal na motosvetu... vseh ne bom našteval... se bom onregnil še ob @DAMI34, s katerim sva že nekajkrat "prespala" skupaj () in je tudi zelooo fajn vodič. Veliko sem vas uspel spoznat, koga bom pa še. Sami fajn ljudje. Upam, da nekoč k bom star, da še mene kak mladec pobara, naj ga peljem kam, kjer še ni bil. TNX vsem! ujebemti, prosim ne v enem stavku omenjat "sva skup spala" in "sem bil Tam k še nikol " Ejga gurenc, biti zadovoljen z vodičem, je vsaj po mojem prepričanju v glavnem biti zadovoljen sam s seboj. Nekonfliktne in nekomplicirane osebe nimajo nikol problemov. Z lahkoto (to je sicer moj pogled ali vtis) si v tem primeru sam sebi pripišeš pohvalo. aja, na MS je velik fajn fantov v reali pa ful zajebanih po tipkovnici Tedybear in skalar36 1 1
DAMI34 Objavljeno September 19 Opozori Objavljeno September 19 pred 48 minutami, skalar36 pravi: Ahahaha. Sej res. Mladen... Cakam da se kdo opogum pa proda cf 450, ce pa ne, pa januarja v akcijo, k te mam v mislih, pa doga66, da vaju pelem na blegoš na ocvirkovco! Ce pa ne na ocvirkovco, pa ni hudic, da 3 mejhne motorje damo v kombi pa na velebit...druh let... ne pozab name...ne rabim mopeda v kombi...bom že prišel na štart. ps. vedno se rad družim z mladino pik1, skalar36 in RobiRoberto 1 2
pik1 Objavljeno September 19 Opozori Objavljeno September 19 pred 1 uro, DAMI34 pravi: ne pozab name...ne rabim mopeda v kombi...bom že prišel na štart. ps. vedno se rad družim z mladino . ... zmer več "mladine" je okol tebe ... ne vem kako to ??? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 19 Opozori Objavljeno September 19 pred 6 minutami, pik1 pravi: . ... zmer več "mladine" je okol tebe ... ne vem kako to ??? ja sj, k se skos družim z nekimi objestnimi starci, pa je vsak k ma leto manj od mene "mladina" pik1 in Quest 2
Popularna objava Tedybear Objavljeno September 23 Popularna objava Opozori Objavljeno September 23 Feratanje v Martuljku. Zdravje se vrača. 😀 breg, Frenk 67, VS800 in 10 others 11 2
pik1 Objavljeno September 23 Opozori Objavljeno September 23 . ... boljš dve ure na malci pr Vikiju viset, kt osem ur delat VS800, skalar36, Kugelschreiber in 3 others 3 3
DAMI34 Objavljeno September 23 Opozori Objavljeno September 23 pred 15 minutami, pik1 pravi: . ... boljš dve ure na malci pr Vikiju viset, kt osem ur delat teb posu prhaja ko si na malci, ne nas normalne smrtnike slepit aja pa dobertek pik1 in Kugelschreiber 2
MARE 65 Objavljeno September 27 Opozori Objavljeno September 27 Ob 23. 9. 2024 ob 13:57, pik1 pravi: . ... boljš dve ure na malci pr Vikiju viset, kt osem ur delat pik1 1
Tedybear Objavljeno Oktober 2 Opozori Objavljeno Oktober 2 eBay pik1, Kawasaki_rider, RobiRoberto in 5 others 5 1 2
Frenk 67 Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 (popravljeno) Zadnje par dni se je napoved spreminjala vsake pol ure, a sem vseeno prišel suh in po suhem do Baške. 😊 Zdej se grem pa mal zmočit. 😜 Popravljeno Oktober 25. Popravil Frenk 67 RobiRoberto, vandrovec, pik1 in 2 others 3 1 1
pik1 Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 pred 11 minutami, Frenk 67 pravi: Zadnje par dni se je napoved spreminjala vsake pol ure, a sem vseeno prišel suh in po suhem do Baške. 😊 Zdej se grem pa mal zmočit. 😜 . ... zmočit ??? ... v tem mrazu imam še v kopalnici pod tušem neopren oblečen RobiRoberto 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 pred 8 minutami, pik1 pravi: . ... zmočit ??? ... v tem mrazu imam še v kopalnici pod tušem neopren oblečen Stari, jaz se kopam tudi decembra in januarja. Pod tušem pa že nekaj let nisem odprl tople vode. Požvi! 😜 vandrovec, skalar36, Alla in 1 other 3 1
pik1 Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 pred 5 minutami, Frenk 67 pravi: Stari, jaz se kopam tudi decembra in januarja. Pod tušem pa že nekaj let nisem odprl tople vode. Požvi! 😜 . ... vse termostate imaš že pokvarjene ps. ... a si sigurn, da si sploh še živ ???
Frenk 67 Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 pred 39 minutami, pik1 pravi: . ... vse termostate imaš že pokvarjene ps. ... a si sigurn, da si sploh še živ ??? Voda je fenomenalna. Jaz se kopam v morju kadarkoli, nisem pa še poskusil res ledene vode. Moj tamau je veliko bolj usekan. Tule je v Bohinjskem jezeru. Sicer je pa trenutno v Abu Dhabiju kje nastopa z Dunking Devilsi. pik1, Tedybear, RobiRoberto in 3 others 3 2 1
pik1 Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 pred 20 minutami, Frenk 67 pravi: Voda je fenomenalna. Jaz se kopam v morju kadarkoli, nisem pa še poskusil res ledene vode. Moj tamau je veliko bolj usekan. Tule je v Bohinjskem jezeru. Sicer je pa trenutno v Abu Dhabiju kje nastopa z Dunking Devilsi. . ... a ima to sladoled Planica al kakšnga italijanskega ??? Frenk 67 in RobiRoberto 2
Frenk 67 Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 pred 12 minutami, pik1 pravi: . ... a ima to sladoled Planica al kakšnga italijanskega ??? Mislim, da je Planica, stavit pa ne grem. 😂 pik1 1
vandrovec Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 pred 31 minutami, pik1 pravi: . ... a ima to sladoled Planica al kakšnga italijanskega ??? obstaja tudi ajdovski Incom - Leone 🙂 pik1 1
vandrovec Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 Normalno, da bomo letos še plavali v morju...občutek, ko se zliješ z naravo je enkraten...🙂 pik1 in Frenk 67 1 1
MARE 65 Objavljeno Oktober 26 Opozori Objavljeno Oktober 26 Baje, da gremo jutri malo do Vikija RobiRoberto 1
Darko3g Objavljeno Oktober 27 Opozori Objavljeno Oktober 27 Celoten vikend: 1. V petek do Umaga po lepih in precej praznih cestah. 2. V soboto obisk Limskega kanala, kjer sem pred 52 leti prvič postal mladinski državni prvak in nato vožnja do Vodnjana, Barbana in po vzhodni strani Istre do Rijeke in naprej do Stinice. 3. da sem ravno na 45. vzporedniku dočakal stotko na tem motorju (po naše sicer 160.934 km) 4. kopanje v sicer hladnem morju in vožnja nazaj ter "vruča janjetina" v Pavučnjaku RobiRoberto, corleone48, Mavti in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se