Frenk 67 Objavljeno Oktober 19, 2022 Deli Objavljeno Oktober 19, 2022 pred 14 urami, pik1 pravi: . ... morm šparat 😮 ... za kosilo bodi gozdni sadeži 😁 Kakšen veprček? pik1, VS800 in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 19, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2022 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Kakšen veprček? . ... ne, tokrat ni bil veprček 🤣 DAMI34, GoBobi, C eagle in 10 others 10 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Oktober 30, 2022 Deli Objavljeno Oktober 30, 2022 Ni se konec, dokler ni cisto konec (verjetno v torek, glede na vremensko napoved). Tudi nas iz zgornje Gorenjske temperature razvajajo. Ena vcerajsnja iz Petrine. Danes pa kontra na avstrijsko stran. Frenk 67, Mavti, dr.looney in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Oktober 30, 2022 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2022 Pravkar risanka bacek đon dr.looney in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 31, 2022 Deli Objavljeno Oktober 31, 2022 .... da nisem pretežka, samo na napačnem planetu živim .... Akito, Frenk 67, kaizer in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Oktober 31, 2022 Deli Objavljeno Oktober 31, 2022 Ja, smo že pri nas na fakulteti razmišljali, da bi odprli podružnico na Luni. Tam bi bili vsi izpiti 6x lažji. dr.looney, RobiRoberto, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2022 Deli Objavljeno November 4, 2022 DAMI34, Mavti, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 . ... to, da me že sama beseda "kripto" u bistvu nikol ni prov čist nč zanimala ... 😁 dr.looney, VS800 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 pred 12 minutami, pik1 pravi: . ... to, da me že sama beseda "kripto" u bistvu nikol ni prov čist nč zanimala ... 😁 mene je v dobro voljo spravilo dejstvo, da je en kripto milijonar manj na svetu pik1, VS800 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 pred 21 minutami, maus pravi: mene je v dobro voljo spravilo dejstvo, da je en kripto milijonar manj na svetu . ... se bojim, da bo tud kakšen več, kot sam eden manj 🤣 VS800, maus in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 pred eno uro, maus pravi: mene je v dobro voljo spravilo dejstvo, da je en kripto milijonar manj na svetu mene pa, da bo velk odboj, k je kripto tok počepnu. Za več kripto nasvetov pa poslušam Mausa Tedybear, maus, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 A misliš, da bo na koncu Maus kupil Motosvet, odpustil 3000 moderatorjev in začel zaračunavat 8 € mesečno. maus, GoBobi, Frenk 67 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 pred 19 minutami, Darko3g pravi: A misliš, da bo na koncu Maus kupil Motosvet, odpustil 3000 moderatorjev in začel zaračunavat 8 € mesečno. ne, maljone bo talal maus, Mavti in Tedybear 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 (popravljeno) pred 2 urami, DAMI34 pravi: ne, maljone bo talal Samo tistim, ki jih ni nikoli zapisal. Popravljeno November 9, 2022. Popravil Tedybear DAMI34 in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno November 9, 2022 Deli Objavljeno November 9, 2022 pred 3 urami, Darko3g pravi: A misliš, da bo na koncu Maus kupil Motosvet, odpustil 3000 moderatorjev in začel zaračunavat 8 € mesečno. Od kdaj je pa kufe 8€?🤔 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 26, 2022 Deli Objavljeno November 26, 2022 . ... vesel, da sva uspela dobit prazno mizo 💪💪💪 maus, Frenk 67, DAMI34 in 6 others 3 1 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno November 26, 2022 Deli Objavljeno November 26, 2022 Operacija uspela, pacient preživu! 👍👍🥂🍾 GoBobi, pik1, C eagle in 1 other 1 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2022 Deli Objavljeno November 26, 2022 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... vesel, da sva uspela dobit prazno mizo 💪💪💪 V IKEI jih majo kokr čš pa še prazne in čiste so RobiRoberto, GoBobi, dr.looney in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno November 26, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno November 26, 2022 pred 7 minutami, maus pravi: V IKEI jih majo kokr čš pa še prazne in čiste so So mi glih eno stekleno dostavl, sam še sestavt jo morm. 😂 DAMI34, pik1, maus in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheHound Objavljeno November 26, 2022 Deli Objavljeno November 26, 2022 Jaz tudi sestavljam 😁 Frenk 67, Mavti, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno November 26, 2022 Deli Objavljeno November 26, 2022 jaz tudi sestavljam. začetek s koncem meseca. Plača zmanjka prej kot mesec Alla, dr.looney in smasher 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno November 27, 2022 Deli Objavljeno November 27, 2022 pred 11 urami, GeeSXer pravi: jaz tudi sestavljam. začetek s koncem meseca. Plača zmanjka prej kot mesec Zato pravjo, da je plača kot menstra, pride enkrat na mesec, traja ene 5 dni, pol se pa lohk jebeš. 🤣 GoBobi, Kawasaki_rider, pik1 in 6 others 1 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2022 Deli Objavljeno December 1, 2022 Včeraj uspešna operacija sive mrene na desnem uču in današnja spodbudna kontrola. Pazte se babe, dubu lečo k skoz obleko vid pik1, VS800, Kawasaki_rider in 6 others 2 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 1, 2022 Deli Objavljeno December 1, 2022 pred 3 minutami, maus pravi: Včeraj uspešna operacija sive mrene na desnem uču in današnja spodbudna kontrola. Pazte se babe, dubu lečo k skoz obleko vid Ni strahu, sej vidiš sam od stopal do kolen. pik1, VS800, Najots in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2022 Deli Objavljeno December 1, 2022 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Ni strahu, sej vidiš sam od stopal do kolen. čez kakšen mesec pa še leuga.... spržil te bom s pogledom .. knofe potrfu RobiRoberto, VS800, Alla in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se