dr.looney Objavljeno Februar 17, 2023 Objavljeno Februar 17, 2023 (popravljeno) Ob 17. 2. 2023 ob 14:56, Buschi pravi: Ampak, jest te bl vidim u Prelski ! Expand Js se vidim vsepovsod. 😉 Popravljeno Februar 17, 2023. Popravil dr.looney
Buschi Objavljeno Februar 17, 2023 Objavljeno Februar 17, 2023 (popravljeno) Ob 17. 2. 2023 ob 14:59, dr.looney pravi: Js se vidim vsepovsod. 😉 Expand Na men bl tešk ! Popravljeno Februar 17, 2023. Popravil Buschi 1
dr.looney Objavljeno Februar 17, 2023 Objavljeno Februar 17, 2023 Ob 17. 2. 2023 ob 17:07, Buschi pravi: Na men bl tešk ! Expand To mi niti v najhujši nočni mori ne bi padlo na pamet. 1
pik1 Objavljeno Februar 18, 2023 Objavljeno Februar 18, 2023 Ob 18. 2. 2023 ob 11:53, Frenk 67 pravi: Tale najava prireditve Expand . .... hahaha ... pravi moto
maus Objavljeno Februar 18, 2023 Objavljeno Februar 18, 2023 Ob 18. 2. 2023 ob 12:08, pik1 pravi: . .... hahaha ... pravi moto Expand kok konjeu
zupi13 Objavljeno Februar 26, 2023 Objavljeno Februar 26, 2023 ... da sem bil prvič na drsalkah in ostal cel.... 😁 1
BRANE Objavljeno Februar 26, 2023 Objavljeno Februar 26, 2023 Po prihodu domov iz kar težkega enduriranja brez aku in kurbla (vseeno je bilo super), ugotovim, da se je klema iz akumulatorja odšraufala... Aku cel, motor za oprat. 2 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Marec 2, 2023 Avtor Popularna objava Objavljeno Marec 2, 2023 (popravljeno) Par dni nazaj pridem domov in vprašam kje je ata ,ja kje drugje kot v gozdu ob Savinji čisti pot in drva napravlja ,taka bolj uboga, ki pa jih naša peč z veseljem spremeni v toplotno energijo in zvečer so že v paleto zložene v tem delu uživa še veliko bolj kot mi na motorjih Popravljeno Marec 2, 2023. Popravil Mavti 13 2
dr.looney Objavljeno Marec 2, 2023 Objavljeno Marec 2, 2023 Ob 2. 3. 2023 ob 20:31, Mavti pravi: Par dni nazaj pridem domov in vprašam kje je ata ,ja kje drugje kot v gozdu ob Savinji čisti pot in drva napravlja ,taka bolj uboga, ki pa jih naša peč z veseljem spremeni v toplotno energijo in zvečer so že v paleto zložene v tem delu uživa še veliko bolj kot mi na motorjih Expand Naš je bil tudi tak, dokler mu ni bukva polomila obeh nog. 1
raza Objavljeno Marec 2, 2023 Objavljeno Marec 2, 2023 Ob 2. 3. 2023 ob 21:46, dr.looney pravi: Naš je bil tudi tak, dokler mu ni bukva polomila obeh nog. Expand A knjiga mu je zlomila nogi??? Je imel pa šibke kosti....
dr.looney Objavljeno Marec 2, 2023 Objavljeno Marec 2, 2023 Ob 2. 3. 2023 ob 21:50, raza pravi: A knjiga mu je zlomila nogi??? Je imel pa šibke kosti.... Expand Se pardoniram..... bukev..... Sem pisala v savinjskem dialektu. 1
Frenk 67 Objavljeno Marec 3, 2023 Objavljeno Marec 3, 2023 Ob 2. 3. 2023 ob 20:31, Mavti pravi: Par dni nazaj pridem domov in vprašam kje je ata ,ja kje drugje kot v gozdu ob Savinji čisti pot in drva napravlja ,taka bolj uboga, ki pa jih naša peč z veseljem spremeni v toplotno energijo in zvečer so že v paleto zložene v tem delu uživa še veliko bolj kot mi na motorjih Expand Matr, mi je zmanjkal drv za kamin in sem se spravu kupit nova pa sem ugotovil, da so drvarji postali zlatarji. ☹️ 1
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Marec 3, 2023 Popularna objava Objavljeno Marec 3, 2023 (popravljeno) Ne spada ravno v to temo, morda pa komu pride prav. Po tisti ponesrečeni operaciji je bil eden od mojih problemov dvojni vid. Eden od priznanih Zagrebśkih okulistov mi je predlagal operacijo dioptrije, eno oko za blizu, drugo za daleč. Za poskus sem nekaj časa uporabljal za eno oko leče za blizu za drugo pa leče za daleč. Pri dvojnem vidu to ni imelo pravega efekta. Kasneje sem dvojni vid uspešno (v drugem poskusu) operiral v Svjetlosti. Ker mi je ostalo nekaj leč sem pred nekaj časa spet poskusil te leče. Stvar je dejansko super, vidim dobro na blizu in daleč, možgani očitno izberejo tisto oko, ki ima boljšo sliko. Lahko gledam telefon ali vozim avto brez menjave očal. Danes sem to prvič poskusil z motorjem, super, dobro vidim cesto pa tudi vse na displeju motorja. 👍 Popravljeno Marec 3, 2023. Popravil Frenk 67 12
Mavti Objavljeno Marec 3, 2023 Avtor Objavljeno Marec 3, 2023 Ob 2. 3. 2023 ob 21:46, dr.looney pravi: Naš je bil tudi tak, dokler mu ni bukva polomila obeh nog. Expand Se strinjam, da je delo v gozdu zelo nevarno ampak kaj pa naj, ko mi reče ata, da motor je še pa bolj nevaren pa se je tvoj ata uspešno pozdravil 1
Mavti Objavljeno Marec 3, 2023 Avtor Objavljeno Marec 3, 2023 Ob 3. 3. 2023 ob 8:53, Frenk 67 pravi: Matr, mi je zmanjkal drv za kamin in sem se spravu kupit nova pa sem ugotovil, da so drvarji postali zlatarji. ☹️ Expand Ja res je trenutno jim je padla sekira- oziroma motorna žaga v med nevem slabo se nam piše, cene norijo denar pa vsak dan majn vreden
dr.looney Objavljeno Marec 3, 2023 Objavljeno Marec 3, 2023 (popravljeno) Ob 3. 3. 2023 ob 19:21, Mavti pravi: Se strinjam, da je delo v gozdu zelo nevarno ampak kaj pa naj, ko mi reče ata, da motor je še pa bolj nevaren pa se je tvoj ata uspešno pozdravil Expand Ob daljši hoji uporablja bergle. Desna noga je ok. Leva pa ne. Motorka zdej laufa, samo še na dvorišču, ko razžaga kakšno paleto . Popravljeno Marec 3, 2023. Popravil dr.looney 1
Endlich Objavljeno Marec 4, 2023 Objavljeno Marec 4, 2023 Ob 3. 3. 2023 ob 14:37, Frenk 67 pravi: Ne spada ravno v to temo, morda pa komu pride prav. Po tisti ponesrečeni operaciji je bil eden od mojih problemov dvojni vid. Eden od priznanih Zagrebśkih okulistov mi je predlagal operacijo dioptrije, eno oko za blizu, drugo za daleč. Za poskus sem nekaj časa uporabljal za eno oko leče za blizu za drugo pa leče za daleč. Pri dvojnem vidu to ni imelo pravega efekta. Kasneje sem dvojni vid uspešno (v drugem poskusu) operiral v Svjetlosti. Ker mi je ostalo nekaj leč sem pred nekaj časa spet poskusil te leče. Stvar je dejansko super, vidim dobro na blizu in daleč, možgani očitno izberejo tisto oko, ki ima boljšo sliko. Lahko gledam telefon ali vozim avto brez menjave očal. Danes sem to prvič poskusil z motorjem, super, dobro vidim cesto pa tudi vse na displeju motorja. 👍 Expand Sem vesel zate, da se je dobro izteklo in sedaj dobro vidiš. Bi pa vprašal,če je bila omenjena ponesrečena operacija pri sedaj popularnih operacijah za izboljšanje vida, ki naj bi nam 50+ omogočilo vid brez očal?
Frenk 67 Objavljeno Marec 4, 2023 Objavljeno Marec 4, 2023 Ob 4. 3. 2023 ob 18:56, Endlich pravi: Sem vesel zate, da se je dobro izteklo in sedaj dobro vidiš. Bi pa vprašal,če je bila omenjena ponesrečena operacija pri sedaj popularnih operacijah za izboljšanje vida, ki naj bi nam 50+ omogočilo vid brez očal? Expand Ne, morali bi mi odstraniti kalcinacijo v kolku ob lokalni anasteziji. Namesto anestetika so mi v hrbtenjačo vbrizgali kislino, ki je namenjena strjevanju krvi. 1 7
Darko3g Objavljeno Marec 5, 2023 Objavljeno Marec 5, 2023 Gledam na Facebooku posnetek z naslovom "Kako nastane ujemanje" pa vidim, da delajo vžigalice.
Buschi Objavljeno Marec 8, 2023 Objavljeno Marec 8, 2023 V bistvu je bolj slaba volja, ker kako lahko kraj, v katerem je NASTALA PRVA SLOVENSKA ČEBELARSKA KNJIGA še nima čebelnjaka za Čebelarski krožek na OŠ. Še dober, da se je ta stvar obrnila na bolje: https://www.prva.si/druzbena-odgovornost/dan-prihodnosti/prvacebela-glasovanje/ pikaPolonca, Tomash, sta kej ponosna. 1
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2023 Objavljeno Marec 8, 2023 Ob 8. 3. 2023 ob 10:51, Buschi pravi: V bistvu je bolj slaba volja, ker kako lahko kraj, v katerem je NASTALA PRVA SLOVENSKA ČEBELARSKA KNJIGA še nima čebelnjaka za Čebelarski krožek na OŠ. Še dober, da se je ta stvar obrnila na bolje: https://www.prva.si/druzbena-odgovornost/dan-prihodnosti/prvacebela-glasovanje/ pikaPolonca, Tomash, sta kej ponosna. Expand Nisem vedela, da nimajo več čebelnjaka. Ko sem jaz hodila v OŠ smo ga imeli.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se