Mavti Objavljeno December 1, 2020 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2020 Danes okvara v kopalnici ,je teklo od vsepovsod tud iz električnih utičnic in el.pečke , stropa ,okna ,....aja to je za ono temo: kaj me je spravilo v slabo voljo no sva z očetom pogledala na stvar še z druge strani, je bilo smeha, popravil okvaro slaba ura dela skupaj z iskanjem rezervnih delov po delavnici nato pa tri ure glancanja kopalnice in je lepša kot nova,preproge pa se še perejo mater sem dobre volje thumper, RobiRoberto, Spasku in 3 others 3 1 2
smasher Objavljeno December 1, 2020 Opozori Objavljeno December 1, 2020 Fejsbuk me spomnil da pred nekaj leti.. sem ob tem času vozil z mojim prvim motorjem domov.... seveda relacija Jesenice - Portorož Kaj lepšega kot v takem "svežem" vremenu prvič vozit neznano ohranjen motor, brez nobenih izkušenj, praktično brez prave opreme, motor seveda ni bil registriran in vse kar sem probal je 20m vožnje, da vžge in menjalnik dela, plačal sem preizkusno nalepko in štartal iz Jesenic.... V Kranju je že malo rosilo, tako da nism vidu nič.. in vsakič ko sem šaltau me je skoraj položilo ker stare gume na hladnem mokrem asfaltu držijo..... bolj ne. V LJ, sem menjal žarnice in ugotovil da je ura že 16h in se mrači... torej ni blo druge kot na avtocesto, da ne fašem kakšne poledice na Planini. Med nogami 250cc, in dve zmerznjeni frnikoli sem nekako v rahlem strahu in drgetanju od mraza prišel na obalo (večinoma se skrival za šleperji), takoj zavil na tehnični, po nekakšnem čudežu opravil tehnični, ker sem bil mlad in neumen, sem plačal zavarovanje na okencu.. kjer so me za 250cc, obrali za glih tolko€€... bolečina. Sem bil že skoraj doma, ko je v Izoli začel motor nekaj kašljat in ni držal minimuma.... Pridem domov, oče zagleda motor... motor od straha začne scat bencin .... in to konkretno.... Sledile so pridige..... ampak to ni več zgodba o motorju (no,potem sem imel čez zimo čas pošraufat motor, še zdej ne morem niti pomislit kaj je bilo vse narobe s tistim motorjem ... in jaz sem si upal na AC v temi... ) @thumper, @Dr_Jakob in drugi mamuti ki se pizdijo zakaj vozim krš, ko mi predlagajo boljše motorje.... tako sem začel, drugega pač ne poznam... To je to prva slika mojega prvega motorja ko je prišel domov... važno da ima dvojne rore dr.looney, RobiRoberto, Spasku in 3 others 1 5
thumper Objavljeno December 1, 2020 Opozori Objavljeno December 1, 2020 @smasher - krš ? kolikor vem si porazil nešteto slavnih bavarčkov na vzponu.. smasher, Spasku in Mavti 1 1 1
Bmflar Objavljeno December 2, 2020 Opozori Objavljeno December 2, 2020 Ninč., ligenjček in dr.looney 3
Tedybear Objavljeno December 2, 2020 Opozori Objavljeno December 2, 2020 Sneeeeeg.....juuuhhhhejjjj Spasku, Bmflar, C eagle in 4 others 3 1 1 2
Tedybear Objavljeno December 2, 2020 Opozori Objavljeno December 2, 2020 .ebi ga, decembra do februarja imam najrajš zimo. Julija in avgusta pa poletje.? RobiRoberto, Ninč., thumper in 4 others 3 3 1
Alla Objavljeno December 3, 2020 Opozori Objavljeno December 3, 2020 Če že moram nosit masko, potem naj bo na njej malina, a ne Za mamo race (ja, kar mama želi, to mama dobi). Za kolegoco, ki ima argentinsko dogo, naj bo argentinska doga in za kolegico s husky-jem naj bo hasky VS800, Grut, Akito in 5 others 8
Mavti Objavljeno December 6, 2020 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2020 Da je proti jutru Miklavž le prišel naokoli s polno torbo dobrot je pa bemtil nad koronskimi ukrepi, ki mu komplicirajo nabavo dobrot najbolj pa nad policijsko uro ,kar naprej pokaž papirje ,cajt pa leti Grut, DAMI34, Spasku in 3 others 2 4
Popularna objava Grut Objavljeno December 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 6, 2020 mkvaušk sej tud pr men ustavuuuuuuu ... MARE 65, Akito, RobiRoberto in 11 others 4 2 7 1
Popularna objava Bmflar Objavljeno December 7, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 7, 2020 Danes bomo postavili smrekico ( NE Jelko, tega imena nočem slišati ) : Quest, Spasku, RobiRoberto in 9 others 1 1 10
Grut Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 še zadnja trgatu,pubrau use,grmčke pustrigu na 10 cm,pokriu s slamo in nesu v klet ... zdej pa na delo ... RobiRoberto, VS800, thumper in 6 others 6 2 1
maus Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 pred 3 minutami, Grut pravi: še zadnja trgatu,pubrau use,grmčke pustrigu na 10 cm,pokriu s slamo in nesu v klet ... zdej pa na delo ... okraski za novoletno drevesce (nisem reku jelko) Bmflar, Spasku, Grut in 6 others 9
Grut Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 pred 2 minutami, maus pravi: okraski za novoletno drevesce (nisem reku jelko) prjatu moj,prou zate bom naredu en mejhn paketk,par caroline reaper,par dorset naga in par habanerotou,se boš luštn paču pa kremžu ... VS800, dr.looney, RobiRoberto in 3 others 6
maus Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 pred 2 minutami, Grut pravi: prjatu moj,prou zate bom naredu en mejhn paketk,par caroline reaper,par dorset naga in par habanerotou,se boš luštn paču pa kremžu ... še najraj bi uno nago .. karoline reper in ostalih pa ne poznam thumper, maxxa, Grut in 3 others 6
Grut Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 pred 3 minutami, maus pravi: še najraj bi uno nago .. karoline reper in ostalih pa ne poznam ok,bo prevladovala t naga maus, thumper, dr.looney in 2 others 1 3 1
Grut Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 me že ritka peče C eagle, dr.looney, maus in 2 others 3 1 1
dr.looney Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 pred 53 minutami, Grut pravi: še zadnja trgatu,pubrau use,grmčke pustrigu na 10 cm,pokriu s slamo in nesu v klet ... zdej pa na delo ... Kera soseda ti je to dala ? ? Grut in VS800 1 1
VS800 Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 pred 2 minutami, Grut pravi: me že ritka peče Tok hit si jih čes spravu? Ninč., dr.looney, Akito in 1 other 1 3
Grut Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 Pravkar, dr.looney pravi: Kera soseda ti je to dala ? ? a ti nism reku že prej da ne kukudaki u prazn ... pred 1 minuto, VS800 pravi: Tok hit si jih čes spravu? nop... sam jedu sm jih ene par ... VS800, dr.looney in RobiRoberto 2 1
thumper Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 pred 4 urami, maus pravi: še najraj bi uno nago .. karoline reper in ostalih pa ne poznam naga - boš zgledal takole : Kaldu, C eagle, Grut in 2 others 4 1
Samo Jaz Objavljeno December 10, 2020 Opozori Objavljeno December 10, 2020 Tole? Ninč., maus, motozajebant in 4 others 6 1
smasher Objavljeno December 10, 2020 Opozori Objavljeno December 10, 2020 3 hours ago, Samo Jaz said: Tole? Waw tastar twingo, škodaa ki je neka bela gmota pred njim... Mavti, thumper, bajkr88 in 4 others 3 4
Bmflar Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 pred 16 urami, Samo Jaz pravi: Tole? Zakaj kupuješ avto brez žmigavcev ???? notranc, Mavti in smasher 1 2
Alla Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 Mu je zmanjkalo za dodatno opremo? Bmflar, Mavti, notranc in 1 other 1 3
Samo Jaz Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 pred 2 urami, Bmflar pravi: Zakaj kupuješ avto brez žmigavcev ???? Ne rabim? z roko nakažem? RobiRoberto, notranc, Bmflar in 3 others 1 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se