Kugelschreiber Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 41 minutes ago, pik1 said: . ... miklavž je nosu sred poletja Da ga ni sram, takole fuknt pred bajto in spizdit. Kdo bo pa montiral?!? 4 1
pik1 Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 pred 30 minutami, Kugelschreiber pravi: Da ga ni sram, takole fuknt pred bajto in spizdit. Kdo bo pa montiral?!? . ... sej preden je spizdil, se je še z mojo kartico mal poigral tko da ... tud miklavž ni več to, kar je bil včasih 6
pik1 Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 pred 47 minutami, Tedybear pravi: Za kolk(najst) let si zdej miren.... . ... kolkr sem letos prevozil ... pol računam da za ene trinajst let 6
kawamoto Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 Jest sm pa u kevdru tola dons najdu. Da ni bil tud že Miklavž? 😁😳😱😋 2 1 1
pik1 Objavljeno Julij 15 Objavljeno Julij 15 pred 11 urami, kawamoto pravi: Jest sm pa u kevdru tola dons najdu. Da ni bil tud že Miklavž? 😁😳😱😋 . ...ne, to ni bil miklavž ... on se po raufnku spusti dol .... klet ni zanjga
Tedybear Objavljeno Julij 15 Objavljeno Julij 15 (popravljeno) 10 hours ago, Buschi said: Po kleteh hodi Fritzl... Če pusti nove gume spodej, je tud Fritzl OK. Popravljeno Julij 15. Popravil Tedybear
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 6 Popularna objava Objavljeno Avgust 6 tale me je pa nasmejal do solz https://samo2tocka.eu/bmw-gs-vozaci-vitezovi-asfalta-sampioni-blatnjavih-kafa-i-vladari-grupnih-slika/?fbclid=IwY2xjawL_5NFleHRuA2FlbQIxMQABHk8kjXnEtY0BtLU0kv38J3GGtwK_WbBhbLoi31n_--gr3gQwD1nCy9kZhR5d_aem_9UIsecsuJSzCOQbKtnAvew BMW GS vozači – vitezovi asfalta, šampioni blatnjavih kafa i vladari grupnih slika July 7, 2025 Ako voziš motor, velike su šanse da si se susreo sa legendarnim vozačem BMW GS-a. Znaš ono – dolazi iz daljine, ima više LED svjetala nego Božićni kamion Coca-Cole, a kad stane, prvo se otvara bocu vode, pa onda vizir. BMW GS vozač nije običan bajker. Ne, on je posebna rasa. Evo jednog šaljivog (ali i pomalo istinitog) pogleda na njih – bez ljutnje, naravno. Ako se pronađeš, čestitamo – ti si GS bratstvo. 1. U šta vjeruje vozač GS-a? Vozač BMW GS-a vjeruje u: Svemoć ABS-a i ASC-a. Da je svaki put “blaga off-road staza”. Da se kafe piju samo s motociklom u vidokrugu. Da svaki drugi motor postoji samo da bi bio prestignut. Njihov moto nije “Ride or Die”, već: “Ride with 4 riding modes and ESA suspension”. 2. Oprema važnija od hrane GS vozač u torbi uvijek nosi: Alat koji nikad neće koristiti. Dron za snimanje vožnje. Rezervne rukavice za rezervne rukavice. Sušene bademe i energetske pločice (jer GS ne jede ćevape). Njihova jakna ima više džepova nego astronautski odijelo, a svaki džep ima svrhu. Jedan za vlažne maramice, drugi za punjač, treći za mapu Mongolije – jer nikad ne znaš. 3. Nigdje bez GPS-a GS vozač ne ide ni do pumpe bez GPS-a. Što je ruta komplikovanija, to je zadovoljstvo veće. GPS uređaj mora biti: Veličine tableta. Vodootporan do 100 metara dubine (jer nikad ne znaš kad ćeš pasti u jezero). Spojen na struju, bluetooth i srce vozača. Ipak, uprkos svemu, nekako završi na pogrešnom putu. Ali to je namjerno – zove se “Adventure Mode”. 4. Grupne vožnje i hijerarhija U GS grupi postoji hijerarhija: Onaj sa najnovijim modelom. Onaj koji je bio u Albaniji. Onaj koji ima najviše naljepnica na koferima. Onaj što ima original BMW šator (nikad otvoren). Ako si u GS grupi, znaj da bez slike na parkingu – vožnja se ne računa. Slika mora imati: Bar dva motora sa crash barovima. Jednog lika koji pije espresso. Jedan pogled u daljinu kao da se gleda budućnost Balkana. 5. Vožnja bez blatnjavog dodira – nije vožnja GS vozač će reći da je bio u off-roadu, ali tragovi blata su najčešće iz lokalnog voćnjaka. No, slike su tu da pričaju drugu priču. Bitno je da gume izgledaju prljavo, a motor zvuči kao da je prešao Afriku. Realnost? 74 km kružne ture oko sela. 6. U kafiću, uvijek prvi red Kad se parkiraju, GS motori moraju biti viđeni. Ako ne mogu stati ispred kafića – vožnja se prekida. Vozač ulazi, naručuje espresso dupli, otvara aplikaciju za praćenje rute, i odmah kreće priča: “Znaš, brate, kad sam išao do Đerdapa… šest puta sam prešao granicu, nelegalno, al’ sve sa osmijehom…” 7. Kao da voze svemirski brod Na kontrolnoj tabli GS-a ima više dugmića nego u pilotskoj kabini: Grijanje ruku Grijanje guzice Hill Start Control Dynamic Pro Mode SOS dugme koje zove BMW HQ direktno Jedino što nedostaje je dugme za naručivanje ćevapa. Zaključak BMW GS vozači su posebna sorta – pomalo ozbiljni, pomalo filozofi, ali uvijek spremni za vožnju… i dobar espresso. Možda su ponekad preozbiljni za običan bajkerski svijet, ali bez njih – moto scena ne bi imala toliko naljepnica, štitnika i priča o Albaniji. Ako si vozač GS-a – ne brini, volimo te. A ako nisi – vjerovatno te već tri puta pretekao neki GS s tri kofera i vozačem u boji reflektora. Vidimo se na putu, Adventure Mode ON! 1 10
Akito Objavljeno Avgust 13 Objavljeno Avgust 13 Pred enim mesecem sem na morju sanjala o tem 😇...nikjer nobenega, super temperatura vode za ohladit se v evinem kostimu 😇... Jutri grem spet 😁...luksus... 2 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 pred 19 urami, Akito pravi: Pred enim mesecem sem na morju sanjala o tem 😇...nikjer nobenega, super temperatura vode za ohladit se v evinem kostimu 😇... Jutri grem spet 😁...luksus... Kje je to, da gremo mal pogledat Evo? 🙄 1 2
Akito Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 pred 27 minutami, Frenk 67 pravi: Kje je to, da gremo mal pogledat Evo? 🙄 😂...sej sem vedla katera beseda mora bit 🤪...Eve so zajebane ...,lej kaj je v raju naredila...😁 1 1
franc Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 Ampak vseeno lahko poveš kje je to in kako mrzla je ta super temperatura... 2
pik1 Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 pred 8 minutami, franc pravi: Ampak vseeno lahko poveš kje je to in kako mrzla je ta super temperatura... . .... tud mene samo temperatura zanima ... 2
Frenk 67 Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 pred eno uro, Akito pravi: 😂...sej sem vedla katera beseda mora bit 🤪...Eve so zajebane ...,lej kaj je v raju naredila...😁 V tistelem tvojem raju ne vidim jabolk 🙄 1
Akito Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 pred 1 uro, franc pravi: Ampak vseeno lahko poveš kje je to in kako mrzla je ta super temperatura... ...fejst mrzla 😊... pred 48 minutami, Frenk 67 pravi: V tistelem tvojem raju ne vidim jabolk 🙄 ...so pa kače ...ena se je slekla ne dolgo nazaj 😜... 1 1 1
franc Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 pred 5 urami, Akito pravi: fejst mrzla 😊... Potem me ne zanima. Če ni vsaj 20, za mene kopanje odpade ("izpadi" pri 15-16C,so stvar preteklosti). 1
Tedybear Objavljeno Avgust 15 Objavljeno Avgust 15 4 hours ago, franc said: Potem me ne zanima. Če ni vsaj 20, za mene kopanje odpade ("izpadi" pri 15-16C,so stvar preteklosti). Jaz sem včeraj v Velikih koritih skočil v Sočo. Mislim, da se mi je pumpa ustavila za ene 5 sekund. Ja pa paaaassaaalloooo. 4 1
pik1 Objavljeno Avgust 15 Objavljeno Avgust 15 pred 2 urami, Tedybear pravi: Jaz sem včeraj v Velikih koritih skočil v Sočo. Mislim, da se mi je pumpa ustavila za ene 5 sekund. Ja pa paaaassaaalloooo. . ... "tista temperatura" pri Akito mi je dost bolj všeč .... tle pri tebi je preveč gužve 1 1
franc Objavljeno Avgust 15 Objavljeno Avgust 15 pred 4 urami, Tedybear pravi: pumpa ustavila za ene 5 sekund. Ja pa paaaassaaalloooo. Problem je, ko se ne zažene več...
DAMI34 Objavljeno Avgust 16 Objavljeno Avgust 16 V dobro voljo ne je spravilo to, da Maradone sploh nisem videl 😁 3 1 4
schwantz Objavljeno Avgust 23 Objavljeno Avgust 23 Očitno si že tolk star, da ti je tudi vid upešal... 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se