pik1 Objavljeno Avgust 16, 2022 Deli Objavljeno Avgust 16, 2022 pred 51 minutami, Quest pravi: CBX1000 jp. V Lj jo je imela ena punca leta 1988-89. 6 cilindrov pa lasje do pol hrbta. Uff😇 . .... brez fotke nč ne verjamem 🤣 DAMI34, Dark, Quest in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 23, 2022 Deli Objavljeno Avgust 23, 2022 Primož je že na svojem mestu! 👍👍😀 Tedybear in tomaz69 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 25, 2022 Deli Objavljeno Avgust 25, 2022 Danes na 24 ur: Odbojkar Klemen Čebulj: "Ali veste, katere reprezentance bodo na vašem evropskem prvenstvu, s katerimi bomo igrali tudi mi na svetovnem prvenstvu?" Nikolić: "Srbija? Oni so dobri." Čančar: "Francozi, Španci, Američani." Ne vem, ali je glup novinar ali Cančar. 😂😂😂 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Avgust 27, 2022 Deli Objavljeno Avgust 27, 2022 Odlično izpeljana veslaška regata (dvodnevna) in sreča z vremenom. Včeraj popoldne in danes do štirih ves čas sonce, skoraj brez vetra in brez valov (jadralci bi preklinjali). Ko so zadnji čolni prišli na pontone, je pričelo rahlo kapljati, čez 15 minut je hudo zapihalo, da smo komaj pospravili šotore in čez pol ure se je konkretno vlilo. Pa še največ zmag za domači klub. GoBobi, Zivnorc, RobiRoberto in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kronik Objavljeno Avgust 28, 2022 Deli Objavljeno Avgust 28, 2022 da sam I dalje na GO Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 28, 2022 Deli Objavljeno Avgust 28, 2022 . ... 3nity 😁 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 28, 2022 Deli Objavljeno Avgust 28, 2022 Tale članek https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/znana-slovenka-v-soku-ne-more-verjeti-kaksno-sporocilo-ji-je-poslal-politik-sds/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3GkBNZ-i9PXr9HyoaSzsS8pDZFKpuDLkXmW2r8avbdu-dG-_ItpSKxZxI#Echobox=1661603180 kronik 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2022 Deli Objavljeno Avgust 29, 2022 ena jokica v eni drugi temi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 29, 2022 Deli Objavljeno Avgust 29, 2022 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: ena jokica v eni drugi temi In spet provociranje... 👍 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2022 Deli Objavljeno Avgust 29, 2022 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: In spet provociranje... 👍 a zdej še dobre volje ne smem biti? Saj nisem napisal pravljičar, napisal sem jokica. Koga v tem spoznaš je tvoj problem Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 31, 2022 Deli Objavljeno Avgust 31, 2022 159 novih postov sem naklobasal, sam danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2022 Deli Objavljeno Avgust 31, 2022 pa da vidim, če bom zadet zaspau ... sam da naum ponoč mau vn potegnu oa zviu .. podzavestno kupu dva ... za vsak slučaj : Klasični vzglavnik Vitapur Cannabia ActiveAir z vlakni konoplje - 50 x 70 cm VS800, RobiRoberto, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 31, 2022 Deli Objavljeno Avgust 31, 2022 pred 13 minutami, maus pravi: pa da vidim, če bom zadet zaspau ... sam da naum ponoč mau vn potegnu oa zviu .. podzavestno kupu dva ... za vsak slučaj : Klasični vzglavnik Vitapur Cannabia ActiveAir z vlakni konoplje - 50 x 70 cm To maš ti za jogi ne vzglavnik ... GoBobi, Frenk 67, VS800 in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 1, 2022 Deli Objavljeno September 1, 2022 29.000 km z zadnjo gumo, ki sem jo danes menjal (pa so se še videle sledi vzorca - na robovih pa skoraj nova ). ME 888 Ultra Marathon (ne menjam) kaizer, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 1, 2022 Deli Objavljeno September 1, 2022 pred 1 uro, Darko3g pravi: 29.000 km z zadnjo gumo, ki sem jo danes menjal (pa so se še videle sledi vzorca - na robovih pa skoraj nova ). ME 888 Ultra Marathon (ne menjam) kako ne menjaš, če si jo menjal Zivnorc, pik1 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 2, 2022 Deli Objavljeno September 2, 2022 pred 9 urami, maus pravi: kako ne menjaš, če si jo menjal Točno tako: menjam ampak ostajam na isti . Zivnorc, dr.looney in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 2, 2022 Deli Objavljeno September 2, 2022 pred 43 minutami, Darko3g pravi: Točno tako: menjam ampak ostajam na isti . ja dober si Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2022 Deli Objavljeno September 2, 2022 teb motor ne žre gume, dela ti jo RobiRoberto, bajkr88 in Zivnorc 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno September 2, 2022 Deli Objavljeno September 2, 2022 Preprosto uživam: RobiRoberto, GoBobi, DAMI34 in 3 others 2 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 2, 2022 Deli Objavljeno September 2, 2022 pred 5 urami, Buschi pravi: Preprosto uživam: Nkol nam zastopu, zakaj imajo lovski avijoni te rikverc lampe užgane... GoBobi, bajkr88, Tedybear in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 2, 2022 Deli Objavljeno September 2, 2022 Lepo obnovljena cesta na Plešivico (na žalost nisem imel časa za lovski golaž in odličen štrudl na vrhu). Pa še to, da je moj motor izgubil apetit (ne samo, a ne troši gum, še bencina je začel manj žreti). Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 3, 2022 Deli Objavljeno September 3, 2022 pa pet metrov pa pet metrov ... 😮 sam da mal ropota, pa sem vesel 🤩 Quest, bajkr88, Zivnorc in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno September 5, 2022 Deli Objavljeno September 5, 2022 On 9/3/2022 at 1:46 PM, pik1 said: pa pet metrov pa pet metrov ... 😮 sam da mal ropota, pa sem vesel 🤩 Tu majo eno najboljših prekmurskih gibanic... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 5, 2022 Deli Objavljeno September 5, 2022 pred 1 uro, C eagle pravi: Tu majo eno najboljših prekmurskih gibanic... ...a na Rakitni? C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno September 5, 2022 Deli Objavljeno September 5, 2022 9 minutes ago, Zivnorc said: ...a na Rakitni? Jaaa...njamsi Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se