kawamoto Objavljeno Maj 9 Objavljeno Maj 9 (popravljeno) Jest sem pa vesel, da imamo novega papo in nove reklame. 🤑 🤑 🤑 Popravljeno Maj 9. Popravil kawamoto
Akito Objavljeno Maj 11 Objavljeno Maj 11 TOLE 🤣🤣🤣👍👍👍 BRAVO !!! : "Slovesnosti na ljubljanskem gradu se je udeležila tudi pesnica in pisateljica Svetlana Makarovič, ki je sicer že četrt stoletja prejemnica izjemne pokojnine za umetniške dosežke. Tudi ona se nedeljskega referenduma ne bo udeležila. "Saj nisem nora. Raje psu pod rep gledam, kot da bi šla na referendum," je poudarila za N1. Na vprašanje, kako gleda na to, da je SDS v referendumski kampanji pogosto omenjala njeno ime, pa je odgovorila: "Saj so sami primitivci, kaj pa naj si mislim. Kako naj primitivcu razložiš, da je primitiven, ker je tako primitiven, da niti ne razume pojma primitiven." Ob tem je dodala, da primitivec niti Sapramiške ne razume. "Bere Sapramiško in išče politične akcente notri. Če je pa kreten." 1 1 5
Tedybear Objavljeno Maj 11 Objavljeno Maj 11 5 hours ago, BIF said: Habemus papica.... Jaz tud.... 4 1 1
pupa Objavljeno Maj 12 Objavljeno Maj 12 pred 8 urami, Tedybear pravi: Jaz tud.... Ooooo na to bi se pa povabila 😍 1 2
Tedybear Objavljeno Maj 12 Objavljeno Maj 12 Za tako večerjo je blo treba na drug konec Sredozemlja... 1
Frenk 67 Objavljeno Maj 12 Objavljeno Maj 12 pred 13 urami, Tedybear pravi: Za tako večerjo je blo treba na drug konec Sredozemlja... Španska rižota - paella 😋 1
Darko3g Objavljeno Maj 13 Objavljeno Maj 13 Obvestilo, da grem avgusta v Trakai na mladinsko svetovno prvenstvo (krasna dvodnevna fura).
Frenk 67 Objavljeno Maj 14 Objavljeno Maj 14 pred 21 urami, Darko3g pravi: Obvestilo, da grem avgusta v Trakai na mladinsko svetovno prvenstvo (krasna dvodnevna fura). A si mal pogulfou pr letnici rojstva? 😂 1
Tedybear Objavljeno Maj 14 Objavljeno Maj 14 Al pa gre za kak hud šport, kjer so mladinske kategorije rojene pred 1970...😁 2
Darko3g Objavljeno Maj 15 Objavljeno Maj 15 Niso samo tekmovalci na prvenstvih. Se pa opravičujem za nejasnost. Na ta tekmovanja hodim kot sodnik, pomožni sodnik (pri veslanju se to imenuje NTO) ali pa kot team manager naše reprezentance. Odvisno od situacije. Tokrat kot NTO (skrbimo za varnost tekmovalcev na vodi in za tehnično podporo sodnikom (ITO). Fajn bo spet srečati stare znance, in se predvsem po dva dni voziti tja in nazaj. 3
Frenk 67 Objavljeno včeraj ob 12:15 Objavljeno včeraj ob 12:15 Prideva dons s tamaumo v Ajdovšno pred tehnične na primopredajo motorja. Pa se prpele na motorju ena gospa v zgodnjih štrdesetih. Mož ji teži, da mora prodat motor. 😂 1 1 2 2
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 14:01 Objavljeno včeraj ob 14:01 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Prideva dons s tamaumo v Ajdovšno pred tehnične na primopredajo motorja. Pa se prpele na motorju ena gospa v zgodnjih štrdesetih. Mož ji teži, da mora prodat motor. 😂 ta boljš nakup. Guspa ga ni gnala u smrt
franc Objavljeno včeraj ob 14:06 Objavljeno včeraj ob 14:06 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: ta boljš nakup. Guspa ga ni gnala u smrt Si prepričan? Poznam vsaj eno, ki te demantira, pa še malo občutka jim manjka...
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 14:28 Objavljeno včeraj ob 14:28 pred 22 minutami, franc pravi: Si prepričan? Poznam vsaj eno, ki te demantira, pa še malo občutka jim manjka... ma ne če jo je mož nadziral sicer pa tut js kkšno babo poznam no...
Kugelschreiber Objavljeno včeraj ob 14:40 Objavljeno včeraj ob 14:40 2 hours ago, Frenk 67 said: Prideva dons s tamaumo v Ajdovšno pred tehnične na primopredajo motorja. Pa se prpele na motorju ena gospa v zgodnjih štrdesetih. Mož ji teži, da mora prodat motor. 😂 Sej ne vem, je to zalostno al smesno? Ker pa govorimo o motorju, bi lahk napisu s cim te podmladek spravla v slabo voljo.
Frenk 67 Objavljeno včeraj ob 15:31 Objavljeno včeraj ob 15:31 pred 49 minutami, Kugelschreiber pravi: Sej ne vem, je to zalostno al smesno? Ker pa govorimo o motorju, bi lahk napisu s cim te podmladek spravla v slabo voljo. Ena stara Yamaha FZ1N, čeprav sem mu svetoval, da najde nekaj s 100 konji, ker nima glih velik pameti v glavi. 1
Frenk 67 Objavljeno včeraj ob 16:03 Objavljeno včeraj ob 16:03 Evo, mu ga ja punca Maša že okrasila 😂 4 1
kawamoto Objavljeno včeraj ob 16:48 Objavljeno včeraj ob 16:48 pred 43 minutami, Frenk 67 pravi: Evo, mu ga ja punca Maša že okrasila 😂 Jest mu pa želim velik sreče, če je že pamet problem. 🍀 1 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 17:03 Objavljeno včeraj ob 17:03 pred 13 minutami, kawamoto pravi: Jest mu pa želim velik sreče, če je že pamet problem. 🍀 sj, če maš srečo, pameti skor ne rabiš ps @Frenk 67srečno vožnjo vošči mulcu tudi v mojem imenu 1
Buschi Objavljeno pred 14 urami Objavljeno pred 14 urami pred 18 urami, Frenk 67 pravi: Mož ji teži, da mora prodat motor. Kot kaže, so primorke bolj nežne. Če bi jaz moji, kleni štajerki, težil, da mora prodat svoj moped bi bil deležen jezikove župe, tihe maše, kakega šamarja in še kufre bi pakiral... 3 1
Frenk 67 Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami pred 40 minutami, Buschi pravi: Kot kaže, so primorke bolj nežne. Če bi jaz moji, kleni štajerki, težil, da mora prodat svoj moped bi bil deležen jezikove župe, tihe maše, kakega šamarja in še kufre bi pakiral... Glede na to, da je gospa mal čez 40, ji najbrž ni včeri začel težit. 2
DAMI34 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Je velik potrebno dela in discipline, da jo dobro vzgojiš 😛
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se