kawamoto Objavljeno petek ob 18:15 Objavljeno petek ob 18:15 (popravljeno) Jest sem pa vesel, da imamo novega papo in nove reklame. 🤑 🤑 🤑 Popravljeno petek ob 18:19. Popravil kawamoto
Akito Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami TOLE 🤣🤣🤣👍👍👍 BRAVO !!! : "Slovesnosti na ljubljanskem gradu se je udeležila tudi pesnica in pisateljica Svetlana Makarovič, ki je sicer že četrt stoletja prejemnica izjemne pokojnine za umetniške dosežke. Tudi ona se nedeljskega referenduma ne bo udeležila. "Saj nisem nora. Raje psu pod rep gledam, kot da bi šla na referendum," je poudarila za N1. Na vprašanje, kako gleda na to, da je SDS v referendumski kampanji pogosto omenjala njeno ime, pa je odgovorila: "Saj so sami primitivci, kaj pa naj si mislim. Kako naj primitivcu razložiš, da je primitiven, ker je tako primitiven, da niti ne razume pojma primitiven." Ob tem je dodala, da primitivec niti Sapramiške ne razume. "Bere Sapramiško in išče politične akcente notri. Če je pa kreten." 1 4
Popularna objava BIF Objavljeno pred 17 urami Popularna objava Objavljeno pred 17 urami Habemus papica.... 6 1 3
Tedybear Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami 5 hours ago, BIF said: Habemus papica.... Jaz tud.... 4 1 1
pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 8 urami, Tedybear pravi: Jaz tud.... Ooooo na to bi se pa povabila 😍 1 1
Tedybear Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Za tako večerjo je blo treba na drug konec Sredozemlja... 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se