pik1 Objavljeno September 1 Objavljeno September 1 pred 2 minutami, Akito pravi: . .... no, me prov zanima, če mu jo bo ratal kej oprat 1
MARE 65 Objavljeno September 2 Objavljeno September 2 Ob 1. 9. 2025 ob 10:54, pik1 pravi: . .... no, me prov zanima, če mu jo bo ratal kej oprat Če je vodni kamen ne ubije... 2
Mavti Objavljeno September 5 Avtor Objavljeno September 5 (popravljeno) Da sem ta teden uspel počistit prtljažnik motorjapa to ne moreš verjet kaj vse se nabere v njem od kruha,čebule, krompirja ,.... no pir je na srečo dovolj velik ,da ga ne pozabim ,ene rokavice so šle direkt v kanto za smeti pa kar naenkrat je dost placa spet Da, bi imel tri kovčke bi pa verjetno moral imet še malico vmes Popravljeno September 5. Popravil Mavti 1 2
MARE 65 Objavljeno September 7 Objavljeno September 7 Ob 4. 9. 2025 ob 12:53, Frenk 67 pravi: Lojz je bil hiter 😁 Odlična čelada
DAMI34 Objavljeno četrtek ob 12:54 Objavljeno četrtek ob 12:54 po dolgem času sem s 390ke sedel na 901 in šel tankat. Kmal sm se usrou, k sm mislu da me bo dol snelo od pospeškov Sem moral prav mal desno zapestje umiriti. 2
pik1 Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Po "nekaj" kilometrih "okol bajte", mi je res zapasal požirek dva ... pod hribom 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se