VS800 Objavljeno December 8, 2022 Deli Objavljeno December 8, 2022 Kej tazga pol, dauš bl fikseran................. dr.looney, maus, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 8, 2022 Deli Objavljeno December 8, 2022 ... pr men sem pa mogu u skret senzor za luč zamenjat za detektor za plin... metan... VS800, maus in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 8, 2022 Deli Objavljeno December 8, 2022 pred 8 minutami, Zivnorc pravi: ... pr men sem pa mogu u skret senzor za luč zamenjat za detektor za plin... metan... Pa nadtlačno prezračevanje ..... Zivnorc, VS800 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno December 8, 2022 Deli Objavljeno December 8, 2022 Pa bliži gasilnga doma se je mogu preselt................ maus, dr.looney in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 8, 2022 Deli Objavljeno December 8, 2022 ... a... ne..ne... so kar nov plinovod postavl... k je zdej to najbl dobičkonosno.... ... Marostarski vod Mavti, VS800, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 8, 2022 Deli Objavljeno December 8, 2022 pred 11 minutami, Zivnorc pravi: ... a... ne..ne... so kar nov plinovod postavl... k je zdej to najbl dobičkonosno.... ... Marostarski vod .... sploh ne rabjo " smrdljivca" zraven mešat ..... maus, Mavti, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 8, 2022 Deli Objavljeno December 8, 2022 pred 4 minutami, dr.looney pravi: .... sploh ne rabjo " smrdljivca" zraven mešat ..... ga dajo na vodni top in evo ... bojni strup .. plikavac VS800, Zivnorc in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno December 8, 2022 Deli Objavljeno December 8, 2022 pred 6 minutami, maus pravi: ga dajo na vodni top in evo ... bojni strup .. plikavac Ne gre....to ti ceu od topa razžre dr.looney in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 8, 2022 Deli Objavljeno December 8, 2022 pred 1 minuto, VS800 pravi: Ne gre....to ti ceu od topa razžre ja .. ampak najprej plikavci na nepokriti koži... šele kasneje gre skozi oblačila dr.looney in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 12, 2022 Deli Objavljeno December 12, 2022 Desetletje nazaj... dr.looney, smasher, RobiRoberto in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno December 13, 2022 Deli Objavljeno December 13, 2022 Fuck it. Sej je tork. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno December 13, 2022 Deli Objavljeno December 13, 2022 Messi zlomu hrvate 😁 Tedybear in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno December 15, 2022 Deli Objavljeno December 15, 2022 Še kr prihaja. Darileeee.😎 Bokobrani.😁 RobiRoberto, DAMI34, dr.looney in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 5, 2023 Deli Objavljeno Januar 5, 2023 . ...letošnji prestop Ronalda v Južno Afriko 😮 ps. ... tale jedrski fizik me mal spominja na Cimerotiča 😁😁😁 dr.looney, DAMI34, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Januar 9, 2023 Deli Objavljeno Januar 9, 2023 ...teli me vsako leto spravijo v dobro voljo 😇😊... RobiRoberto, GoBobi, SAR-Solo Adventure rider in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Januar 9, 2023 Deli Objavljeno Januar 9, 2023 pred 8 urami, Akito pravi: ...teli me vsako leto spravijo v dobro voljo 😇😊... Sam ne zacetk januarja 😑 GoBobi in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Januar 9, 2023 Deli Objavljeno Januar 9, 2023 (popravljeno) pred 3 urami, bajkr88 pravi: Sam ne zacetk januarja 😑 ...no ja... tudi konec decembra "kerkrat" 😉😁😜.... Drugače pa ja, večinoma vsako leto v tem času...na tem mestu, če ni snega 😉... Popravljeno Januar 9, 2023. Popravil Akito VS800 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 10, 2023 Moj srček..vnukica Pika GoBobi, VS800, skalar36 in 9 others 10 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 10, 2023 Deli Objavljeno Januar 10, 2023 pred 45 minutami, DAMI34 pravi: Moj srček..vnukica Pika . ... tastar, takoj se vidi, da sta v žlahti 😮 ... že po frizuri in gostoti las 😁😁😁 GregorM, VS800, Akito in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2023 Deli Objavljeno Januar 10, 2023 pred 7 minutami, pik1 pravi: . ... tastar, takoj se vidi, da sta v žlahti 😮 ... že po frizuri in gostoti las 😁😁😁 v bistvu..me že prekaša GregorM, RobiRoberto, pik1 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Januar 10, 2023 Deli Objavljeno Januar 10, 2023 pred 10 urami, pik1 pravi: . ... tastar, takoj se vidi, da sta v žlahti 😮 ... že po frizuri in gostoti las 😁😁😁 Pa oba sta wotročja 😂 GregorM, RobiRoberto in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Januar 12, 2023 Deli Objavljeno Januar 12, 2023 Ko ti sosed v bloku predlaga, da gre prdulj prezimovat od tu.... .... sem Drugace pa po dveh mesecih in pol, kresnil iz prve 😍 raza, Tedybear, GoBobi in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Januar 19, 2023 Deli Objavljeno Januar 19, 2023 Ali je še kdo tako dober v tempiranju. Jugoslovanski potni list mi je veljal do 24.6.1991. Naslednji dan je Slovenija razglasila neodvisnost. 😂😂 Akito, GregorM, Alla in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Januar 24, 2023 Deli Objavljeno Januar 24, 2023 Popravilo avto ključa. Potrgala se je gumijasta ploskev z gumbi, zato bi moral naročiti novo ohišje. Hyundai ima ključe zalepljene in jih moraš raztrgati (novi imajo vijak). Jaz pa sem naročil le gumico z gumbi (dva komada) in zalepil na originalni ključ (je videt kot nov - malo rabljen). Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 24, 2023 Deli Objavljeno Januar 24, 2023 Nova frizura .... 😁 Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se