BIF Objavljeno Februar 21, 2020 Opozori Objavljeno Februar 21, 2020 Mavti, DAMI34, CINDAPP in 1 other 4
Nja Objavljeno Februar 26, 2020 Opozori Objavljeno Februar 26, 2020 sneeežeeenjeeeee malo se ga je celo zadržalo. mici pici. Za mini snežaka bo. DAMI34, thumper in Tedybear 1 1 1
Popularna objava smasher Objavljeno Februar 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 27, 2020 WAAAAAAAAAAAA, kaj mi je sodelavec danes šenkal, je reku "na tle maš, ki baje se igraš z elektriko, to sem našel na podstrešu pa nimam kaj s tem" NIKOLI ODPRTO, kot bi rekli američani "mint kondišn" Valda mejd in Yugoslavija, za export, mi smo samo sanjali take igrače, so ble predrage. LunaticFringe, izibajker, Zok in 9 others 11 1
Nja Objavljeno Februar 27, 2020 Opozori Objavljeno Februar 27, 2020 oooo to je moj brat dobil enkrat (valjda je tudi za nas bilo predrago). To je super zadevščina.
franc Objavljeno Marec 4, 2020 Opozori Objavljeno Marec 4, 2020 To pa res ni bilo drago. "Roko na srce" ni bilo notri enega malo bolj "sofisticiranega" dela (še največji strošek je bila baterija) . Zanimivo, ampak razen eksperimentiranja, ni imelo neke uporabne vrednosti. Izvijač še vedno služi svojemu namenu, verjetno se škatla z "ostanki" še "valja" na podstrešju. lp
VS800 Objavljeno Marec 4, 2020 Opozori Objavljeno Marec 4, 2020 pred 2 minutami, franc pravi: To pa res ni bilo drago. "Roko na srce" ni bilo notri enega malo bolj "sofisticiranega" dela (še največji strošek je bila baterija) . Zanimivo, ampak razen eksperimentiranja, ni imelo neke uporabne vrednosti. Izvijač še vedno služi svojemu namenu, verjetno se škatla z "ostanki" še "valja" na podstrešju. lp Party breaker.... franc 1
franc Objavljeno Marec 4, 2020 Opozori Objavljeno Marec 4, 2020 Verjeli ali ne, jih še vedno prodajajo (samo jih verjetno delajo "kitajci" ) https://www.eigrace.eu/izdelek/mehano-elektro-pionir-e183/ lp VS800, Zok in BIF 3
BIF Objavljeno Marec 4, 2020 Opozori Objavljeno Marec 4, 2020 pred 56 minutami, franc pravi: Verjeli ali ne, jih še vedno prodajajo (samo jih verjetno delajo "kitajci" ) https://www.eigrace.eu/izdelek/mehano-elektro-pionir-e183/ lp Ja..njim se splača, nam pa ne....
Zok Objavljeno Marec 4, 2020 Opozori Objavljeno Marec 4, 2020 Enega izmed projektov pripeljal do cilja... ...retrofit adaptivnih zarometov na mojem bibiju. VS800, Quest in maxxa 3
Zok Objavljeno Marec 5, 2020 Opozori Objavljeno Marec 5, 2020 Tole dejansko deluje! tomaz69, Akito, Quest in 2 others 5
skalar36 Objavljeno Marec 17, 2020 Opozori Objavljeno Marec 17, 2020 Tole me je pa danes spravlo v evforijo. Kolega prav da obvlada. Kraljico sm zgubil čist po neumnosti. K je že čist mislu, da je zmagu pa tole: Se že 2h režim, pa ga zbadam. Za jutr napoveduje vojno mladench, Frenk 67, Zok in 1 other 4
skalar36 Objavljeno Marec 17, 2020 Opozori Objavljeno Marec 17, 2020 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: a moram povedat? Dej!
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2020 Opozori Objavljeno Marec 17, 2020 pred 21 minutami, skalar36 pravi: Dej! Akito, ligenjček in skalar36 3
thumper Objavljeno Marec 19, 2020 Opozori Objavljeno Marec 19, 2020 Sedim v garazi pijem lasko ..se pogovarjam z motorji in gledam mal sem mal tja..in najdem mojo magnetno posodco kako tiho in pametno visi tam gori.. ligenjček 1
Tedybear Objavljeno Marec 19, 2020 Opozori Objavljeno Marec 19, 2020 pred 2 minutami, thumper pravi: Sedim v garazi pijem lasko ..se pogovarjam z motorji in gledam mal sem mal tja..in najdem mojo magnetno posodco kako tiho in pametno visi tam gori.. Kaj, če bi se ti za eno popoldne preselu še u mojo garažo. Kawo sem (plastiko, luči,..) razstavil in spucal enkrat novembra. Majke mi.....niti najmanjse volje nimam, da bi jo nazaj sestavil. Mogoce me pa trenutna situacija mal....drzi nazaj. Garaža je 7 x 3,8 m...za tistih minimalno 1,5 metra placa čez glavo. Pir imam pa 0,33 iz Hoferja. Se pa dobi tudi gorenjski šnops....pipa je v kotu, lesena lata pa zraven. RobiRoberto, thumper, maxxa in 1 other 4
thumper Objavljeno Marec 19, 2020 Opozori Objavljeno Marec 19, 2020 pred 2 urami, Tedybear pravi: Kaj, če bi se ti za eno popoldne preselu še u mojo garažo. Kawo sem (plastiko, luči,..) razstavil in spucal enkrat novembra. Majke mi.....niti najmanjse volje nimam, da bi jo nazaj sestavil. Mogoce me pa trenutna situacija mal....drzi nazaj. Garaža je 7 x 3,8 m...za tistih minimalno 1,5 metra placa čez glavo. Pir imam pa 0,33 iz Hoferja. Se pa dobi tudi gorenjski šnops....pipa je v kotu, lesena lata pa zraven. Naceloma ne sraufam pregovorno dobrih do odlicnih motorjev..ob dveh tomosih en 47 let, 39let stari suzi,9 let stari guzzi in 11 let starem triumphu imam dovolj sranja...
Nja Objavljeno Marec 20, 2020 Opozori Objavljeno Marec 20, 2020 (popravljeno) Oklepam se malenkosti, ki mi zdaj še toliko več pomenijo...moram se. Vesela, da je včeraj prišel paket za kunca. Vesela, da je šel naprej paket izzoohita, za Bino (ker te supermarket hrane zanjo res ne pridejo v pošetev, pa še edino zoohit ima brikete ustreznih sestavin). Vesela, da je sodelavka prinesla malico za vse nas. Domače klobase, kruh, nekkaj sira, domača vložena zelenjava. Jaz pa skledo regrata. Tudi zgodnje vstajanje za sprehod okoli vas me je spravil v boljšo voljo. Popravljeno Marec 20, 2020. Popravil Nja Mavti, Akito, ligenjček in 3 others 6
Akito Objavljeno Marec 20, 2020 Opozori Objavljeno Marec 20, 2020 ... Ludeki ....pomlad je ???...vem da bo spet mrzlo ampak ne za dolgo ... Frenk 67, RobiRoberto, ligenjček in 2 others 5
Quest Objavljeno Marec 20, 2020 Opozori Objavljeno Marec 20, 2020 Jutri bo lep sončen dan mi je rekla. Akito, Mavti in DAMI34 1 2
thumper Objavljeno Marec 20, 2020 Opozori Objavljeno Marec 20, 2020 pred eno uro, Quest pravi: Jutri bo lep sončen dan mi je rekla. taku tehtncu imeu bi tud jaz ... DAMI34 in Quest 2
Mavti Objavljeno Marec 24, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2020 (popravljeno) Pravkar za konc šihta pir pa šnops Popravljeno Marec 24, 2020. Popravil Mavti DAMI34, thumper, Quest in 1 other 3 1
izibajker Objavljeno Marec 24, 2020 Opozori Objavljeno Marec 24, 2020 pred 4 urami, Mavti pravi: Pravkar za konc šihta pir pa šnops U dijaških časih smo temu rekli beton. Mavti 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se