MARE 65 Objavljeno April 17 Objavljeno April 17 pred 17 urami, Frenk 67 pravi: To ne, sem se pa na splavu spuščal po Mlinščici, ko sem bil še mulc. 😜 Ajd važi, kolege si pa tud verjetno nasral, da so ti kakšno ograjo pofarbal 1
Frenk 67 Objavljeno April 25 Objavljeno April 25 pred 27 minutami, DAMI34 pravi: Tole 😁 A ti bi šu mal na Goli otok? 😲
DAMI34 Objavljeno April 25 Objavljeno April 25 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Svi goli, pa ko šta voli 😁 2
Mavti Objavljeno April 28 Avtor Objavljeno April 28 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Špricanje 😛 kaka huda gužva 1
DAMI34 Objavljeno April 28 Objavljeno April 28 pred 47 minutami, Mavti pravi: kaka huda gužva Počas prihajajo penzioneri 😛
Frenk 67 Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Včeraj sem šel v Zagreb na operacijo oči in zdajle delam na računalniku brez očal. ☺️ 4 2
Darko3g Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Včeraj sem šel v Zagreb na operacijo oči in zdajle delam na računalniku brez očal. ☺️ No, vidiš, sn ti reko.
MARE 65 Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Včeraj sem šel v Zagreb na operacijo oči in zdajle delam na računalniku brez očal. ☺️ Pa kaj nisi videl samo na blizu ali še kaj drugače ?
Frenk 67 Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami pred 6 minutami, MARE 65 pravi: Pa kaj nisi videl samo na blizu ali še kaj drugače ? Rabil sem očala na blizu in daleč. Zamenjajo ti lečo, še vedno pa ne razumem, kako z novo, fiksno lečo, vidiš na blizu in na daleč. 1 1
MARE 65 Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami pred 2 minutami, Frenk 67 pravi: Rabil sem očala na blizu in daleč. Zamenjajo ti lečo, še vedno pa ne razumem, kako z novo, fiksno lečo, vidiš na blizu in na daleč. To tudi jaz ne kapiram. Mene jebe na blizu...EMŠO pač. Vse ok, dokler se ne spravim kaj delat (pa očala gor, pa dol, pa gor...pa pozabim ko kaj merim, začnem hodit, fak vse megleno kaj je zdaj to, ja dvigni očala butelj stari )
Frenk 67 Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami Jaz imam tudi precej očal, za vožnjo sem pa uporabljal leče, v eno oko za daleč, v drugo za blizu in to je delovalo super. Zdej sem se pa odločil za operacijo, da se rešim tega za vedno. 3 1
kawamoto Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 14 urami, Frenk 67 pravi: Včeraj sem šel v Zagreb na operacijo oči in zdajle delam na računalniku brez očal. ☺️ Zakaj ne pri nas? Jest imam tudi kar močno dioptrijo, pa..... 🤔
Tedybear Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Verjetno razlika v ceni. Kot pri dentalnih zadevah.
Buschi Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Jaz sem tri leta nazaj za sina in ženo dal 4800€. In, ker moraš zjutraj na pregled, častijo nočitev.
Frenk 67 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Mene so kontaktirali iz Doktor 1A in mi ponujali samo oftalmologije iz Zagreba. Tudi dvojni vid sem leta 2022 operiral v Zagrebu. Je pa cena sedaj nekaj manj kot €5000 za obe očesi. Ne vem pa koliko je pri nas. 1
Tedybear Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Jaz pa hodim v ZG po implatant, pa še mal malenkosti. Predracun pri nas mal čez 5000€ ( na dveh koncih) , v ZG pa 4100 minus 20% popust na gotovino. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se